KAKO BI OPISALI VI VAŠEGA – O….
Moj je enkraten tudi ima svoje muhe tako kot jaz ampak s eresnično dobro razumeva.Imava družino……pa le imava druge probleme.Tako,da kakor jaz gledam in nekatere poslušam in tudi sama vidim,da je tako,da ti mora nekaj manjkati.Mislim s tem,da ,če ti vse štima se hitro kaj pokvari.Ne mislim pa sedaj ,da bi mogel č.lovek zaradi tiste najslabše stvari trpeti.Poznam primer družina otroci misliš vse štima pa pride infarkt…rak….v glavnem bolezen.Pa razna varanja…..Malo potuhtaj kako je pri drugih,če pa imaš res krizo pa se ne pusti trpeti,če ti ni treba.lp
se kregava, največ o vzgoji otrok in o moji prfuknenosti, kot mi rad reče.
me ne spoštuje in ne zna naštet pet dobrih lasnosti o meni.Danes mi je rekel, da bi morala k psihijatru, da sem ostala na ravni otroka, tam nekje v srednji šoli..aja, je še navrgu, sej sploh nisi hodila.
imava tri otroke, je skrben, oče…včasih vem, da me ima rad, včasih me ne prebavlja zanj sem drugorazredni človek .on jeveliko pametnejši, jaz sem za v vojnik.potem pa se sprašuje zakaj ne spim z njim. ha, ha,
me pa sploh ne gane, kaj mi govori, ker imam jaz o sebi drugačno mnenje, tko, da lahko lapa kar ga je volja…
sprašujete se zakaj ga ne pustim…mislim,da ga bom, ko otroc odrastejo…pa četudi sem zato preračunljiva, vse bo dobil nazaj, vse svoje grde besede, vse..je mislil, da me bo zlomil, da bom manjša kot makovo zrno, priznam, skoraj mu je ratalo.Ampak sem se pobrala, še krvave solze bo toču….
zaljubila sva se , vsaj jaz do ušes, danes vem, da sem mu bila samo zelo všeč, se ne hvalim, ampak res lepo zgledam.glih v tistem času, ga je pustila punca, ko sva se midva spoznala.zdi se mi, da je iz inata njej, bil z mano.Pravi sicer, da se je tudi on zaljubil.
potem sva skupaj zaživela v njegovi hiši, imel jo je že prej pod streho, potem sva skupaj dokončala.pravzaprav jo je sam dokončal, ker sem jaz delala samo dve leti.drugo sem bila doma z otroci.
no in začele so se kazat razlike med nama.on je delal tudi v Londonu, ko je bil mlajši, jaz, kot čistilka in natakarica, vse tisto, kar nikoli ni hotel zase.Zato, ker je on svecki človek, jaz pa iz ene luknje prilezla..njegov ego je napihnjen do neba,
Potem pa mi da vsak dan lubčka, ko gre na šiht, ko se vrne s šihta, ko gre spat.mu je težko, če nima, ko ga prosim če mi da nekja zraven za frizerja, potem mu je hudo, če nima…hočem povedat, da včasih ne vem, kaj naj si mislim.hodi nikol nikamor, če želim v kino, greva, karkoli želim dobim, če lahko…po drugi strani pa me ima za drugorazredno …neumno, prfuknenopsihopatsko budalo…
plis še kaj me vpraši, da si razjasnim par stvari…
@jade38: zdaj malo bolje razumem ozadje situacije. Ampak povej mi, kako se pa ti počutiš, ko slišiš te žaljivke? In če bi morala izpostaviti samo EN problem v vajini zvezi, katerega bi izbrala?
Lahko pa razmišljaš še v svoji smeri… In sicer kaj si ti želiš od življenja, kaj ti želiš od vajine zveze, kako sebe vidiš čez par let, kako sebe vidiš v odnosu z njim…? Običajno je lažje z nekom razčiščevat stvari, če imaš v glavi poštimano kako in kaj.
Pa še kaj se oglasi in napiši do kakšnih zaključkov si prišla oziroma v kateri smeri se vrtijo tvoje misli.
