Menjava KT
Ojla,
imam vprašanje, ki se vam bo morda zdelo neumno, ampak – bolje ispasti glup, nego iz aviona 🙂
Rada bi zamenjala kontracepcijske tabletke (zaradi stranskih učinkov mislim in upam, da bo tako najbolje), od starih mam še celi 2 škatlici in eno vrstico, čakalna doba pri moji gin. pa naj bi bla 2 meseca. Ampak – ali ta čakalna doba velja samo če se želiš naročit na pregled, ali tudi če bi rada prišla samo na posvet pa da dobim nov recept?
Hvala 🙂
Pri nas si naročiš recept po telefonu in prideš drug dan po njega – do G ti sploh ni treba (razen ob prvem pregledu, ko ti določi, katere KT so za tebe).
Ko sem hotela menjat tabletke sem poklicala, rekla da sedaj imam te in te in če bi lahko dobila te in te. Drug dan me je čakal recept za tiste tadruge. Če bi pa G bil mnenja, da je kaj narobe pa bi se po moje morala naročiti na pregled.
sestra bo točno vedela, da mora imet še dve škatli doma. saj pa imajo evidenco, koliko škatlic so komu predpisali, no.
pokličeš sestro, poveš, da ti KT ne ustrezajo in zakaj ti ne ustrezajo (zdravstvene težave) in prerokujem, da boš zelo hitro na vrsti.[/quote]
Ne vem, kako to poteka, ker se nikol nisem obremenjevala. Ma pa moj G najbolj prijazno sestro in NIKOL mi še ni nič komplicirala. Ja, je pa res – poveš, kakor je in to je to. Sam te sestre so res bav bav… :/
Forum je zaprt za komentiranje.