Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ste izkoristili današnji dan

ste izkoristili današnji dan

Res nor vikend kar se tiče vremena. Mi smo ga izkoristili in sicer včeraj smo smučali, danes pa smo šli na pohod. Noro to ne moreš verjet kakšno moč ima že sonček. Me je pa malo presenetilo, da skoraj nobenega nismo srečali. Kje so ljudje? Ali so res cele dneve pred TV? Kaj pa rekreacija ali je vsem to brez veze?: Pogrešam otroke, da bi se kje žogali ali kakp drugače igrali. Nikjer nobenega (OK skoraj).
Saj vem vsak ve za sebe me pa malo spravi ob živce ker vsi jamrajo kako so stalno neki bolani pa celo zimo kašljajo a v nadaljevanju izveš, da že 3 mesece niso bili skoraj nič zunaj ker je mrzlo.
Kakor koli lepe sončne praznike še naprej.

Kakšne praznike?

Ja, seveda … pretepla sem moža, ker se noče izselit iz moje bajte, ker nam je z goljufijo zapravil dom, pa misli, da bo še zmeraj imel gospodinjsko pomočnico…..
…seveda ni upal poklicat policije ….

Ja, jst sm bolana in nism šla nikamor. Kaj naj zdaj, če sem zbolela, a zdej človek še bolan ne sme več bit sredi zime al kaj?

Na obali pa toliko ljudi , da se komaj premikaš ! Pa veliko bolj hladno kot na celini :))

no, imaš pa srečo, moj bivši je zmeraj poklical policijo, ko sem ga premlatla

Mi smo se pa na Obali martinčkali in gledali valove, jedli sladoled in kalamare… Prav fino je bilo.

Mi smo v petek popoldan malo sonckali, vceraj ne, danes pa in dopoldan in popoldan, sele zdaj smo prisli domov. Meni seje danes zdelo, da so ljudje prilezli iz svojih zavetisc kot mravljice, ogromno jih je bilo povsod. Je bil pa lep dan 🙂 Skoda edino, da se nismo odpravili na morje, ali pa se boljse da se nismo, ce pravite, da je bila guzva in nizja temperatura kot na celini…

Ja smo ga izkoristili in lepo je bilo:)

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Prebrala knjigo (470 strani) vmes pa dremala…Zdaj sem se vsa prešvicana od vročine okopala in malo ustavila pred računalnikom. Zgleda, da je vsaj protibolečinska tableta začela delovati.
Še čaj popijem do konca pa nazaj v posteljo. :-((((

ps.
danes in jutri ob 20.15 bo na RTL zanivim film v dveh delih.
http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/hindenburg/event-zweiteiler-teil-1.html

fino je blo, še cel teden bo mende tak 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jz sem tud šla na krajši pohod, pa sm srečala full folka. Je bil pa res topel dan, za iskoristit ;))

Ja, itak. Na snegu.

Zimski pohod po snegu v kratkih rokavih … no, tričetrtinskih :)))

Prebrala knjigo (470 strani) vmes pa dremala…Zdaj sem se vsa prešvicana od vročine okopala in malo ustavila pred računalnikom. Zgleda, da je vsaj protibolečinska tableta začela delovati.
Še čaj popijem do konca pa nazaj v posteljo. :-((((

ps.
danes in jutri ob 20.15 bo na RTL zanivim film v dveh delih.
http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/hindenburg/event-zweiteiler-teil-1.html%5B/quote%5D

Gledala, moram priznati prvič sem slišala za ta Hindenburg. Ampak to ni bila njegova prva in zadnja vožnja tako kot pri Titaniku. Kako se reče temu “mešančku” med balonom in letalom – zrakoplov? Moram malo poguglat in se podučiti.

Ker nameravamo letos v družinski zasedbi na Triglav, smo izkoristili nedeljo za kondicijske priprave 🙂

Hodili 4 ure, 500 m višinske razlike, pa malo sončenja nad dolino Kolpe…

danes delam, jutri ponovimo vajo…:)

Včeraj dolgh sprehod z mojim dragim, danes že navsezgodaj pospešena hoja s prijateljico in njenim kužijem. Popoldan me mika, da bi malo po vrtu grebla.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close