Kdo hodi v fitnes?
Dajte mi prosim povedat, kdo dandanes hodi v fitnes? Jaz bi šla z veseljem, vsaj dokler ne bo zunaj kaj bolj toplo, vendar mi je malce neugodno. Bližam se 50, s kondicijo gre kar, tako da se mi tiste vadbe za starejše res še ne zdijo primerne zame, samo bojim se, da ne bom pristala med samo mladino.
Obstoja kje kaj tudi za nas? Predlogi?
Kaja K
Kar ponosno stopi v fitnes, naj ti ne bo neugodno.
Pozabi na to, da naj bi bili tam samo mladi, ker niso in večina pride tja, da odtrenira in gre.
No, z razliko od nastopačev :))
V fitnesu, kjer sama treniram, je različna populacija, trener ti bo pa že prvi dan predpisal vaje prilagojene tvoji starosti in zmogljivostim.
Srečno !
V fitnes hodim redno 2-3 x tedensko po 1 uro , star sem 60 in ne vidim v čem bi bila starost problem.
Pri nas je vse mešano, stari, mladi, ženske, moški, debeli, suhi, nabildani, švohneti itd, ampak mamo se super , vaditelj je stalno prisoten ( brezplačno ) svetuje, pokaže, nadzira , veliko je heca, šal, zajebancije pa ne zlonamerno, skratka imamo se fajn .
Spoznaš veliko ljudi tako starejših kod mladih , vsi ti svetujejo ker si od začetka malo zgubljen in ne veš kako začeti .
Vzemi nahrbtnik, potovalko, vrzi notri, trenirko, športne copate s čistimi podplati, brisačo, steklenico vode in to je to, samo še fitnes izbereš in začneš , srečno !!!!
Forum je zaprt za komentiranje.