Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V duhu dogajanj

V duhu dogajanj

in v podporo ljudskemu gibanju, ki zna vreči vrata s tečajev sveta

A soliraš?

A se še komu zdi, da so s tem lepljenjem tem z drugim forumov samo zamorili sceno?

ne, sam preveč časa imam dans))) a je že kdo drug kaj takega dans lepil ko jaz? pol se pardoniram, sam priznaj, glasba pa ni slaba?

ja, men se zdi tako, ker sem pol sam še bl zmedena :))))))))

ja, men se zdi tako, ker sem pol sam še bl zmedena :))))))))[/quote]

Še dobro, da je petek, si boš mal spočila :)))

Si predstavljaš, kako sem šele jaz zmedena, ki še vikenda nimam fraj :))))

drugač pa, metulka ti tolk velik čvekaš tu gor da drugi sploh ne pridemo do besede in pol je edini način da se izrazimo lepljenje linkov)))

drugač pa, metulka ti tolk velik čvekaš tu gor da drugi sploh ne pridemo do besede in pol je edini način da se izrazimo lepljenje linkov)))[/quote]

flesh, ti si tudi malo zmeden, se vidi, da je petek :)))

kolikor jaz razumem, metulka ni imela nič proti lepljenju linkov, ampak proti temam, ki jh moderatorji prestavljajo iz drugih forumov na naš forum :))

drugač pa, metulka ti tolk velik čvekaš tu gor da drugi sploh ne pridemo do besede in pol je edini način da se izrazimo lepljenje linkov)))[/quote]

flesh, ti si tudi malo zmeden, se vidi, da je petek :)))

kolikor jaz razumem, metulka ni imela nič proti lepljenju linkov, ampak proti temam, ki jh moderatorji prestavljajo iz drugih forumov na naš forum :))[/quote]
a tako je to…se pardoniram))

za brezpravno rajo..

Zdaj si pa zopet dobil veselje. Drugič kar mene vprašaj, pa bo tkoj vse jasno 🙂

Tolk čvekam, da morajo drugi odgovarjat namesto mene (in to pravilno, hvala za razumevanje).

A gremo preštet prispevke?

se popolnoma strinjam!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tolk čvekam, da morajo drugi odgovarjat namesto mene (in to pravilno, hvala za razumevanje).

A gremo preštet prispevke?[/quote]
katere prispevke bi ti štela? za ofer?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close