Blind date 3
Ola, ola!!!!
Že spet jaz, dejtarka:))))
Srkam pozno kavico v službi ter premišljujem in premišljujem……..!!! Potrebujem vašo pomoč!!!
Imam še nekaj možicljev na zalogi za srečanje in pri nekaterih res samo s prstom mignem, pa se bodo takoj srečali, ker samo na to čakajo (ampak scusa, fantje, 25 in 27 let mi je nekoliko premalo) že več mesecev!!!!
Nato je še eden, mojih let, zelo postaven škric, ki je nekoliko daleč:((( Predlagal je srečanje, a najbolje, da pridem JAZ—> na drugi konec države!!! Zakaj ne on??? Ne mislim se vozit 5 ur, da vidim enega tiča!!! Kaj naj storim?? Vsak pol-pol?? Pah!
PS
Včeraj sem naredila tisto neumnost kot sem pisala, da bom in šla zato že 4x na wc od živcev!!! Poleg tega ne upam mejlov pogledat!!!
Bodite v rožcah!!!:))))
Jah, fantje 25 let so povsem napaljeni na bejbe malo nad 30, samo biserčki za resne zveze so pa redki, tako da je luštno dokler traja, vsaj po mojih izkušnjah, ampak slej ko prej se pokaže, da so še malo nedorasli (izjeme seveda so).
Glede tistega, ki hoče, da prideš do njega, jaz na tvojem mestu ne bi šla, je pa pol pol varianta povsem sprejemljiva. Za vsak slučaj pa poglej, če je tam še kakšen shopping center, da boš imela v primeru, da se zmenek sfiži, vsaj kaj od izleta 😉
Kakorkoli se boš odločila, uživaj, pa javi kako je bilo 😛
Dobro, da smo si ljudje različni in dobro, da je tale forum narejen tako, da lahko vsak najde kaj zase, tisti, ki jih ne zanima, pa temo preskočijo 😉
Nekateri pa na takih zmenkih uživajo. Še vedno bolje it na pijačo, spoznat koga novega, kot pa doma jokat kako si osamljen in kje naj koga najdeš. Vsak po svoje 🙂
Buhuhuu, šmrk, … p- pre- prebral sem, d- da v- včeraj ni bilooo zmeenkoov, šmrk, šmrk … ;(
Ma to je kot zbiranje znamk, prtičkov, kamenčkov, školjk, polžkov, miškulinov, …
Gre za kolekcionarstvo: od začetka zbiraš vse, čez čas pa iščeš raritete in kvalitetne primerke. Časovni in stroškovni vidiki niso vselej na prvem mestu, pač pa strast. Če to uskladiš, se nam obeta razburljivo branje. Upam, da ne bomo danes zvečer, zaradi črvičenja v trebuhu, ostali brez poročila.
Nasvet glede vožnje: izziv je, da se odpravita vsak s svojega konca in se srečata na nekem neznanem kraju. Če boš bolj počasi vozila in se pogosteje ustavljala, morda ne boš prevozila niti desetine poti, tako boš prihranila na gorivu. Lahko se odpraviš tudi nekoliko kasneje in boš prihranila tudi na času. Tega, kako je vse bilo načrtovano, ni treba razlagati nepooblaščenim. ;)))
Bom naredila tako: pride sem ali nič!!! Še sploh, ker sem se v torek peljala k 3., on mi je pa nastavil mino!!! (ok, bencin je poravnan z večerjo:D)
Drugače je to stvar okusa. Nekdo bo pač šel vsak teden ven na zabavo ter tam spoznaval nove ljudi. Jaz tega ne počnem, ampak hodim na dejte takole. Je še 3. skupina ljudi, ki ne bodo nikamor šli, ampak zgolj doma ždeli ter jokali, kako so osamljeni ter se jim nič ne dogaja!!
Črviči me od vznemirjenja!!!:))) Včasih si s kom niti slike ne pošljeva in zato je zelo razburljivo, ko sploh ne veš, kakšna bo oseba nasproti tebe:))))). Zanimivi so naprimer tisti, ki ti pišejo, kako imajo radi postavne, lepo urejene bejbe, sami pa na dejt pridejo v takšni opravi kot bi ravnokar prišli z dela na polju:)))) Poleg tega seveda sploh niso lepotci, ampak povprečni ali celo podpovprečnega videza.
Če ni drugega, je vsaj zabava, saj se zelo dosti nasmejem ob vsem tem:)))))
@ne ga biksat
Neeeee, včeraj ni bilo zmenkov!!!:((( Ni bilo časa, niti ni več pravega materiala:)))) Tiste mlade pajace raje držim na distanci, ker mi ni, da bi srečevala svoje “mlajše brate”, ups!
Zelo dober nasvet za vožnjo, hvala!!!:D Čeprav bom skušala raje izbezljati tega gospoda kot črička iz luknjice, da pride v moj kraj ali vsaj kam blizu:)))
Bom vsekakor poročala, če mi uspe in kako se bo obnesel tale gospod čriček:)))
Kar zadeva vožnjo, imam še boljši nasvet!!!
