Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj se dogaja z radiem Dur?

Kaj se dogaja z radiem Dur?

Se mi je zdelo čudno, da vrtijo Katy Perry, ampak ok, si mislim, lapsus, sam potem slišim še veliko netipičnih komadov ) za ta radio (beri: kot bi poslušala kak komercialni radio in neko govorjenje o radiu Pacient?! A kdo ve kaj se dogaja z Durom, ali pa še bolje, direkt iz prve roke…? 🙂

Lepo popoldne!

tole? http://www.radiopacient.si/

Radio Pacient je zgleda zamenjal radio Dur. Tako, da uzivajte v novem svezem programu!

Bljak!!! Sem že zamenjala frekvenco… 🙁 Žal, sam to pač ni to… :(((

me ne zanima, mamo dost lokalcev tu in mi ni treba poslusat online postaj. :p

Saj že nekaj časa ni bilo vse čisto, od pretirane skrbi za kosmatince in v isti sapi nacionalističnega (da ne uporabim kakšnega močnejšega izraza) do drugačnih, izrazite homofobije in preimenovanja Dušana Uršiča v Sama Glavana. Boh ve, zakaj… In glasba, ki je ponavadi odlična, je danes kar nekaj.

Radio Dur lahko še vedno poslušate preko spleta. Takšen, kot je bil.
Na njegovih frekvencah ga pa nekaj časa ne bo.

Tako pač je.

ful pomaga razjarjenim monam, ki v avtu ne morejo poslusati dura oz. povsod kjer jim je prej pasalo. zdaj bodo morale ostati doma, ker jim radijski program ne bo ustrezal. ali pa v sluzbi ob masini oz. v ju?

Dobra novica!

ful pomaga razjarjenim monam, ki v avtu ne morejo poslusati dura oz. povsod kjer jim je prej pasalo. zdaj bodo morale ostati doma, ker jim radijski program ne bo ustrezal. ali pa v sluzbi ob masini oz. v ju?[/quote]

Poslušala sem ga v trgovini, kjer sem vsak dan 9 ur in verjemi da v teh 9 urah slišiš 4-5x ene in iste komade, če poslušaš “običajne” oz. komercialne radijske postaje in po par dneh se ti lahko samo še sfuzla. Zato je bil Dur krasen, drugačna glasba, dobra, malo govorjenja… Na računalniku nimamo zvočnikov, tako da splet odpade. Sem dala kar na Val202, zaenkrat še ni “najnovejših hitov”…

Kensington, nismo vse mone, če smo na Mon-u, veš… sicer pa ne vem kaj se buniš, ker “me ne zanima, mamo dost lokalcev tu in mi ni treba poslusat online postaj. :p “

A nihce ne pomisli, da je DUR nadomestil radio Pacient. Prvi slovenski radio, namenjen zdravju. Kjer govorijo zdravniki z zdravniki in kjer boste dobili relevantne, zanesljive in tocne informacije, namenjene vasemu zdravju. Cesar taksnega pa v Sloveniji se ni! Zdravstveni radio za najvecje bogastvo, ki ga imamo. Zdravje. Kapo dol in veliko uspeha, Radio Pacient!

Dur je bil enkraten, čeprav semtertja tudi zatežen s ponavljanjem oddaj z “drago Iris” ipd. In žal brez keša (sponzorjev). Kot je dejal “Samo Glavan”: šele ko utihne, se zaveš, da ga pogrešaš.
Vse o zdravju na “novem radiu”? Ne me basat. Jasno, da gre za trobilo firme Pacient & co., ki bo navijala svoje viže (komercialne interese).
Tudi zamenjal frekvenco …
RIP

Podpišem. Res, pogrešam ga. Zdaj imam na RSi, ne težijo s hiti (malce, ampak prebavljivo), muska je tudi fajn, AMPAK ni to to. Ni countryja, “stare” glasbe, rockabilly muske… ničkolikokrat sem si na listke pisala naslove komadov in jih posnela na CD, da sem jih imela še v avtu. 🙂

Upam pa, da bo slej al prej spet prišel nazaj, bi bila res velika škoda, če ne bi.

Kaj to pomeni? Da je v stečaju ali kaj? Ne vidim drugega načina da se ti nekdo vsede na frekvenco…

Jaz sem na 87,6! DUR se je izpridil.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Iz dobrega Dura je nastal se boljsi Radio Pacient. Skrajni cas, da kdo stori kaj tudi za nas, bolne…

Boljši? Po eni uri sem zamenjala frekvenco, pa še to sem dolgo zdržala. Glasba je obupna, pri radiih pa gre načeloma za to, za glasbo… komercialni radii naj imajo nagradne igre pa ne vem kaj, me ne prepričajo pa tut če ponujajo en vem kakšne vsote.

Bolni pa so, po moje, zgolj izgovor in zelo dobra tržna niša… če bo nekdo 100x na dan poslušal kje se lahko naroči na preventivni pregled, se tudi bo! Če bodo nabijali s simptomi temi in temi, jih bo prej al slej nekdo “dobil” in ti šment, kmalu bo reklama za prav tak pregled. Ne me basat, no.

Sem mnenja, da se bolni in tisti, ki še niso, pa jih vseeno skrbi za zdravje, pozanimajo že prej kako in kaj in da jim radio Pacient ne bo v bistveno večjo pomoč, kvečjemu bo povzročal zmedo. Če pa ciljajo na starejše, sprememba muske, obvezno, jih bo mogoče celo kdo poslušal.

DUR nazaj!!!!

P.S. Paco, jap, Europa ima tut fajn program, sam pri meni žal ne lovi… 🙂

http://www.radioeuropa05.si/index.php
Morda me boš slišala kdaj ko pokličem v “eter”!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

🙂 Ko sem še delala v Ljubljani sem ga imela stalno prižganega, mi paše Brusov smisel za humor, tako da je čist verjetno, da sem te kdaj že slišala… kot vem se večinoma pojavljajo eni in isti, tako za mnenja kot za “glasbene predloge in upanja”… 🙂

Za poslušanje prek spleta pa žal nimam možnosti, ker naši službeni računalniki nimajo zvočnikov. V bistvu jih sploh ne bi smeli uporabljat, ampak ok, malo čveka ne škodi. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close