Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdravko Čolić gej?

Zdravko Čolić gej?

Je edini pevec, ki mi je že dooolgo let najljubši. Je pa zanimivo, da mi je zmeraj deloval kot gej.. geste….način hoje,gibanje na odru.. skratka vse skupaj..Nikoli ženskar kljub taužent bejbam, no poročil se je pri 50, kar še vedno ne pomeni nič..
Zadnjič sem brala, da v Srbiji gejev niti slučajno ne sprejemajo… me prav zanima, če bomo enkrat, ko bo 70 , pa vendar prebrali, da pravzaprav je..
No, ne glede na vse, je in bo moj naj pevec.

jaz sem to že slišala, ampak že pred leti. v zaplankani in zagovedni srbiji (op. moja mama je srbkinja in isto zaplankana se mi zdi slovenija) je pač bolje, da se ne outira.

nije on gej, on je obična pederčina 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=B_HJU2w7Ea4

Zdravko Čolić….gej???

Naaahhhh!! Karkoli mi ga je že dvigovalo v prejšnjem tisočletju….. se je najbrž danes omejilo samo še na škripec!

Hura za Čolića škripničarja!!!

ta je pa krepka :-))))))

Afer z ženskami pa res ni imel, ali pač?

ful se je govorilo, da sta bila z bregovićem ljubimca

Ja, in???????????

Jaz sem pa veckrat slisala, da je ful zenskar in to da ima rad mocnejse punce… Res pa njegov pribvat lajf ni bil nikoli medijsko spremljan…

Prav si slišala!

Preverjeno, je lahko biseksualec, sem seksala z njim in je ful dober v postelji, kar se tiče pa moških, se naj pa še kakšen opogumi, če je seksal z njim….

A to pomeni da si bolj okrogla? :)))

Dekoltirana z lepim oprsjem!

No, potem pa govorice drzijo… :))

jap!

glupa joškasta bajsa!!!

hahahahahaahhahahahaha

A ti si pa popolna glista?

A ti si pa popolna glista?[/quote]

Glista z zadebelinami tu in tam 😉 Ampak Čolića pa tudi v svojih najbolj suhih sanjah ne bi sanjala. Da se pa še s tem hvalim… pa da še “jap” rečem zraven; to me je pa kr sesirilo.
Brez zamere občudovalkam.

Sedaj pa kislo mleko smrdi po celi Slovenij…..

A ti si pa popolna glista?[/quote]

Glista z zadebelinami tu in tam 😉 Ampak Čolića pa tudi v svojih najbolj suhih sanjah ne bi sanjala. Da se pa še s tem hvalim… pa da še “jap” rečem zraven; to me je pa kr sesirilo.
Brez zamere občudovalkam.[/quote]

Koliko zensk bi pa recimo sanjale tvojega moza, ki si ga ti ocitno sanjala… Koliko moskih pa je sanjalo o tebi?
Okusi so razlicni, mogoce bi marsikatero sesirilo ob misli na tvojega moza, a tebi pa srcek raznese…

(pa nisem se jaz nikoli vzigala na Colica, ker je malo prestar zame…)

Rdeča strela, BRAVO, vsake oči imajo svojega m……Meni je tudi on oh in sploh, pevec in moški….resda je malce star tudi zame, ampak še vedno ima iskrice v očeh!
Tista, ki jo je pa sesirilo, bog ve kakšnega tipa ima doma, mogoče bi mene pobralo ob pogledu nanj!

Brez zamere občudovalkam.[/quote]

Koliko zensk bi pa recimo sanjale tvojega moza, ki si ga ti ocitno sanjala… Koliko moskih pa je sanjalo o tebi?
Okusi so razlicni, mogoce bi marsikatero sesirilo ob misli na tvojega moza, a tebi pa srcek raznese…

(pa nisem se jaz nikoli vzigala na Colica, ker je malo prestar zame…)[/quote]

eh. Srečno brez moža. Sanjat je eno, hvalit se, da si ga dol dala, in to kot ena teksaška krotiteljica bikov… pa obleži v želodcu. Bogi Čolič.

Vidim, da ti primanjkuje en dober dec, da te dobr obdela….da ne boš sesirjena.

….a Čolić?
Dobrega pa imam, hvala. Čolića pa kar ve imejte. Je ena zgoraj vredu napisala, da se mu najbrž pri teh letah sam še is škripcom dvigne. Za vas bo čist zadovoljivo. Seveda če ste tut ve joškarce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close