Obstajajo tudi nežni moški?
Mislim, da je pred 2 dnevoma odprl “Radoveden” neko temo o prvem sexu na tem forumu, kjer je uporabnica “utrgan cvet” zapisala:
“S fantom sva se kar veliko pogovarjala o tovrstni intimi in sva kar dolgo pred seksom prakticirala druge metode zadovoljevanja eden drugega. Prvi seks je bil sproščen, mene ni nič bolelo, prišlo je obema…”
Če je to res, je potem to zelo, zelo lepo. Fino mi je bilo prebrati in zadnja 2 dni se večkrat spomnim prav na ta odgovor. Zanima me, če je tale prvič še pri kom potekal takole???
Moji spomini na prvič so zelo klavrni. V to sem se dobesedno prisilila, čeprav mi ni bilo. Vedno bom to nekako obžalovala, čeprav vem, da sem sama kriva. Ta slaba izkušnja me zdaj kar bremza vnaprej in čeprav imam šele malo čez 20 let, se sprašujem, kaj bo, ko bom spet z nekom intimna?
Po mojem prvič me je bolelo vse: od ustnic, prsi in vse do tam spodaj, kjer so bolečine trajale še 2 dni!
V času od te prve izkušnje do sedaj, sem že poskušala spati s kom, a mi ni uspelo, saj mi je dobesedno dol padlo že pred akcijo.
Drugi, s katerim sem bila, je mislil, da me s prsti draži po klitorisu, a tikal me je okoli anusa!! No, ta vsaj ni bil grob, ampak vseeno me je minilo, da fant z izkušnjami ne ve, kje imam vagino!
Tretji je bil spet pravi grobijan, ki mi je porinil CEL jezik v usta pri poljubljanju in že pri navadnem mečkanju je bil grob odspodaj (s prsti in tudi tkole z drgnjenjem), skoraj do bolečin. V glavnem, totalno me je minilo, da bi šla naprej in bi prišlo do pravega odnosa, ker sem mnenja, da nekdo, ki se že pred akcijo vede tako grobo, ob akciji vede isto (ali še bolj grobo). Poleg vsega sem mu tudi zaupala, da imam za slabo slabo prvo izkušnjo, a to se mu vsekakor sploh ni zdelo sploh pomembno. Pri starosti 30+ jih je imel že okoli 10 in vsekakor naj ne bi spadal v kategorijo neizkušenih, da bi bilo to opravičljivo.
Zanimivo je tole, da mi vsak prej reče, naj povem, če bo pregrob. Ko to povem, tudi večkrat, se ne upošteva.
Sploh ne vem, kaj naj si mislim ter pričakujem v prihodnje? So vsi moški takšni??? Zna sploh kdo biti nežen?
Želim si imeti izpolnjujoče spolno življenje, ampak ob takšnih grobjanih grem raje med nune!!
Besede, ki jih je zapisala tista uporabnica v ponedeljek, si bom zelo k srcu vzela, saj se mi zdi, da je to edini način, da lahko začnem spolnost okušati kot nekaj zelo lepega in prebrodim slabe spomine na pretekle izkušnje. Mislite, da bo to šlo? Da obstajajo tudi moški, ki ne navalijo nate, da si naslednji dan takšna kot da te je povozil vlak?
:)) si me spomnila na mojega, ki mi je že nekajkrat rekel, da potrebuje nežnost med seksom. :)) mi je blo kr čudno … da to reče moški. jaz tudi nisem ravno nežen tip, sem v bistvu med grobimi. ne vem če se bom kdaj naučila nežno seksat. :))))
kaj bi ti rada? da te nekdo crklja, boža, poljublja prej, te mogoče nežno zmasira, itd? to, ljubica moja, ti bo naredil samo nekdo, ki te ima rad, ki mu je ful do tebe, ki si želi, da ti uživaš. ne slučajni jebač, ali mimoidoči štopar. najprej najdi nekoga, ki te bo ljubil, potem boš pa videla da je nežnost pred ali med seksom sestavni del spolnosti dveh, ki se imata rada.
