Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po kolikšnem času ste se preselili skupaj?

Po kolikšnem času ste se preselili skupaj?

Kot že v naslovu. Po kolikšnem času veze ste se preselili skupaj? Koliko ste bili stari?

jaz 30 moj 25.

aja..skupaj sva bila 2 leti…sedaj sva 2,5.

5-6 -letih 🙂
23-24 let
nevem točnega datuma 🙂 ke rje bilo vse skupaj zelo spontano…

po 2 tednih. Sedaj sva skupaj že 12 let, imava 3 otroke. Takrat sva bila stara 18-19 let.

Po 1 mesecu, stara sva bila 30 in 25, skupaj sva že 17 let.

S sedanjim partnerjem: on 30, jaz 31, po približno petih mesecih

Po ca. enem letu, skupaj sva sedaj 11 let z enim otrokom.

Po 4h letih, skupaj sva 11 let in imava otroka.

Po slabem letu in pol, pri mojih 24.

Po 4 letih
jaz 20 ,on 22

Po 4 mesecih….on 38 jaz 27…. skupaj sva zdaj 1,6 leta :))

starost 28-29
k meni je prišel drugi dan in ostal :))

Po 1 letu, zdaj jih je že 7 let. Zdaj sva stara 33.

Po šestih mesecih, bila poročena 18 let.
Sedaj imam novega partnerja skoraj dve leti, pa ne mislim več skupaj živeti. Mogoče na “stara leta” če bova še skupaj. :)))

Po kakšnih treh mesecih je že večino dni v tednu prespal pri meni. Kaki dobri dve leti sva bila koruznika, potem poroka, potem še dve leti pri nas, potem na svoje. Skupaj sva 11 let, poročena 8,. trije otroci.

Po manj kot enem letu, stara oba 18. Zdaj sva skupaj že 14 leto.

Aja, sem pozabila: bila oba preveč mlada 🙂 jaz 21, on 22. Imava pa skupaj dva otroka.

po enem mesecu…sedaj sva skupaj že 12 let 😉 bila sem pa stara 22 let

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

po dveh letih, stara jaz 26 on 28. sedaj sva skupaj nekaj več kot 15 let, od tega 9 poročena, 2 otroka.

po 2 tednih se je on preselil k meni..stara sva bila takrat 28…potem sva si zrihtala stanovanje drugje in se vanj preselila pred 10 meseci. Tri leta sva pa skupaj.

…sva se preselila skupaj, pol sva začela kmal sexat, nazadnje pa sva čez par let še možgane uklopla. pa je bilo prepozen.
Kaj sva naredila narobe?

Možgane bi morala pustit izklopljene. Še dobr da ni še vso štrom napeljavo po bajti skuril.

nekaj mesecev, nato cca 7 let skupnega žviljenja, nato otroci in ločitev v 4 letih…če si slep ti tudi kilometrina ne pomaga….

Po dobrem letu, stara oba 24 let, sedaj živiva skupaj 13,5 let. Se pa še vedno kaliva in spoznavana 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close