oglašanje lulike
dopoldan sva s fantom seksala, nisva bla zaščitena.
kakšne pol ure kasneje se mi je začela oglašati nožnica in nekaj mi je priteklo na spodnjice…….(možno da beli tok)
glasovi so bili podobni prdenju…itak jh use verjetno poznate
med seksom glasov ni bilo
zanima me, če je možno da mi je kej spustu notri al zakaj mislite da se mi je začela oglašati pol ure po odnosu
pa ne mi pridigat da sem krava ker nisem zaščitena….
ne, nihče ni začel joka in tud ne vem zakaj bi
ne bodite zdej use tko pametne (burja, problem) ker se je vrjetno tud vam že kaj podobnega zgodilo. aja sori vidve sta verjetno popolni
vse kar me je zanimalo je to; a se je oglašanje slišalo zarad zraka al zarad sperme.
povohala sem in ni smrdelo po spermi,
seksala sem s svojim fantom in ne kr enim k sm ga pobrala na cesti!!!!
tko da me ne metati v isti koš z ljudmi k se fukarjo vse povprek.
še to vam lahko povem; zelo dobro vem, kok je spolnih bolezni in raznih pizdarij. usak dan videvam ljudi ki menjavajo spolne partnerje kot nogavice. delam namreč v zelo znanem lokalu v ljubljani in vidim marsikaj!!!
pa še to številka 60 se po mojem mnenju z lahkoto pomnoži usaj z 3.
oh, smotana, saj nisi smotana:))
ja, tisto kar si slišala je bil odvečen zrak, ki je pač šel ven
izcedek? to so bili nožnični “sokovi”, ker si bila pač vzburjena
nezaščiten spolni odnos? v redu, če si želiš otroka. če pa si ga ne, potem vedi, da splav ni rešitev
lepo se mej in ne oziraj se na komentarje nekaterih
Pa kaj si ti nora????????????????????????????
1. sem zamutila, sem površno prebrala in sem mislila, da je Andzoo napisala, da sperma nima vonja. V resnici je bila Sany.
2. s sterilna sem mislila – brez vonja.
3. ne, nisem vedela, da si Andzoo prizadeva za otroka. Tista sterilnost bi lahko marsikaj pomenila, ampak ni.
4. niti pod razno ne bi šla zafrkavat s tako nizkimi žensko, ki si želi otroka!!!!!!
5. glede Tunisa sem jo pa res malo piknila, saj sama ve, zakaj.
Forum je zaprt za komentiranje.