Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čvekalnica :D

čvekalnica :D

nema te nema

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

A ja….http://www.youtube.com/watch?v=NJRTzuP8Feo&feature=related

jaooo sem se načakala…kje se skrivate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Evo me. Malo prej prišla domov, se fliknila na kavč, hotela gledat tv (pa mož gleda eno bedno oddajo) in šla na comp.
večer pride pa kasneje, ker še dela.

aha….si vidla kako se me bojijo…noben ne upa v mojo “sobico”

le ti si se zbrala pogum 😀 dobro je to 😉

O,lejo swanko lisico. :))))

čaki mal…zdej se pa odloč li@n@…lisica ali labodka? :p:p

in drgač kaj novga? sem nekje prebrala da smo “GIRLS” pocukrane, polizane, hinavske ????
so nam eni fauš ane?

Imam pogumno srce! :)))

Samo boš vidla, da bo pol spet http://www.youtube.com/watch?v=OyTTkiTE4L8&feature=related k se bo našla kakšna, da tu gor samo osamljene pocukrane hinavke visimo. :)))

Jaz sem se pravkar s cukrom posula, polizat se bom pa pustila kasneje. :))

Oboje si. 😉
Si prehitela večer in odprla svojo čvekalnico…kaj če bo kaj narobe? :)))

Pocukrana sem bila,polizana tud,ker sem hinavsko čakala,kdaj bo moj stegnil jezik,hehehe.

Pa napiše se FOLŽ,če še ne veš. 😉

se opravičujem ja…folž 😀

nč ne bo narobe, saj je “večer” fejst dečva 😉

Ojla … komaj sem vas našla :)))

hehe…staraaa, se skrivamo pred zlobneži…tisti, ki hoče nas že najde 😉

He,he staraaa,se mi je zdel,da ena s kresničko okol leta k zblojena….;)

Punce ne bit preveč sladke k baje diabetes razsaja. :))

Saj niso zlobne … le hranijo se s tem, da druge “žalijo” … a ker je žalitev bumerang, ki jim butne nazaj v glavo, so še bolj jezne na vse okoli sebe.

Hvala,ker me žališ. :)))

Tebe neomo žalili … s tebejom bomo bli pocukrani :)))

mejte se…grem spat…pa ne bit zlobne :p

Bravo staraaa. Jaz pravim tako…bolj pljuvajo po meni bolj mi ego raste. :))

Za radovedneže en nasvet … ko nas berete, ne pozabite na kokice

Staraaa kam si včeraj mrknila?

Bacin, šla sem na guncanje

Marija, pomagaj jim :)))

Hahahahha! Si se dobr naguncala? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close