Izgubljena poštna pošiljka!
Lep pozdrav,
zanima me, če morda obstaja kaka možnost, da se da ugotoviti, KJE je obtičala pošiljka, poslana nepriporočeno. Se mi zdi,da bo odgovor- ni variante, ampak vseeno vprašam? Lahko vsaj kaj praskam glede tega, kje kaj poizvem, morda ˝ obstaja˝ kak oddelek na Pošti za te izgubljene pošiljke ali kaj podobnega?
Namreč, v neki nagradni igri sem dobila nek predmet, ki bi ga bila zelo vesela! Pa tepošiljke ni in ni bilo, nakar vprašam, kdaj nameravajo zadevo poslat- dobim odgovor, da so jo že zdavnaj! Zdaj, če gre njim verjeti, potem se je pošiljka ˝izgubila˝. Zelo sem jezna, ampak preden se udam v usodo, da se po ˝pošti pač stvari izgubljajo˝, bi rada vedela, če se da vsaj kaj naredit….Lepa hvala za odgovore!
Nimam niti kam klicat, ko niti ne vem- še- kje je sploh zadeva bila oddana. Kaj mi na pošti sploh lahko povejo? Ne vem niti, kako pošiljka izgleda, nič!
Malo bom še pritisnila na tiste, ki naj bi zadevo poslali, naj mi točno povejo, kam so oddali, kako so oddali, kako je bila zadeva spakirana, ali je bil njihov naslov zadaj. Če mi bo kdo blagovoljil odgovarjat, po moje jih ne briga baš, ali imam jaz zdaj to nagradico ali ne.
Sem pa jezna bolj zaradi vsega sistema samega kot pa zaradi tega, da sem ostala praznih rok.
Predvidevam da ima pošta za iskanje izgubljenih stvari vzpostavljen kakšen sistem; Tako da če jim poveš svoje podatke in približen datum ali celo državo kjer je bilo vse skupaj oddano, zadevo verjetno vpišejo in ko jo kje zagledajo…
Sicer pa to le sklepam. Logično bi bilo nekako tako, kot imajo urejeno letalski prevozniki za izgubljeno prtljago.
In… če ne poskusiš – ne veš.
Na pošti imajo zares izgubljene predmete, ki padejo iz pošiljk. Enkrat sem jaz pošiljala telefon v popravilo-priporočeno in po tej sledi se da lepo iti. Zataknilo se je pri dolgoprstemu serviserskemu delavcu, ki se je potem premislil, in ga “našel”.
Nagradne igre so pa včasih blef, večkrat pa resnične. Vedno dobimo, če je odposlano.
Forum je zaprt za komentiranje.