Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pa kdo so ti ljudje BB

pa kdo so ti ljudje BB

Zgleda, da sem pa res čist out.
Včeraj si prižgem TV (ob likanju), big brother slavnih, no, sem rekla, pa poglejmo, kaj to je.
Ugotovim, da “poznam” Činča pa Roka Kosmača. In to je to.

A mi lahko kdo napiše kdo so ti drugi ljudje, da bom malo na tekočem.

Kar sama si preberi, vse piše…

http://bigbrother.si/rubrika/stanovalci/

malo nižje je že 100x obdelana tema..

Lej, boljše za vas da ne odpirate tem z debilnimi naslovi, ker si delate blamažo …

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jza bi se bolj zamislila nad nami, ki to “čudo” gledamo. Res smo smešni, da nam je takoooo všeč gledat, ko se nekdo nag tušira, pa ko si lubčka dva dasta, to je fuuul zanimivo, pa da bi se seksalo notri, ufff….to bomo noreli doma…

Mislim, pa kaj nam je…zakaj to tako radi gledamo…

No, pa smo pri psihologiji.

:-)))

malo nižje je že 100x obdelana tema..[/quote]

Sem mal pogledala, je kup komentarjev kdo je kakšen, nisem našla kdo je kdo. Grem gledat link od radovednice…

No, jst tud Roka Kosmača ne poznam 🙂
Sem pa že slišala za slavno pisateljico Nano Zaneli, ki je, kakor se je v predstavitvi sama izrazila, “napisala knjigo od Urške Čepin”…

Sem pa že slišala za slavno pisateljico Nano Zaneli, ki je, kakor se je v predstavitvi sama izrazila, “napisala knjigo od Urške Čepin”…[/quote]

Hja, kmal bo med slovenskimi klasiki.

Si že dobila “zadovoljive” info?

ok Činča in Roka poznaš.

Igor je pevec od romske skupine Šukar. Sandra je hčerka Stojana Auerja, kvazi pevka, tv voditeljica in še kaj. Nena je bila svoje čase znana kot Črnuška Pamela Anderson, zdj se v medijih pojavlja v reklamah, nastopila je tudi v nadaljevanki Lepo je biti sosed (ne vem če je že bilo po TV). Jaz jo poznam zato ker sva imeli otroka skupaj v vrtcu in sedaj sta tudi na isti šoli, skratka skoraj soseda. Fajn ženska (kljub temu, da jo kritizirajo na polno, v reali je res fajn ženska). Zlatko je fužinski reper … tud fajn dečko. Zakonca Zanelli (al kak že) … so ti že povedale, da je ona kvazi pisateljica in mislim, da celo neka menedžerka … njen mož pa je koreograf (baje zelo dober). Pia je striptizeta … če bi hodila po raznih moto sejmih in temu podobnih zadevah bi vedela kdo je in kaj dela :). Zadnja pa je Ines, ki pa je bila Playboyeva zajčice, mislim, da edina slo, ki je bila povabljena v ZDA k HH (ustanovitelju Playboya) in nastopala je v “domačem” filmu xxx vsebine, ki je pred časom (nekaj let nazaj) veselo krožil po netu … prav tako fotke …

No pa si izvedela kdo so te famozni slavni ljudje :)))

Za reklamo so trobili: znani Slovenci. Hoteli so si pridobiti čim večjo gledanost. Jaz jih ne poznam, mogoče so kumu znani? Niso pa znani z velikim Z. Brez veze!

ok Činča in Roka poznaš.

Igor je pevec od romske skupine Šukar. Sandra je hčerka Stojana Auerja, kvazi pevka, tv voditeljica in še kaj. Nena je bila svoje čase znana kot Črnuška Pamela Anderson, zdj se v medijih pojavlja v reklamah, nastopila je tudi v nadaljevanki Lepo je biti sosed (ne vem če je že bilo po TV). Jaz jo poznam zato ker sva imeli otroka skupaj v vrtcu in sedaj sta tudi na isti šoli, skratka skoraj soseda. Fajn ženska (kljub temu, da jo kritizirajo na polno, v reali je res fajn ženska). Zlatko je fužinski reper … tud fajn dečko. Zakonca Zanelli (al kak že) … so ti že povedale, da je ona kvazi pisateljica in mislim, da celo neka menedžerka … njen mož pa je koreograf (baje zelo dober). Pia je striptizeta … če bi hodila po raznih moto sejmih in temu podobnih zadevah bi vedela kdo je in kaj dela :). Zadnja pa je Ines, ki pa je bila Playboyeva zajčice, mislim, da edina slo, ki je bila povabljena v ZDA k HH (ustanovitelju Playboya) in nastopala je v “domačem” filmu xxx vsebine, ki je pred časom (nekaj let nazaj) veselo krožil po netu … prav tako fotke …

No pa si izvedela kdo so te famozni slavni ljudje :)))[/quote]

O hvala, sem vedla, da se me bo nekdo usmilil. In kdo drug kot pišče!
Oglas se že enkrat no.

ok Činča in Roka poznaš.

