Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moška pižama – pajac?

Moška pižama – pajac?

Zadnjič, ko smo gledali reklamo, kjer fantek skoči z mize na posteljo kot smučarski skakalec in je oblečen v pižamo – pajaca, je mož izjavil, da si “že od nekdaj” želi imeti takšno pižamo:-)))))
No, in kmalu bo imel rojstni dan pa bi mu jo za štos res rada kupila.
Zdaj pa, punce, na pomoč. Je katera že videla takšne pajace za odrasle, ali sploh obstajajo??
Jaz jih namreč še nikjer nisem.
Lepo prosim za kakšen namig!!
LP

Hel-1

težka bo. take pižame sem videla za otroke in za ženske, za moške pa res še ne. včasih, ko smo po TV še lahko videli kak kavbojski film, se je dalo v kakem prizoru videt možakarja, kako sredi noči plane iz hiše s puško in strelja na indijance (ali kogarkoli že) – oblečen pa je v prav takega pajaca, le da je šlo verjetno za spodnje perilo, ne za pižamo. zadeva je imela čez tazadnjo poklopec na gumbe- ve se, zakaj :-))

po moje bi ti jo zašila kaka šivilja, ne bi smelo biti predrago. pa vso srečo!

Pred par leti, če dobro popraskam po spominu – dobrim desetletjem, so bile strašno moderne (poleg moških bodijev). V Italiji so jih imeli v vsaki trgovini s cunjami. Od takrat pa jih nisem več zapazil.

Se strinjam z majo_b. najbolje da kupiš primerno blago in naj ti šivilja zašiva.

Ojoj, zgleda, da se bo res treba malo potrudit!
Hvala vsem za odgovore;-)

Hel-1

Pojdi v tenetiše v VENUS. Tam sicer imajo otroške, samo bi se lahko zmenila, da ti ga naredijo tudi za moža.

haha ej, tudi moj je enkrat govoril, da bi to imel. men pa tako kekčevsko zgleda :)))))

V Neckermannu ali Quelle jo lahko naročite.

lp

Se dobi, se dobi! Pa tudi zelo lepe.

Kje le? Jaz imam pajaca, vendar sem ga zelo tezko dobila. Pa se problem je bil, da so prav vsi pajaci imeli prekratke hlacnice…kaj sele za moske…

Jaz si ga tud želim, že ful dolgo. Bom šla pa pogledat v Tenetiše.

Kje pa je Tenetiše?

Hel-1

Tenetiše so naselje na poti med Kranjem in Golnikom, trgovinica je pa tudi nekje ob cesti, če se ne motim.

če ti je pot do tenetiš predolga….najlažja pot je da kupiš kopalni plašč (iz blaga, ki je podoben blagu pižam). In če imaš vsaj minimalni talent za šivanje boš zadevo hitro spremenila v pižamo

hehe…….delajo take pižame v domu upokojencev,za starostnike (zmedene),da se ne morejo slečt(odzadaj je zadrga).

da bo vsem lažje je spodaj link kjer se da tole perilo naročit. stane 34 dolarjev plus poštnina plus carina. pa lep nakup. so pa svetovne in kvalitetne.

http://cowboyoutfitters.com/longjohns.html

joco

takšno je ziher tebi tvoja kupla :)))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close