Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vložki – izkušnje

vložki – izkušnje

poleg tamponov uporabljam tudi vložke (ne gre drugače, če želim biti vsaj dve uri mirna in sproščena).

dolgo, dolgo sem uproabljala always, vendar so se mi zadnje čase zazdeli nekako papirnati.
zato sem kupila catherine. ne glede na zoprno reklamo, so me prijetno presenetili. mehki, občutek je bombažni….

se tudi vam zdi, da se je always pokvaril???

Jaz že leta uporabljam Catherine. So mi bili vedno manj umetni od Always.

že doooolgo več ne uporabljam always…preveč so plastični

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Carefree so za moje pojme še vedno najboljši vložki.

za najbolj kritična dva dneva imam tudi jaz najraje vložke… pa se strinjam, da so always vedno bolj neprijetni na otip in uporabo :/ ampak se mi zdijo še najbolj vpojni.. za ostale dni ni debate, ampak ko najbolj teče imam pa slabe izkušnje

Jaz sem jih dala gor po enih treh letih premora, vmes sem uporabljala Mullerjevo znamko.

Ugotovitev? Plastika, ne diha, grobi material, od tega dobila še vnetje. Hvala, naj jih kar imajo.

Ja, tudi sama uporabljam Catherine, tiste za normalno krvavitev. Včasih sem imela tako močno menstro, da mi je teklo čez tampon, dva robčka in velik vložek naenkrat. Bila sem tudi na diskusijski skupini kjer smo primerjale vložke. Catherine smo uvrstile v zgornjo tretjino, boljši so bili samo discreet.

Alway ne uporabljam že vsaj deset let. So čisto plastični in vedno dobim vnetje.
Uporabljam natracare ali masmi. So naravni, brez škodljive plastike in klora.

Siempre ultra plus iz Lidla – niso plastični, brez klora in škodljivih snovi, zelo prijetni za nošenje. Pa še cena daleč najbolj ugodna.

Vložk iz Lidla ali Hoferja so zakon, na otip in občutek kot bombaž.

Ne uporabljam vložkov ampak menstrualno skodelico Lunette. Pred tem sem uporabljala mercatorjeve vložke, ki so daleč najboljši od vseh. Nikoli nisem marala Alveys vložkev, ker sem dobila vnetja, zato sem si kupila mercatorjeve vložke in bila zadovoljna z njimi. Odkar pa uporabljam Lunette pa ne kupujem več vložkov.

Navadni “žnj” tamponi res “puščajo”….

A ste kdaj poskusile Ob Super Plus Pro Comfort? Meni ne puščajo, nikoli, pa imam tudi močne.

Si ne predstavljam, da hodim naokoli s tistim zapacanim koščkom blaga med nogami, res…

Občasno, doma, za čez noč, ali ko sm cel dan doma v pižami, pa imam tudi jaz kak vložek, ampak res bolj redko, ker me motijo vonjave, blazno, in jaz bi menjala vsakič ko grem na wc, kar bi pomenilo, da bi porabila prav gotovo celo škatlo teh krpic v enem dnevu, tko da ni šans…

V sanolaborju si lahko kupite natracare, imajo vložke in tudi tampone, so iz bombaža, ki ni

beljen s klorom.

Tako, da tistim, ki ste občutljive bi priporočala.

Packa, packasta! Itak, da se vložke menja vsakič, ko greš na WC (ali pa greš še celo večkrat na WC, prav s tem namenom)! Kakšne vonjave neki! Preden se vonj sploh pojavi, je vložek že davno v smeteh! Pa kaj, če porabiš en paket na dan! Saj menstruacije nimaš 30dni v mesecu. Saj daš tudi mimogrede dva evra na dan za kavico s smetano! Joj, naketrih pa res ne razumem!!!

Packa, packasta! Itak, da se vložke menja vsakič, ko greš na WC (ali pa greš še celo večkrat na WC, prav s tem namenom)! Kakšne vonjave neki! Preden se vonj sploh pojavi, je vložek že davno v smeteh! Pa kaj, če porabiš en paket na dan! Saj menstruacije nimaš 30dni v mesecu. Saj daš tudi mimogrede dva evra na dan za kavico s smetano! Joj, naketrih pa res ne razumem!!![/quote]

Mislim, da je to kolikokrat menjaš vložke čisto individualna zadeva. Če imaš močno menstruacijo, je seveda vložek treba menjat vsakič, ko greš na wc. Če pa je bolj šibka, pa pač ustrezno manjkrat.
Jaz uporabljam (še vedno) Always in pa Viriana. Za razliko od ene zgoraj, ki se čudi uporabi vložkov, se pa jaz čudim uporabi tamponov. Že tako je v vložkih “svašta”, a tampon ….

Lunette. V lunetki ni ničesar, razen medicinski silikon 😉
Zakon!

Ob ta hudih dnevih mi tudi spodaj omenjeni tamponi niso dovolj. V 45min je že povsem premočen in če ga ne menjam, teče skoz, zato uporabljam v teh dnevih za vsak slučaj še vložek.
Je pa res, da so OB tamponi vseeno najboljši. Ostali nimajo tako ‘močnih’ tamponov kot je tale OB s 6 kapljicami.

Tamponi drugače tako niso mišljeni, da se non stop uporabljajo. Vsaj ponoči se jih naj ne bi uporabljalo, to piše v navodilih poleg vsakih tamponov. Če sami odsvetujejo uporabo, potem bo že držalo.

Jessa (nobene kemije 100%) v DM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close