Hm, dobre lastnosti:umirjen, popustljiv, šaljivec,odgovoren oče,mojster za vse, delaven, ustvarjalen,podpira me v vseh mojih še tako nemogočih idejah (seveda se najprej skregava in ker vidi, da bom vztrajala pri odločitvi, mi na koncu vedno pomaga, da dosežem željeni cilj), dober kuhar, pomaga v gospodinjstvu, ko sem bolana poskrbi za moje boljše počutje, hitro oprosti, upošteva moje nasvete pri določeni stvari,me v ničemer ne omejuje (sama vem kje so meje in jih nikoli ne izkoriščam),me vzpodbuja, ne pije, ne zadržuje se v gostilni, ne vara (domnevam), ni konflikten,občasno dober poslušalec,….
Slabe lastnosti: seksualni manijak (po 15 letih bi še vedno skoraj vsak dan), preveč ustrežljiv drugim, samovšečen, občasno gluh in nem(ko mu kaj govorim), preveč dovzeten za ženske čare (če mu katera reče kaj lepega, hodi ko puran par dni), ne zna krotiti trenutnega besa (kar ima v roki zabriše nekam, ne v stanovanju), ne zna ravnat z denarjem (vedno moram bit njegova senca, da ga odvrnem od neumnih nakupov)
Slabe lastnosti,ki sem jih ugotovila v letih zakona:ljubosumen,lažljiv, nesramen in nespoštljiv do mene, egoističen, zahrbten, spletkarski, neodgovoren, preveč pod vplivom svoje matere (teh lastnosti že dolgo več ni na vidiku).
Sem srečna in zadovoljna ne zaradi njega, ampak zaradi sebe, ker vem, da nihče ni popoln. Je pa na vsakem posamezniku do katere mere je pripravljen spregledat in kaj ne.
To si pa tako lepo napisala. Bila bi strašno vesela, če bi komentiral to temo še kakšen moški, resnično me zanima mnenje oz. “videnja” z moške strani, kajti ni mi jasno zakaj pri hudiču si ženske vse to dovolimo?? Zmeraj mislimo samo na otroke, ah bolje da smo skupaj in bla bla. Kasneje, ko pa odrastejo se pa zavemo, da smo naredile veliko napako, da se nismo spokale že prej, ravno zavoljo otrok! Kajti tudi same smo takrat na koncu z svojimi živci , psiho in navsezadnje z zdravjem. In ko se ozremo nazaj vidimo , kako je življenje odbrzelo mimo nas, česa lepega se lahko spominjamo? Kaj smo resnično doživele, preživele, itd ? VPRAŠAJTE SE DRAGE MOJE DAME!
Odkrito:
Sem srečna in zadovoljna in naša energija-Bog- me tudi neizmerno ljubi, ker mi je na pot pripeljal tako čudovitega moža in očeta mojih otrok. Nimam niti ene žal besede zanj, pa naj bom spet vsa pocukrana, me nič ne gane.
Upam in želim si samo, da sem tudi jaz njemu dobra žena.
Lepo se imejte vse monovke
Me včasih razjezi s kako malenkostjo, še zdaleč ni popoln, prav tako kot ne jaz.
Nikoli, ampak res nikoli pa ni uporabil kake žaljivke zame, vsak trenutek lahko računam nanj; pa ni pomembno, kaj je.
Skupaj sva jokala, ko je umrla prijateljica, tolažil me je, ko so mi v bolnici postavili diagnozo (in mi naredil dolgo pridigo, kaj norim, ko sem mu rekla, naj dobro premisli, če bo še z mano), med boleznijo/poškodbo brez truda poskrbi zame…
Skratka, eden drugega spoštujeva, si zaupava, se upoštevava in se ljubiva … :))
moj je ljubeč, ustrežljiv, romantičen, zanimiv, vesel, me razvaja, kdaj kam pelje, kaj postori namest mene, naredi zajtrk, če pa bi vsak dan seksala kot si želi potem pa bi še peglal in pomival, za faks bi mi pomagal, pa še kej novga bi mi kupil. Poznam nejgove fore in on moje vendar jih ne izkoriščam, ker sm zlo šparovna, 100 x bol ko on in ker sm rada gospodinja, obožujem kuho in dobro kuham.
Forum je zaprt za komentiranje.