Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj namesto vode, čaja

Kaj namesto vode, čaja

Naveličana sem že vode in čaja. Kaj še pijete čez dan, da si malo popestrim “tekočine”?

cedevito, radensko, domač malinovec, včasih kakšen sadni sok – ko imam vode in čaja dovolj.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Jaz pijem samo vodo (2-3 litre dnevno), čajev ne maram, pa še ene dobre pol litra kave (instant). Sokove npr. pijem občasno (2-3x na mesec) zaradi okusa, želje po sladkem, kislinah, kaj vem, ker odžejajo me ne, saj je 1liter popit v šusu.

pivo!

Vodo, čaj tudi, sokove pa bolj malo.

Predvsem sirupe za zalivat, domače, včasih kupljene, občasno cedevito. Imamo obdobja, ko ves čas kuhamo čaj, potem spet samo sirupe. Sokove in ledene čaje kupimo za praznovanja.

jacka al pa finlandio, mogoč kdaj kšn stock, običajno pa po piru užgem.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

doma narejeno limonado s pikico sladkorja

limonado z malce sladkorja ali pa močno razredčen 100% grenivkin ali jabolčni sok

V čajnici kupim prave aromatizirane sipke čaje in jih namakam v hladni vodi 30 (zelene) do 60 (črne) minut. Obstaja toliko okusov, da lahko skoraj vsak dan v letu piješ drug ledeni čaj. In še bolj zdravi so od sokov.

V glavnem sadne sokove, včasih jih razredčimo z vodo.

Mi popijemo največ vode in doma narejenih sirupov (bezeg, ribez, melisa).

Mleko, kavo, čaj, vodo, radensko, ledeni čaj, sveže iztisnjene sadne sokove (jabolko, hruška, jagoda, pomaranča, kivi), limona) ali zelenjavne sokove (korenček)…

ja itak…..potem greš pa marjetice in vijolice fotkat in jih hitiš tu gor obešat, kot pravi jack….cccc

Razredčene stoprocentne sadne sokove, limonado brez sladkorja, včasih naredim pa ornk gost džus iz pomaranč, kivija, banan, samo to je potem že kar tekoči obrok.
Pa tekoči jogurt (manj masten). Sploh poleti zlo paše.

ja itak…..potem greš pa marjetice in vijolice fotkat in jih hitiš tu gor obešat, kot pravi jack….cccc[/quote]

ne pol grem pa fotkat take budale kt si ti, pa se jim pol smejat. Ene ras boljš, da si tiste pizde drajsate, če že v glavah nimate nič.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Zjutraj si stisnem par pomaranč in potem dva deci čistega soka spijem takoj, ostalo pa dam v plastenko in dolijem vodo. do vrha.

Dostikrat pijem tudi vodo z limono, ali pa vodo z okusom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close