Tatovaže pri ženskah
Zadnjič enkrat mi je pod prste padel en Playboy z dvema luštnima dekletoma, ki sta bili potetovirani. Mož je bi čisto navdušen, da sta zelo seksi, tetovaže so bile res lepe, lepo narejene (metulji, cvetovi..) Kaj menite o tem, vas je veliko potetoviranih, kje vse imate tattoje, kakšne in pa zakaj ste se za to odločili?
Imam dokaj velik tattoo na lopatici, ki tudi simbolizira mene, moj karakter. Mož ima tudi dva tattoo-ja, ki mu veliko pomenita (ne samo slikica zato da je). Nama je všeč.
Da bi si pa dala delat trajno nekega metulčka ali pa delfinčka ali kako takšno zadevo, brez posebnega pomena, samo zato ker je pač “in”, to pa mi ni všeč.
meni je všeč tak, ki nekaj pomeni, ki je nekaj posebnega, ne “kr neki, da pač je”…in posledično ga imam tudi sama, takšnega nima nihče drug na svetu, zame nekaj osebnega pomeni in ni minljiv in ne, ni kakšno ime ali fotografija 🙂
ko se zrediš/shujšaš – pri meni se ni spremenil, mogoče zaradi mesta samega, na katerem je, ne vem, verjetno bi bilo na trebuhu drugače, čeprav dvomim…ko si star, je pa po moje tako vseeno, ker ne vem, kaj lahko takrat še sploh izgleda na tebi sexy 🙂 zato sem mu poiskala mesto, kjer se vidi samo, če sama tako želim…in tam ga v mojih starejših letih ne bo videl nihče in če se ne spravim zraven, ga tudi sama ne vidim 🙂
Oba z možem sva tetovirana,on ima 3,jaz eno,ki ji bo v kratkem sledila druga.
Meni so všeč, sploh ker pomen slik poznava midva…so pa sicer na takem mestu,da če nisva ravno v kopalkah ali mož zgoraj brez niso vidne…
Kaj bo ko bova stara?:))))
Hja,nagubano kožo bomo imeli vsi,najina bo pač pobarvana:)))
Draga moja, če si želiš tatu, si ga naredi zaradi sebe in nekaj takega kar bo tebi ušeč in ti bo tudi nekaj pomenilo, da pa razmišljaš o tem zato ker sta bili tvojemu možu ušeč dve tetovitani pleybojevi dekleti pa nima smisla- res ne.
Malo za šalo in malo za res- naslednjič možu pokaži kako fotko s pirsom v moškem “premoženju”, pa da vidimo kak mu bo všeč tvoja ideja :P…
Sama imam 4 tatuje, mož pa 2- in kot so ti povedali nesmiselno si je dajat neke metulčke, delfinčke in ostale neumnostu, ter po možnosti še 1×1 milimeter velikega- samo toliko da lahko rečeš da ga imaš- NEUMNOST
Zdi se mi, da bi se nekaj odločila zato, ker je všeč tvojemu moškemu. Če že vztrajaš, si daj kakšno slikico ali tatto, ki traja kakšen teden – res dobra alternativa, ne pa permanentenga.
Tudi meni osebno je to zelo grdo; sama ga imam pa mi je zelo žal, da sem bila tako neumna, da sem si ga dala. Imam pa ga na riti, tako da sicer ni viden in hvala Bogu, da mi ga ni treba gledati, ker mi ni všeč. Ko pa vidim kakšne mladostnice, ki imajo kakšen velik tatto (običajno tam spodaj na hrptu) mi je takooooooooooo grdo, da sploh ne morem povedati.
Kaj bi ji delooooo….
http://sexytattoo.reank.org/wp-content/uploads/2010/10/Woman_Tattoo_by_reptoid881.jpg
Forum je zaprt za komentiranje.