normalno. misliš da se bo nekdo, ki mu ni do tebe, potrudil zate? mogoče kak tak, ki mu to dviguje ego samo po sebi, češ še ena zadovoljena pi*ka, sicer pa niti pod razno ne. samo tisti, ki te ima res rad se bo max potrudil da ti ugodi. moški itak skoraj vedno uživa, pride mu tako al tko (redko da ne), ženska pa ne uživa vedno, njej orgazem je pa tudi že prava umetnost. no, jaz ti vsekakor svetujem samozavest in odločnost. če vidiš, da se moški trudi in trudi, pa mu nekako ne gre mu pomagaj, povej mu jasno (ne kr neki), kaj ti NE paše, kako bi rada, DA ti dela in seveda bodi tudi ti do njega nežna. božaj ga, crkljajta se, muckajta, kakorkoli že temu rečeš. predigra je zato, da se člvoek razvname, ne zato, ker je z zakonom predpisana. :)))
Seveda obstajajo. Zelo nežni in ravno prav grobi. Taki, ki si vzamejo čas, prisluhnejo svoji ljubljenji ženi…se maksimalno potrudijo, praksa skozi leta pa itak naredi svoje:) Je pa res tako, kot pravi katarina 73. Ljubiti te mora. Iskreno.
Biti s takim je zelo lepo in ti želim, da ga tudi ti najdeš.
Lep pozdrav.
Tudi z mojim sva začela zelo na počasi. In moram rečt, da sem zelo vesela za vseh teh miljon vmesnih stopenj, vsakič je bilo malo bolj noro. Če bi takoj prešla na seks, bi mi bilo res žal.
Začni počasi. Osebo dobro spoznaj, imejta se res rada, potem pa počasi s spolnostjo. Najprej poljubljanje, potem nežno božanje (ne po intimnih delih), potem počasi še kaj več. Ne hitet.
Sedaj ko sva dala že vse skos moram rečt, da prav pogrešam tiste začetne dni, je bilo bolj vznemirljivo, lepo in nežno.
al se pa tebi mogoče preveč mudi. sej za seks sta potrebna dva. pa reci, da ti ni da bi tako hitro, da imaš rada počasi, predigro in to. imaš pravico do svojega mnenja, veš. predigra pa sicer lahko traja tudi eno uro in vmes že oba lahko doživita orgazem, pa se ne seksa.
Če smem vprašat: samo en je aktualen in ta je ta.
Draga “počasi obupana”! Kar sem napisala glede prvega seksa, je vse resnično. Trenutno sem že eno leto sama. Saj priložnosti za seks so, a me ne zanima tip, ki mu je to eno in edino. Še vedno si želim najprej malce pogovora, iz katerega se začne graditi odnos, ne pa takoj med rjuhe. Vsem se mudi. Ne me razumeti narobe, da bi pa zdaj pustila tipa na suhem mesece in mesece. Sploh ne, ampak par zmenkov pa že lahko počaka.
Lepo, da si se oglasila 🙂
Lahko povprašam, kako dolgo sta se takole spoznavala, preden sta šla do konca?
Namreč, pri svojih sem ugotovila, da se v bistvu sploh nismo poznali, še sploh z zadnjim ne.
Kakor vidim, s prekoračitvijo 20ih let tipi kar pričakujejo, da bom takoj za. V najstniških letih bo še vsak uvideven, kasneje nekateri že mislijo, da se ogrejem po 3 uricah znanstva (ja, tudi to se mi je že zgodilo!). Zanimivo, da nekateri sploh ne preverijo, če so mi všeč. Ne, jaz bi morala biti kar avtomatsko za in to takoj- hallo!?
Katarina, zgoraj si napisala, če se meni tudi mudi. Ne, se mi ne, ampak je tako čudno, ker sem vedno fulll presenečena nad hitrostnim potekom dogodkov, da sploh ne vem, kako odreagirat.
