všeč mi je šefova tamlada
No tam ena jamra spodaj da ji je en všeč v službi, saj se veliko tako piše, da ti je všeč sodelavec… Jaz imam hujši problem, všeč mi je punca, partnerka (ni žena – še zaenkrat) od šefa in to taglavnega ševa, so mi že rekl naj neham se sploh z njo pogovarjat al karkoli, ker bom letel… Kaj pa ona, nič, samo njega vidi… do mene prijazna, do vseh prijazna… ne šmergla nobenga, samo njega.
jaz pa že dve leti tkole… razmišljam o njej, bemtiš, sanju sem jo… sploh ne morem na kašno drugo se skoncentrirat, pa nisem ne grd ne nič, nimam švoh plače… kaj naj potem jaz rečem.
ej sej če bi bil prav butast ne bi tukej delal kjer delam, menda, tko da ne mi o inteligenci.
Ona pa itak, luštna je, pametna, športna. Dela sama zadosti, tko da vem da glih sam na keš ne bo padla… sam ni prilke, ne vem kako naj ji kaj rečem, noče niti na kavo sama z mano. Parkrat na leto je prilika, da z njo govorim. Kaj naj???
Mi imamo tudi enega takega v firmi. Vsake par let zatreskan v drugo. Pa vsenekam izven ranga – premlade, prepametne, prevec porocene bla bla. Tip pa naokoli potem naklada, kako je on dober in kako nobena ne vidi. Se hvali hvali, a zivi pa pri mami doma, smrdi po svicu, obleke neke iz pradavnine. Pa nekulturen, se pogovarja in ti leze v osebni prostor. Ja kdo bi sel s takim sploh na kavo, prosim te lepo. Ampak dokler ne bo videl sebe malo z drugega zornega kota, bo pac takole nabijal leta do penzije. Potem pa verjetno uvazat nekaj s Tajske ali Ukrajine!
Za zamislit, avtor…
Forum je zaprt za komentiranje.