Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jaz in njegovi otroci

Jaz in njegovi otroci

CCa eno leto in pol nazaj sem spoznala in se tudi zaljubila v moškega, ki ima od prej dva otroka, punca stara 11, fant 12 let. Živita pri mami.
On se z njima vidi vsak dan, LJUBI oba, vse jima da, kupi (to že od vedno), veliko jima pomaga za šolo, ob petkih spita pri njemu (jaz grem takrat domov, k mojim staršem), …..
Naj povem, da otrok še nisem spoznala, spoznala sem le njegovo bivšo, ki me sovraži tako, da bolj se ne da. Oba otroka je nastrojila proti meni, hčerka me sovraži do obisti. Moje stvari pri njemu v stanovanju moram imeti skrite, ker onadva oziroma vsi trije ne vedo, da živim tam.
Z njo ima on normalen odnos, veliko hodi k njim domov (kjer je tudi prej on živel z njim) pomagat otrokoma za šolo, kaj popraviti,….. To me ne moti, ker je za dobro otrok in vedno so mi bili njegovi otroci na prvem mestu.
Ona – njegova bivša ga je celo življenje več ali manj pustila pri miru, nikoli se nista ljubila, nikoli mu ni rekla, da ga ljubi, vedno je bil idiot zanjo in tisti, ki nosi denar domov. Vse ji je kupil, nudil, zelo je razvajena. Ko je izvedela zame (sedem mesecev nazaj), ga je isti trenutek začela tako ljubiti, da ne more živeti brez njega, delala celo galamo doma, z otroci, z njegovimi starši,….. in še vedno ga hoče nazaj in mu to tudi velikokrat napiše oziroma pove.

Dva meseca nazaj mi je njegova hčerka tudi napisala pismo na Facebooku. Ne bi niti omenjala kakšne besede je uporabljala (jaz pri 11ih letih nisem vedela, da obstajajo te besede). Med drugim je napisala, da me bo ubila, da naj pustim tatija pri miru, da me on sploh ne ljubi, da on ne bo nikoli imel otroka z mano,….itd (verjamem, da ji je mati napolnila glavo).
Imam 33 let, on 39. Zelo si želim otroka, tudi leta imam več kot prava, vendar si ga on trenutno seveda ne želi. Pravi, naj počakam še kakšno leto.
Vedno bolj sem prepričana v to, da je vse skupaj bila velika napaka.

Kaj pravite vi? Tiste in tisti, ki ste ločeni….po kolikem času so vas partnerjevi otroci sprejeli, če sploh so vas? Kakšen nasvet?

Ali si mu pokazala pismo hčerke?

Kje se pa ti vidiš v tej zgodbi? In kaj on pravi na vse to?

@obala…najboljše je, da prekineš s to družino vse stike. Si najdeš novega fanta in ustvariš svojo družino.

lp,

Nikoli ne bo drugače.

Jaz sem ločena in imam tudi “ta novo”, pa mogoče laže z druge strani (kot je tvoja) ocenim, da je njihova podružinska dinamika skrajno nezdrava. Zbeži, dokler še lahko, ker ne bo nikoli NIKOLI bistveno bolje.

Joj, hvala vam za te skormne, vendar bistvene odgovore. Saj trenutno že “bežim” stran. Ne živim več pri njemu, ampak doma…pa se z njim videvam vsake toliko. Tudi ljubezen je po vseh teh morah (ki jih je bilo res OGROMNO, verjemite) nekako minila. Nad ljubezen je prišel RAZUM. In seveda skrb ZAME in samo ZAME.
Ja, seveda sem mu pokazala pismo od hčerke….pa je rekel to: ” ne moreš biti sedaj jezna na otroka!! saj ona je komaj otrok, ima komaj 11 let. ne moreš se spustiti na njeno raven…” in podobno. Seveda jo brani. Prav tako bivšo.
Naj povem, da je zelo dober človek. In takšen oče, katerih je res zelo malo. Otroci so mu na prvem mestu. Včeraj, danes in jutri. Vedno.
Ampak jaz na žalost ne morem čakati, da bo njegova hčerka zrasla in postala polnoletna, da bova lahko midva zaživela v miru.

Z njeno polnoletnostjo ne bo nič drugače.

Pa še to: oče, ki otroka ne zna ustavit, ko gre predaleč, ni dober oče.