Lepo, da si se oglasila 🙂
Lahko povprašam, kako dolgo sta se takole spoznavala, preden sta šla do konca?
Namreč, pri svojih sem ugotovila, da se v bistvu sploh nismo poznali, še sploh z zadnjim ne.
Kakor vidim, s prekoračitvijo 20ih let tipi kar pričakujejo, da bom takoj za. V najstniških letih bo še vsak uvideven, kasneje nekateri že mislijo, da se ogrejem po 3 uricah znanstva (ja, tudi to se mi je že zgodilo!). Zanimivo, da nekateri sploh ne preverijo, če so mi všeč. Ne, jaz bi morala biti kar avtomatsko za in to takoj- hallo!?
Katarina, zgoraj si napisala, če se meni tudi mudi. Ne, se mi ne, ampak je tako čudno, ker sem vedno fulll presenečena nad hitrostnim potekom dogodkov, da sploh ne vem, kako odreagirat.[/quote]
Punca, premalo se spoštuješ. Če se ti zdi, da je tip prehiter, mu enostavno ne podležeš. Rečeš ne in je zadeva opravljena. Briga te, če gre s trdim domov. Očitno ne seksaš iz ljubezni.
Jaz sem bila v življenju, kar se tiče seksa, res zadovoljna z dvema – in pri obema je trajalo cirka dva meseca, preden je prišlo do seksa.
Za dober seks moraš človeku zaupat, čutit njegovo naklonjenost, če že ne ljubezen, saj se le tako lahko sprostiš in “predaš” – predaš občutkom, svojim željam, potrebam. Da si upaš povedat, kaj ti paše in kaj ne. Kako vse to lahko narediš z nekom, ki ga poznaš pol ure? Razumem, da nekateri zmorejo, ampak ti očitno nisi med njimi. Poslušaj sebe, tistemu tipu, ki mu je res do tebe, si ne bo težko vzeti čas. Saj navsezadnje tudi on hoče, da uživaš z njim in mu to laska (pa obratno seveda tudi, tudi tebi mora laskati, da on uživa s tabo).
Prav žalostno v bistvu, kako malo si po eni strani upamo v seksu. Upamo se sleči, pustiti rokam, mišicam in organom, da segajo tja, kamor segajo le izbranci, ne upamo pa povedati, kaj bi v resnici radi.
Ne, ne, saj se nisem z nobenim poznala samo pol ure. Mogoče je to bilo malo narobe predstavljeno. Recimo z zadnjim fantom se poznava že več mesecev, ampak res sva se tkole le poznala ter občasno (zelo redko) družila. Potem je prišel 1. poljub in 5 min zatem naj bi po njegovem že seksala.
Pred tem se niti pogovarjala nisva o tem niti nikoli ni bilo kakšne romantike med nama. Potem pa naenkrat BUM, navali name.
Ne, ne, saj se nisem z nobenim poznala samo pol ure. Mogoče je to bilo malo narobe predstavljeno. Recimo z zadnjim fantom se poznava že več mesecev, ampak res sva se tkole le poznala ter občasno (zelo redko) družila. Potem je prišel 1. poljub in 5 min zatem naj bi po njegovem že seksala.
Pred tem se niti pogovarjala nisva o tem niti nikoli ni bilo kakšne romantike med nama. Potem pa naenkrat BUM, navali name.[/quote]
ja tko to sigurno ne gre, razen tam, kjer sta oba za avanturo in se znata to it. sicer pa neee …
Ne obupaj”počasi obupana”Obstajajo tud nežni moški,ni pa ravno potrebe,da poznaš človeka ne vem kako za dober sex,ki je v veliki meri odvisen tudi od tebe,je pač treba sexsat in sexsat in sekxsat…Tud v bodoči trajni zvezi,če si jo misliš ustvrit prvi sex ne bo ne vem kaj,če ti nisi povsem pri stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.