Kje kak fajn zur plac za +30
vidiš petra123 meni pa ni toliko pomemben plac, kjer se kaj dogaja:) največ mi pomeni, če je družba dobra, pol je tudi žur, pa sploh ni važno kje:) ..vse je tudi odvisno kaj človek išče… ali večja družba, dva, mogoče še sveže zaljubljena….. :)) tko, da plac se vedno najde in vedno je lahko pravi:) če je …
vidiš petra123 meni pa ni toliko pomemben plac, kjer se kaj dogaja:) največ mi pomeni, če je družba dobra, pol je tudi žur, pa sploh ni važno kje:) ..vse je tudi odvisno kaj človek išče… ali večja družba, dva, mogoče še sveže zaljubljena….. :)) tko, da plac se vedno najde in vedno je lahko pravi:) če je …[/quote]
Žur u garaži brez muske…super enkratno, moram priznat…za kozlat…
vidiš petra123 meni pa ni toliko pomemben plac, kjer se kaj dogaja:) največ mi pomeni, če je družba dobra, pol je tudi žur, pa sploh ni važno kje:) ..vse je tudi odvisno kaj človek išče… ali večja družba, dva, mogoče še sveže zaljubljena….. :)) tko, da plac se vedno najde in vedno je lahko pravi:) če je …[/quote]
Žur u garaži brez muske…super enkratno, moram priznat…za kozlat…[/quote]
Zakaj pa ne v garaži…. ti povem iz prve roke, da smo ga že kar velikokrat žurali tudi v garaži in je bilo prav kul:)) kaj če ti muska, saj lahk kaj zapoješ, lahko pa tudi kaj nežnega na uho šepetaš:))) to še bolj paše, če si na friško zaljubljen:)) kot pa tisto nabijanje:) mislim musko:)
Normalen 30-letnik žura enkrat na 2-3 mesece na kakšnem vikendu s prijatelji, v petek ali soboto zvečer pa gre včasih na kakšen drink, večerjo, bowling ali partijo biljarda.V diskoteko gre mogoče 2-3 krat na leto.
Malo manj normalen 30-letnik je v diskoteki vsak vikend, enako kot takrat, ko je bil star 18-let.
Normalen 30-letni nedonošenček žura vsak petek in soboto po diskotekah, pa še v sredo na študentkih žurih. Potem pa se po forumih pritožuje, da so povsod “otroci”, ne razmišlja pa o tem, da je čas povozil njega, ne te otroke.
Velja za oba spola.
DAJ NE BLUZI !!!!!!!!
DAJ NE BLUZI !!!!!!!![/quote]
jast se pa soglašam, da plac ni najbolj pomebna zadeva za ful dober žur, velik bolj bistveni so frendi, s katerijmi se žura… plac je samo plac…. tko, da kdo bluzi in kdo ne bluzi je čist relativna zadevščina….jast pa kar rada bluzim, za razliko od nekaterih…. sem bol bluzerski tip(((
Žur u garaži brez muske…super enkratno, moram priznat…za kozlat…[/quote]
Zakaj pa ne v garaži…. ti povem iz prve roke, da smo ga že kar velikokrat žurali tudi v garaži in je bilo prav kul:)) kaj če ti muska, saj lahk kaj zapoješ, lahko pa tudi kaj nežnega na uho šepetaš:))) to še bolj paše, če si na friško zaljubljen:)) kot pa tisto nabijanje:) mislim musko:)[/quote]
Če si zatrapan, itak povsod paše…nismo pisali o tem…
DAJ NE BLUZI !!!!!!!![/quote]
jast se pa soglašam, da plac ni najbolj pomebna zadeva za ful dober žur, velik bolj bistveni so frendi, s katerijmi se žura… plac je samo plac…. tko, da kdo bluzi in kdo ne bluzi je čist relativna zadevščina….jast pa kar rada bluzim, za razliko od nekaterih…. sem bol bluzerski tip((([/quote]
No, jaz pa primerjam žur z hrano. Poleg okušanja(pri žuru sluh) je važen tud vizualni izgled(pri žuru light). Jaz sem si eno 30 m2 veliko sobo zrihtal u nulo ravno za take žure(profi ozvočenje, kompleten light kot v vsaki diskoteki + ambientalni light + stilsko preobražen plac…).
Forum je zaprt za komentiranje.