Naj omenim še to, da on, če ga vprašata otroka ali pa bivša, če je (še) z mano, vztrajno ZANIKA. Zanika, da je z mano, zanika, da me ima rad, zanima, da želi biti z mano, zanika VSE. Po moje bo zanikal to celo življenje (če bi jaz bila z njim).
No, saj mogoče njegova hčerka res ni šla predaleč…pač danes otroci govorijo marsikatere besede. In konec koncev jo po eni strani razumem, da me obsoja.
Ampak vse do neke meje…. in je tudi že 8 mesecev od tega, ko so izvedeli zame.
Hčerka zelo manipulira z njim (mamino maslo). V bistvu se ji on podreja in mislim, da se ji bo celo življenje.

draga obala
tu hči in njena mama nimata nič. to je stvar vaju. vidva postavljata meje vajinemu odnosu in odnosu njegovih otrok, do vajine veze, postavlja meje on. če te zanika, če se umikaš iz skupnega doma… uh, že zdavnaj bi morala oditi za vedno. samo priznati si moraš.
veliko poguma ti želim, kajti priznati sebi je najlažje a hkrati najtežje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heh to bi morala zginit v sekundi…puf pa je ni:)…nekaj cinca pa se umika,nevm nevm…

Mislim, da tukaj ni glavni problem bivša, ampak on. maš prav, on ni dober zate.Takšni tipi ne znajo drugega kot to, da sprejo ženske med sabo, on je pa uboga žrtev.

Ma ne, saj on ni uboga žrtev. On se ne dela, da je uboga žrtev. Njemu se enostavno zelo smili hčerka (in mislim, da tudi bivša).
Enostavno sem jaz na 3.mestu. Najprej so otroci (kar se POPOLNOMA strinjam in podpiram, a ko bi mu vsaj pustili ,da bi bil z mano!), potem ona in šele potem jaz.
Mah…..me je svarila moja mama na začetku te zveze v kaj se podajam….nisem poslušala, z glavo sem šla skozi zid in poglej zdej – dogaja se TOČNO to, kar je napovedala.

še to…..zelo si želim otroka. Zelo čutim materinski čut. Rada bi se umirila in končno zaživela mirno, srečno…. a seveda o otroku noče niti slišati….vsaj še dve leti. A jaz pa sem blizu 34ih.

…razčisti, kaj želiš tu slišat in kaj ne želiš…tisto kar ne želiš vzemi in razmisli o tem…

nevm če je to ok…da so otroci na prvem mestu?…meni se vedno bolj zdi, da je njemu na prvem mestu DRUŽINA…in potem daleč čisto nič…in potem ti, ki si bolj za hobi program.

sploh nimaš razčiščeno…kako pričakovat od človeka da bo imel družino s tabo…če pa jo že ima.

vse je simpl…samo pogledaš drugače pa je:)

Hmmm….kaj želim slišati? V bistvu vse….vaša mnenja. To, da delam prav, ker hočem in sem šla stran!! To hočem slišati!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – kako pričakujem od človeka, ki ima družino ,da jo bo imel z mano?
Zato, ker sem mu NA ZAČETKU zveze povedala, da si sama zelo želim otroka. In skozi se je strinjal in govoril ,da ga bova imela. Dokler se ni zgodilo to, da so njegovi (otroci + bivša) izvedeli zame. Od takrat otroka noče več sedaj, ampak čez nekaj časa.

..nevem če želiš slišat kaj čez njega…saj ga braniš nekako…v svojem pisanju tu…

..se strinja…govoril…ti povedala na začetku…punca od tega ni nič…se bi lahko reklo da te je “farbal” do sedaj…in še te bo če ne prekineš stike z njim in njegovo družino,no.

…dokler niso zvedeli….a veš kaj…če se že spuščaš v zvezo z moškim ki ima družino…te bi moral ON predstavit svoji bivši ženi in svojim otrokom, kot svojo partnerko…a ne da?

ps:meni se zdiš ti ena črna ovca v tej zgodbi,ki vsake tolk časa da noge narazen…če pa ne…pa te pofarbajo v drugo barvo…pa isto naprej……se ti ne zdi vse skupaj naivno?

..nevem če želiš slišat kaj čez njega…saj ga braniš nekako…v svojem pisanju tu…

..se strinja…govoril…ti povedala na začetku…punca od tega ni nič…se bi lahko reklo da te je “farbal” do sedaj…in še te bo če ne prekineš stike z njim in njegovo družino,no.

…dokler niso zvedeli….a veš kaj…če se že spuščaš v zvezo z moškim ki ima družino…te bi moral ON predstavit svoji bivši ženi in svojim otrokom, kot svojo partnerko…a ne da?

ps:meni se zdiš ti ena črna ovca v tej zgodbi,ki vsake tolk časa da noge narazen…če pa ne…pa te pofarbajo v drugo barvo…pa isto naprej……se ti ne zdi vse skupaj naivno?[/quote]

si ti en butec

a slabo prebavljaš kritiko?:)

a slabo prebavljaš kritiko?:)[/quote]
a sem ti jaz kriva če moraš drkat?

Hmmm….kako je možno, da je še nekdo drugi, ki piše z mojim nick-om?????? !!!!!!
Jaz nobenega nisem zmerjala, zame !!!!!!!!!!!! NISI BUTEC!!!!!

Ker nisi registrirana !!!!!!!!!!

aha, se bom registrirala!! hvala!!!

Sem registrirana sedaj. Hvala.

Obala beži od njega ker če moraš ti od doma ko pridejo njegovi otroci ti je že pokazal koliko te ceni. Za otroke boš ti vedno tista, ki si razdrla družino in nikoli te ne bosta sprejela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close