Rajši presuh ali predebel?
Seveda mam raje 30 kil preveč kot presuh. Suhi moški mi sploh niso všeč, mora imeti nekaj mesa, tudi mišič in lepe noge. Z 10 kilami več kot navajaš ima lahko lepe noge, stegna in ritko za njamiiii, spresuh pa pač ne, mi zgleda kot ena pajčevina, še posebej če je dolg. Nikomi mi niso bili všeč presuhi moški, hočem da ima močan izgled, rame in prsni koš močne kot pravi moški, da ga je nekaj, da lahko tudi kakšno večjo kilažo dvigne. Zato pa sem tako nora na mojega, ker bi mu najraje ritko odgriznila, ker je takooooooooo čvrsta in lepa. mmmmmm
Raje buckota kot suho slivo. Sploh pa je 5 do 10 kg preveč za moškega odlično 😉
… pa če sem iskrena (pa če se vse MONe kar na trepalnice postavijo) mislim isto – v istih okvirih presežka in manjka – tudi za ženske. Raje malo preveč kot premalo. Res. Bolj simpatično, lepše, bolj po feng shuiju :)))
*ebeš ozko, ostro, domišljavo in tečno :))))))
Absolutno raje predebelega kot presuhega!
10 kg premalo je bljek – izločen takoj.
10 kg viška….mmm… – pri tej kilaži se komaj začne izbor… ;-))
Še posebno, če je “idealna” teža (0 preveč in 0 premalo) izračunana tako:
višina – 100 ali celo višina – 110. N.pr. za višino 180 cm naj bi bila idealna teža 80 kg ali celo 70 kg. No way! Dedc od 180 cm mora imeti med 90 in 100 kg, drugače ga jaz sploh ne pogledam. 😉
Sicer pa… itak je moj najlepši. 🙂
absolutno rajši 10 kil preveč, za mojega bi se reklo, če bi bil po reglcih, da ima tam nekje kil preveč, pa sploh ne zgleda debel, močne noge, ritka prava, sicer je malo trebuščka, kar pa mene sploh ne moti..suhi pa tudi meni nikoli niso bili všeč, sploh pa suhcene noge, katastrofa, ne more met tip bolj suhih nog od mene…
Forum je zaprt za komentiranje.