Uradno sporočiš, da se bosta oba odpravila in se srečala nekje na poti. Potem se ti bo avto “pokvaril”.;) O “okvari” ga obvestiš šele takrat, ko je on prevozil več kot pol poti. 😉 Bingo!!!
Če se ne bo pripeljal do tebe, potem ta gospodič itak ni vreden zmenka. ;)))
brez veze, kr neki. Same šifre in med vrsticami, v resnici pa ni nič takega. Tale neumnost je najbrž tale gospod njenih let, ki je po vsej verjetnosti poročen. Se ima pa bejba res čas ukvarjat s tako by the way zadevami. Čez nekaj časa bo pa jamrala tu na forumu kako ji biološka urca tiktaka, princa na belem konju pa od nikoder… noja, vsako tele ima svoje…
Hihiho:))))) dobra!!!:)))
Samo kaj, ko se bo potem pripeljal do mene in “okvarjenega” avta ter ga začel popravljat?:D Imamo 2 možna scenarija:
a) gospod čriček ugotovijo, da avto sploh ni v ovari!!!! Oh, my!!! Zarijem glavo v zemljo:))))
b) gospod čriček se ne spoznajo na avte ter ga s svojim “popravilom”, pokvarijo!!:))))
Bom najprej kar raje poskušala izbezljati gospoda črička iz luknjice, če to ne bo šlo, bom resno razmislila o vseh predlogih:))))
Treba je nekoliko širše gledati. Naj bo še tak stručko ali kavalir, on sploh ne bo videl tvojega avta, ker ga je vlečna služba že odpeljala v popravilo. Itak, da ne veš (tipično žensko ;))) kaj je bilo sploh narobe z avtom. Morda si imela prazen tank za gorivo ali (namemenoma) nisi obrnila ključa za vžig! 😉 Vmes si se spomnila, da imaš otroško kolo s pomožnimi koleščki in si se mu odpeljala naproti. Če hočeš hitrejšo varianto, lahko si omisliš počasen sprehod ali rahli tek, če boš “neučakana”, pa tudi kakšni rolerji niso od muh. ;)))
Nič ni treba prepustiti naključju, če želiš, da zgleda spontano. ;)))
Hihiho:))))) dobra!!!:)))
Samo kaj, ko se bo potem pripeljal do mene in “okvarjenega” avta ter ga začel popravljat?:D Imamo 2 možna scenarija:
a) gospod čriček ugotovijo, da avto sploh ni v ovari!!!! Oh, my!!! Zarijem glavo v zemljo:))))
b) gospod čriček se ne spoznajo na avte ter ga s svojim “popravilom”, pokvarijo!!:))))
Bom najprej kar raje poskušala izbezljati gospoda črička iz luknjice, če to ne bo šlo, bom resno razmislila o vseh predlogih:))))[/quote]
brez zamere, ampak zakaj pa? zakaj bi se morala trudit in skakat okoli deda samo zato, da te pride pogledat? očitno mora biti blaaaazno zainteresiran zate….
ej, sorry, tip, ki stanuje na drugem koncu države, ki se mu ne da prit blizu… s takim zapravljaš čas, resnično.
Imaš svobodno voljo? Lahko izbereš, kar ti bolj paše.
ti pa, al si mecen ali si pa ful zrajcan. Katero od dveh?[/quote]
Karkoli je (ali ni), piše zelo zanimivo in me vsakič spravi v smeh:)))) Smeh, poznaš smeh? Se mi zdi, da ste ga nekateri pozabili nekje v kotu!!
@ne ga biksat
Zelo dobre ideje mi daješ!!:D
Vsekakor vredno razmisleka, ko se bova zedinila glede prevoza oziroma “zedinila”:)))))
Hmm, vprašala bi te še, če imaš kakšen nasvet glede gospoda z mino v žepu??? Pravkar mi je namreč pisal (mino skril, seveda), jaz pa nimam pojma, kakšno bombo naj mu vržem!!:)))))
Kako že pravijo: (na)smeh skozi solze. Še dobro, da še vse ni tako hudo resno, da ne bi moglo biti zares hudo.
Hmm, zdaj sem malo v zadregi. Prvič: še ne vem kakšna je bila prejšnja “mina”, ker nam je nisi zaupala. Kar zadeva mino v žepu, je odvisna od globine žepa. 😉 Treba je še preveriti, da žep ni morebiti strgan in da ni “mina” zdrsnila navzdol ali skozi hlačnico celo padla na tla. 😉
Nikakor z “bombami” in nasilnimi sredstvi! Če ne veš kam je skril “mino” v besedilu, rešitev je v navideznem odlašanju. Umetnost čakanja je prava rešitev!!! ;))) Preprosto počakaš, da se bo izdal. Verjetno bo radoveden in ga bo mikalo, če si ti kaj bližje rešitvi in ali je zares dobro skril “mino”. Treba je spremljati njegove reakcije in ga premišljeno spodbujati, da bo zblebetal vse, sam bo pa še vedno “sveto” prepričan, da ti nimaš pojma. ;))
Forum je zaprt za komentiranje.