Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bi nam morale ženske povedati,

Kaj bi nam morale ženske povedati,

da bi jim bilo lepše z nami?

– ne razlagajte svojim frendom, da ga boste nocoj dali na toplo v naši prisotnosti…
– ne razlagajte, tudi po 30 letih zakona ne kako vas je zapeljala starejša soseda
– ne se se delat in pretvarjat, da niste nič pili, če se vam po očeh vidi, da imate dva pira v riti

samo to me moti, pa še morda kaj pa se ne spomnim.

Da ni potrebno reševati naših težav, dovolj bo, da poslušate.

.. k bi mene moj tole vprašu…
“pogovarjaj se z mano! Pliz, samo pogovarjaj se z mano. nima veze o čem, sam da se pogovarjava. vpraši me, kaj sem počela, vpraši me, kako sem, ali je kej novega pri meni. Zanimaj se zame. Pusti ta ferdaman TV že enkrat in se malo pogovarjaj…!”

– daj me kdaj objeti in ne pričakovati seksa
– daj ga malo na hladno in ne rini stalno vame
– vsake toliko časa mi daj en kompliment (po seksu ne šteje).

– poljubček preden se razideva in ko se snideva
– tel. klic, samo toliko, da me slišiš
– včasih majhna pozornost: srček iz majoneze na toastu ali rad te imam na zarosenem ogledalu
– dan brez televizije in računalnika… samo midva…

dodala::
– najboljša predigra je pogled na moškega, ko sesa ali zamenja posteljnino, ali sprazni pomivalc,
– da mi da mir, kadar gledam film, če njemu ni všeč,
– da kakšno delo opravi sam, ne pa da pričakuje, da stojim zraven in mu asistiram in pedenam,
– da naj že končno dojame, da se gospodinjsko delo ne pojavi samo tisti dan, ko on kuha ali prazne pomivalc….ampak da to ves čas nekdo počne, samo ne on.

hahahaha, enkrat sem doživel kako je gospa svojmu tipotu odnesla TV direkt na šank v gostilno. Nikoli več me niso poklicali…

Da bi rada, da me vidi. Ja, da me vpraša, kako sem. In da mi mimogrede navrže kak kompliment, tak, iz srca, karkoli – da v tej kikli dobro zgledam ali da je vesel, da sem mu zlikala vse srajce. In da bi enkrat v življenju vstal pred mano in naredil zajtrk. Recimo za moj rojstni dan. Nič drugega si ne želim. Ampak je to tako težko. In ko so prazniki ali dopust in sem doma teden dni ali več, sem popolnoma izžeta – ker v službi vsakodnevno slišim ali vidim – iz oči, iz besed, iz pogleda, iz kretenj – da so zadovoljni z mojim delom, da so veseli, da me imajo. Doma pa nič, nikoli, pa čisto vseeno, kaj naredim, kaj skuham, kakšna sem. In to me ubija. Sem mu že večkrat povedala, da jaz potrebujem priznanje, pa ne razume, noče razumeti. In seveda tega ne moreš zahtevati, ker potem to ni več iskreno in je čisto brez zveze. Zato ne težim, ampak na tihem se mi nabira, že dolgo. Ne vem, kako dolgo bo še trajalo, da bo posoda polna.

Vsem sodelujočim v temi priporočam knjigo 5 jezikov ljubezni.

Poljubi me tako, da me bo sezulo. Vsak dan vsaj 3X.

Govori z mano. Kako je bilo v službi, kaj si počel, kje si se spotaknil, koga si srečal…

Objemi me kdaj.

Tole me je pa vse razzalostilo. Zame velja skoraj vse.

Tudi mene je totalno razžalostilo. Žalostna sem za vse vas, pa tako skromne so vaše želje. Po vsem kar sem prebrala, vidim da sem lahko lepo tiho, ker vse to in še tisočkrat več imam. Jaz sem tista, ki mora dati več od sebe…

Morda bi nam morale povedati, da si kaj boljšega niso mogle privoščiti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close