Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mojčkanje

mojčkanje

Povejte mi po pravici. Se s partnerji mojčkete vsak dan, ko greste spat ali samo takrat ko se dejansko ljubite? S partnerjem sva skupaj več kot 11 let, stiskava se takrat pred spanjem, ko je na vrsti seks. Drugače enega lupčka za lahko noč in zaspiva (brez objemanja). Kako imate to pri vas pošlihtano?

vsak dan

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Se je lepo.

Ja dragi Gunnar, s kom se pa ti stiskaš vsak dan?
Si se vrgu v stroške in nabavil ‘Ančko’?

hahaha…..MOJČKANJE….no, pa vem zdaj za novo besedo.:)))

nea rabim ančke, nism tko nesposoben kt ti.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Saj po eni varianti naj bi ime Mojca izviralo ravno iz pridevnika moja – pač pomanjševalnica. Glagol mojčkati pa takisto iz tega pridevnika. Zato je meni to ime tako simpatično.

Samo ob praznikih!

Kaj že pomeni mojčkanje?

Mojčkava se vsak dan. Zjutraj, pri kosilu, celo večer na sedežni in celo ljubo nočko.
Mojčkati se je lepo, še posebej z mojčico:))))

Midva se vsak večer. sem po karakterju taka, da preden zaspim se morem mal “pomojat”, da lepo zaspim. pa še paše mi, če zaspim v objemčku, na toplem. pa nisem več najstnica, pa mi je ta navada ostala.

Najbolj intenzivno se mojčkava, kadar se dolčkava 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close