Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske so čudovite

ženske so čudovite

Skrbijo za dosti več stvari kot moški. Če pogledamo samo babice, ki so nas čuvale, mamice, ki so nas rodile. Porod ni enostavna stvar. Kuhajo, perejo, likajo, ljubijo, so dobre v postelji, prijetne prijateljice, čudovita bitja. Skratka zaslužijo spoštovanje in občudovanje.
Predvsem moški jih morajo narediti ljubljene in da se počutijo ženske. Obožujem jih

Prav lepo si tole napisal in res drži. Sem ženska in tudi jaz moram poskrbeti za mnogo stvari… Seveda pa ne za vse. Ampak ponavadi za take, ki so “samoumevne”. Ko tega leta in leta nihče ne opazi, pa tudi včasih zaboli.

A kaj pa mi muškarci?Mi jedemo ono kar nam skuvaju,pa pospravimo za sobom koji tanjir pa skledu,pa kaj po dvorištu popravimo i okol bajte.Pa ja sam car u naša bajta i glavni sam muški.Muški treba biti gazda na kuči i žena mora da te sluša in uboga,ee.

ja jedem u kafani, bre

ja jedem u kafani, bre[/quote]

Nemoj,da lažeš!Video sam te kako te tvoja žena komandira i kako je oštra sa tobom.A jeo si kod kuče hrenofku.

še ena osamljena lezbijska izjava pa kar v oblakih – ateriraj na trda tla

A to se spet oglašate iz XIX. stoletja?

še ena osamljena lezbijska izjava pa kar v oblakih – ateriraj na trda tla[/quote]
Če se moški štejemo za lezbijke, pol pa vaša izjava drži

še ena osamljena lezbijska izjava pa kar v oblakih – ateriraj na trda tla[/quote]
Če se moški štejemo za lezbijke, pol pa vaša izjava drži[/quote]

a, potem moški ne morejo dajat lezbijskih izjav?
svašta

Hvala

Malenkost,saj si zaslužite

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close