Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mini presenečenja

mini presenečenja

Na žalost nimam denarja, da bi možu kaj kupila. Zanima me s čim ga lahko presenetim, tista mala drobna presenečenja, ki vedno vžgejo.

Recimo kupim sladki greh…kaj naj zraven pripišem, da bo izvirno…. prosim za čimveč izvirnih idej…

Pravkar sem nekoliko nižje http://med.over.net/forum5/read.php?151,6872412 nekaj tozadevnega napisal. Preberete si lahko. Če tisto ne bo zadostovalo, morda še kaj potuhtamo.

Jaz svojemu rada puščam sporočilca. Recimo, ko je pod stresom zaradi službe, mu napišem na listek kakšno pozitivno afirmacijo in listek pustim ob čaju, ki mu ga pripravim pred odhodom v službo. Ko sva bila še študenta, sem parkrat po celi najini študentski sobici skrila mini čokoladke, pa je vsake toliko kakšno našel.:)

Ali pa napišem kaj s šminko na ogledalo (npr. da mu želim lep dan in da ga imam rada), pa to prebere, ko se vstane (jaz moram prej od doma).

Dobra finta se mi zdi tudi, da večer prej, ko se tuširaš in se ogledalo zamegli, s prstom nekaj napišeš, potem se pa to sporočilce spet prikaže, ko se on stušira in se ogledalo spet zarosi.

Lahko mu napišeš pisemce, v katerem mu poveš, zakaj ga ljubiš in ceniš, kaj vama želiš za prihodnost itd.

Pa nič te ne stane, samo iz srca naj bo.:)

Izdelaj mu bone:) Za masažo, romantično večerjo, večer s prijatelji ipd. Potrebuješ papir, škarje, barvice in obilo domišljije.

@Lolala

Izvabili ste mi smeh. Hvala vam. Zelo izvirno, duhovito in prisrčno!!! 😉
In, glej ga zlomka, nič ne stane! Ali se lotiva še pisanja priročnika in natančnejših navodil? ;)))

Za avtorico!

Če vam je všeč ideja s sladkim grahom, prečrtajte »a« v »grahu« in napišite »e«,
s tem boste popravili tovarniško »napako« in boste ponudili »sladki greh«.
Gotovo bo novi izdelek bo še bolj užiten (za oba!). 😉

No jst sem pa svojemu enkrat iz papirja izrezala puščice. Postavila sem jih od vhodnih vrat in ko je prišel iz službe je sledil puščicam do kuhinje, tam je bilo majhno zavito darilo (kondom), in naprej do spalnice, tam pa sem ga čakala jaz na postelji v sexy spalni srajci :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close