če bi lahko čas zavrteli nazaj……….
Ničesar ne bi spremenila. Še za tiste stvari, ki so se mi v določenem obdobju zdele slabe, se je kasneje izkazalo, da je pravzaprav v redu, da so se odvile tako (recimo če ne bi bila v točno določenem obdobju brez službe, najbrž ne bi zdaj delala to, kar počnem in mi je všeč).
Aja, mogoče bi se v določenih trenutkih zaradi česa manj sekirala in bila manj živčna.
Mogoče bi imela tretjega otroka prej… ah ne, zdaj mi je super, da je malo večja starostna razlika, ker se lepo zamotijo med sabo.
Torej, ničesar ne bi spreminjala!
menda se nam vse zgodi z določenim razlogom, tudi slabe stvari, tako da ne vem, najbrž tako mora biti. Treba je pa živeti za sedanjost in obžalovanje preteklosti nam pri tem nič ne pomaga. Če pa ti še odgovorim na vprašanje, pa bi spremenila kar nekaj stvari, seveda z mišljenjem kot ga imam zdaj, vsekakor drug poklic, drug partner, itd
Jaz pa glih obratno, bi napela vse sile takoj po študiju, da bi se uturila v JU. Bi mi odpadli vsi problemi, ki sem jih v 25 letih službe imela s stečajem podjetja, izgubo službe, krizo drugega podjetja v zadnjih letih, znižanje plače, čakanje vsak mesec, a plača sploh bo (o regresu se sploh ne pogovarjamo).
To kar se tiče službe. Partnerja ne bi menjala, bi pa tu pa tam spremenila še kakšno malenkost.
Forum je zaprt za komentiranje.