No pa si izvedela kdo so te famozni slavni ljudje :)))[/quote]

O hvala, sem vedla, da se me bo nekdo usmilil. In kdo drug kot pišče!
Oglas se že enkrat no.[/quote]

Ja mami … sej mam že prou slabo vest :(((((

In veš, da ti z veseljem priskočim na pomoč … upam, da sem ti kaj pomagala … da zdj veš mal več kt si vedla prej :)))

Vsak dan se kej novga naučimo.

Poklič pa prlet 🙂

[/quote]

Sem pa že slišala za slavno pisateljico Nano Zaneli, ki je, kakor se je v predstavitvi sama izrazila, “napisala knjigo od Urške Čepin”…[/quote]

Slovnično je zagotovo b.p.

To ni BB slavnih ampak (ne)znanih Slovencev. Jaz poznam le Činča in Kosmača, za druge pa še slišala nisem.

Tale Nena je znana predvsem po tem, da se na maratonu pojavi oblečena v maškare. Poznajo jo pa tudi poročeni moški, predvsem v enem položaju.

Malo za hec sem sla pobrskat po forumih, pa sem naletela na to temo.

Ne gledam BB-ja, tako da ne morem kaj dosti komentirat, sem pa med reklamami, ki so jih zal predvajali med filmom, vsake toliko preklopila program in gledala, ko so jih “notri pobirali”, ker me je malo firbcalo, katere “slaaavneee” osebe naj bi to bile. Prepoznala sem samo dva, ki sta zgolj poznana, za ostale se slisala nisem nikoli. Kasnje sem poslusala pogovor sodelavk, ki so ugotavljale, da so v BB hiso nastaniti same k….be. (Brez teh pa zgleda ni vec nobenega reality showa).

Cisto mimogrede me pa zanima, koliko Rakica 77 res pozna Neno, ali pa sem jaz vse skupaj narobe prebrala in razumela, kar je mozno, glede na to, da ne poznam teh oseb. Pise namrec, da je Nena znana po tem in tem, da jo osebno pozna, nakar omenja zakonski par Zanelli in o Zanellijevi zeni ne ve veliko. A ni ravno Nena Zanellijeva zena? (Spodaj sem kopirala tisti del, ki omenja Neno in potem Zanellijevo zeno).

“Nena je bila svoje čase znana kot Črnuška Pamela Anderson, zdj se v medijih pojavlja v reklamah, nastopila je tudi v nadaljevanki Lepo je biti sosed (ne vem če je že bilo po TV). Jaz jo poznam zato ker sva imeli otroka skupaj v vrtcu in sedaj sta tudi na isti šoli, skratka skoraj soseda. Fajn ženska (kljub temu, da jo kritizirajo na polno, v reali je res fajn ženska). Zlatko je fužinski reper … tud fajn dečko. Zakonca Zanelli (al kak že) … so ti že povedale, da je ona kvazi pisateljica in mislim, da celo neka menedžerka … njen mož pa je koreograf (baje zelo dober)…”

Brez zamere in lp vsem

žena gene zenelli je nana – nataša in ne nena, ki pa je miss fitnesa in podobno
nevem lahko da je nena čist ok ampak po posnetkih posnetih v bb-ju, ki so objavljeni na spletni strani bb-ja tega nisem opazila. mal čudna se mi je zdela nevem no. pa neki je govorila kok ji je notri dolgčas pa je bla edina ki je tm na kavču sedela pa u luft gledala ostali so pa skos neki migali, peli,…una pa k en mujo. nevem no. meni se je tko zdelo

BB slavnih oz BB wannabe slavnih.
Z drugo besedo tudi medijske starlete (Kur*e) oz. v tujini jim rečejo slavni z Z(adnje)-liste. 🙂

Zakaj imam občutek,da je njuna ločitev čista režija?
Pa takšna ljubezen je bila med njima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close