Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek praskanje po riti in ovohavanje prstov

praskanje po riti in ovohavanje prstov

Sodelavka pravi, da se njen mož (ko gleda TV ali kaj drugega počne) praska po riti in jajcih, potem pa prste ovohava. Me je skoraj kap. Očitno mu to diši :-))) Poznate še koga,ki ima take čudne navade?
Jaz recimo poznam enega, ki pri 30-tih je smrklje. :-))

Dober tek ! 🙂
Sicer pa tole vsebino iz nosu …..ojojjjjj, kaj vse Zemlja ne nosi.

O ti pujs ti.Opomni ga vendar desca nemarnega!

Jaz pa vidim ženske kako z dolgimi in nalakiranimi nohti pripravljajo hrano, pod nohti pa je en kup svinjarije, od glivic do raznih izcedkov iz telesnih odprtin.
Fuj. Babe nemarne, kako si upajo s tako svinjskimi rokami delati s hrano.

Moj sodelavec si gre s prsti za ušesi in potem to voha. Ponavadi počne to oz. jaz ga vidim takrat, med kosilom :-((.

meni je fascinantno, ko delajo ženske s takimi kremplji v laboratoriju in to seveda brez rokavic :S :S

kaj naj bi pa tam imelo vonj???
Sem povohala, pa ni nič ;-)))

pa lasišče si krempajo, pa neki v usta nosjo, pa vohajo
pa pod ustnico se ribajo pa vohajo
pa šiško praskajo pa vohajo, pa ritno lukno čohajo pa vohajo…ne vem, kaj jim glih diši, ampak jaz take prasce steram v tri p.m.

Saj jih je sam vohal, jih ni ponudil tebi, torej, ne vem zakaj se razburjaš!
Človek pa res nima nobene svobode več….

Hahahahaha, očitno vsi to delate/mo. Kako pa potem veste, da smrdi?

Že morate malo povohljati, da se vam o gravža. Pa očitno si tudi rok ne umavate prav pogosto…..

Ja nobena rit ne diši kajne.Jaz bi kaki dobri bejbi s kazalčkom pa sredinčkom malo zaokrožil po odprtinah in tko no…mmmmm.

kaj naj bi pa tam imelo vonj???
Sem povohala, pa ni nič ;-)))[/quote]

Če se ne umiješ za ušesi, še kako smrdi.

Kaj vse počne človek ne moreš verjeti.Recimo razni perverzni fetišisti.Ližejo ,sesajo, cmokajo neumite noge pa lulajo in kakajo drug po drugem pa v tem uživajo in doživljajo orgazme.Pa ženske ponujajo neumite najlonke po facebooku po 30 E , pa namakajo jih v skodelico za čaj in potem se perverzneži slinijo ob fotkah…Pa da ne bi še podrobneje opisal skrajne fetiše…Ja mama45 le preberi si!

Ja na Facebooku odtipkajte Tea Čar pa poglejte.

jebačica, kaj naj si preberem…

aja, povej mi, tvoj email ti pišem
pa se spoznamo pa se gremo nažigat, ampak samo, če si bomo všeč…jaz sem kr zahtevna
neki more bit, ena energija
jebemti kaj bom delala tvojmu

Samo,da ne boš postala prehitro utrujena in imela dovolj…pa se vlegla na hrbet in nogice raztegnla kot večina lenih bejb.

ah, kje …
kar bo reku, mu bom delala, ti pa lahk gledaš, če ti je…lahk pa našga zajahaš..čist po želji

Mama45 vse bolj si mi všeč.Samo,da ni tvoj kak debelušček pa preveč kosmat in okoren.Jaz rabim akcijooo,živahno ne pa sopajočega “mrtvaka” v postelji.

da boš vedla, da je prov lep dec, močan tam, kjer mora bit
niti deke špeha..prava korenina

No takih si želiiim.Ne pa starokopitnih,zavrtih,zaplankanih žensk,katere je povozil čas.

čaki mal..koga si zdej ti želiš..korenine al nezaplankane ženske..
ker konc koncev, ti lahk tud tle pomagam..samo reci dušo

Sigurno mu manjka kakšen vitamin:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close