Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hisa s stilom

hisa s stilom

Za casa obiska v Nemciji bi vam rada opisala cudovito malo hiso.

Moja sorodnica namrec tam pospravlja in v njej zivita zakonca brez otrok. On je privatnik, ona odvetnica. S sorodnico sem sla tja in ji pomagala pospravljat . Ze ko sem prisla do hise, sem ostrmela . Krasen vrt (se pozimi, kaj sele poleti) z vijugastimi potkami , na sredi vrta pa hrana za zunanje ptice, tako da le-te cel dan preletavajo okrasna drevesa . Vstop v hiso, mala vezica, naprej vecji prostor z velikim klavirjem, lady namrec veckrat igra nanj. Na desni strani kuhinja, funkcionalno opremljena, glasba tiho igra za mucka, ko je sam doma. Rolete se zvecer same spuscajo in zjutraj dvignejo. Na levi strani prekrasna velika dnevna soba , v omarah nesteto CD-jev z resno in moderno glasbo. Knjige , prirocniki, okraski s potovanj. Razni kipi parov v razlicnih emocijah, v plesnih korakih… Iz dnevnega prostora pot vodi do zimskega vrta, naprej se do enega vrta. Zunaj so tudi oljke. Iz hodnika vodijo stopnice na vrh, kjer je spalnica , kopalnica in delovni prostor gospoda. V kleti je pralni stroj, likalnica, shrambe. Steklenice odlicnih vin.

Nicesar prevec, nicesar premalo. Par se v prostem casu ukvarja s sportom, branjem knjig, s prijatelji smucajo in hodijo na razne ture po svetu. Trenutno nacrtujejo pohod po Afriki.

Hisa diha , v njej je toliko pozitivne energije. Lady sem videla le na sliki, cudovita gospa, gospod pa danes pride k nam.

Kaj pa transport vina iz kleti?

Je avtomatiziran?

Eh, nič posebnega.
Pa kaj če ima vino (jaz ga sam pridelam par 1000 l).
Pa kaj če ima cd-je (jaz mam par tisoč mp3-jev na prenosnem).
Vse nekaj sintetičnega. Kao fancy/trancy.

Kaj je lepšega, če ti pride zjutraj na vrt čaplja.
Če se v potoku kopljejo račke..
Če opazuješ v reki postrvi (zelo dobre so.. 🙂 )
Če z medvedom imata skupen nabiralnik.
Če si del narave….

Ne pa nekaj sterilnega…. sredi mesta…

Bistvo manjka… Kak otrok?

PS. Sosed ima priimek Medved 😛

nekateri imajo denar in so brez okusa,
nekateri imamo okus pa nimamo denarja,
nekateri nimajo ne okusa ne denarja
samo tadva imata in okus in denar…

Mogoče ti to kaže pot…

EnMoski,

ze na zacetku sem napisala, da par nima otrok.

Vceraj sem spoznala gospoda. Zivahen in razgiban .

To sem hotela tudi sama reci, nekateri se mucijo do smrti in delajo hise prevelike, potem pa stokajo, kako je draga kurjava, pa vzdrzevanje, pa vse mogoce. A cas dela razvaline, hise pa propadajo, velikokrat neizkoriscene.

ena normalna, tocno tako.

macove,

vina me pa sicer prav nic ne zanimajo. A se ukvarjata tudi s tem.

Nekateri znajo iz zivljenja veliko iztisniti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close