kaj mi manjka…..?
Vem da obstajajo ljudje,tudi jaz sem med njimi,ki jim kaj nenormalno diši,kot npr.lepilo,bencin,papir….
Meni pa nenormalno diši beton oz.fasada,omet,zid…Se spomnim da sem bila kot otrok velikokrat kregana,ker sem se postavila v kot in lizala zid.
Sedaj sem noseča 30.tednov in ravnokar smo prišli z dopusta.Bili smo ob reki Soči in nikakor ne morem odmisliti tisti sipki pesek,ki ga nanese reka na obrežje.Jaz bi ga kar goltala. Grozno.Če res velja kaj o tistih vražah,da če si ne privoščiš v nosečnosti tistega kar ti diši,bo dojenček imel znamenje,bo bil naš ves v znamenjih :).
Ima še kdo take bolne potrebe.A vam je kaj znano,če bi mi slučajno manjkal kak drug vitamin ali mineral?
Res sem si sama sebi trapasta.
Lp
res nisi
meni diši, ne boš verjela, kravji gnoj takoj, ko pridem nekam v vas, ni glih kot teb, ne bi ga ravno jedla, ampak meni to diši, mi ne zaudarja, verjetno zato, ker pridem iz lj smoga in vsega bencina na čist zrak pa je to kao osvežitev za nos
kot otrok sem tud jedla fasado in drobni pesek, sem pa zato imela gliste in dr težave
lepo bod
ohh pa sem mislila da sem edina ki je v mladih letih jedla pesek.. poleg tega tudi zemljo (tista iz trgovine v vrečah je bila super, pa diši mi še zmeraj)
po ustih sem kdaj pa kdaj vlačila tudi kak kos žice (neizmerno mi je všeč tisti oster okus kovine) in seveda posledično tudi stare baterije (okrogle in ploščate)
še vedno pa požrem na tone surovega testa… najboljše testo mi je tisti za pico, vendar mi je praktično všeč vsako surovo testo, ki vsebuje moko…
dišijo mi tudi tiste elastike (tiste, s katerimi zavežeš kako vrečko hrane)
in tudi alkoholci,odstranjevalc za nohte, lak za nohte, lepilo, bencin in tudi jaz obožujem vonj mokrega betona poleti po nevihtici… in vonj po kovini, oziroma “švasanju” 😀
in predvsem najboooolj mi pa diši NAFTA! resno OBOŽUJEM vonj nafte, nevem zakaj…
drugače pa tudi posebni primeri: ena prijateljica rada je labelle, spet druga je rada lizala žoge (verjetno ji je všeč okus gume…)
ohh pa sem mislila da sem edina ki je v mladih letih jedla pesek.. poleg tega tudi zemljo (tista iz trgovine v vrečah je bila super, pa diši mi še zmeraj)
po ustih sem kdaj pa kdaj vlačila tudi kak kos žice (neizmerno mi je všeč tisti oster okus kovine) in seveda posledično tudi stare baterije (okrogle in ploščate)
še vedno pa požrem na tone surovega testa… najboljše testo mi je tisti za pico, vendar mi je praktično všeč vsako surovo testo, ki vsebuje moko…
in tudi alkoholci,odstranjevalc za nohte, lak za nohte, lepilo, bencin in tudi jaz obožujem vonj mokrega betona poleti po nevihtici… in vonj po kovini, oziroma “švasanju” 😀
in predvsem najboooolj mi pa diši NAFTA! resno OBOŽUJEM vonj nafte, nevem zakaj…
drugače pa tudi posebni primeri: ena prijateljica rada je labelle, spet druga je rada lizala žoge (verjetno ji je všeč okus gume…)
Forum je zaprt za komentiranje.