Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Wolford

Wolford

Ali je kateri-a zaposlena v njihovem podjetju? Zanima me plača, delovni čas, pogoji, razmere, odnos…

jim je crknu telefon u kadrovski?

Spet se je oglasila gospa Aleksandra Najpametnejša!
Kot da bojo v kadrovski povedali, če delavci niso zadovoljni in ne dobivajo redne prilive ipd.

Kot da bojo v kadrovski povedali, če delavci niso zadovoljni in ne dobivajo redne prilive ipd.[/quote]

verjetno ima snažilka drugačno plačo in delovni čas kot direktor, enako razmere in odnos, da o plači ne govorimo – zato je vprašanje ……

Kot da bojo v kadrovski povedali, če delavci niso zadovoljni in ne dobivajo redne prilive ipd.[/quote]

verjetno ima snažilka drugačno plačo in delovni čas kot direktor, enako razmere in odnos, da o plači ne govorimo – zato je vprašanje ……[/quote]

Tiste ki delajo tam, že vejo kako je in kakšen je odnos. Ker o podjetju nimaš pojma kar odmeee meee ketaj!

Aleksandra vzdrževalka na monu 24ur bo pa ja že vedela:)

alexsandra ali se res moraš zapičit v vsako temo? si prav nadležna. če nevem odgovora, pač ne odgovarjam! ti pa nemoreš da nebi a ne? sigurno nimaš dedca, če že pa copatarja, ker pravi dedec ne rabi ženske ki godrnja in ima pripombe ćez vsakogar…

OD – osebni dohodek : že samo ime pove vse…pejt na razgovor pa boš vidla kaj bojo ponudili, ne bodi šmuglar:)

razmere, odnos – če nis iz pravega testa pol rajš bod doma:)

OD – osebni dohodek : že samo ime pove vse…pejt na razgovor pa boš vidla kaj bojo ponudili, ne bodi šmuglar:)

razmere, odnos – če nis iz pravega testa pol rajš bod doma:)[/quote]

hvala, ker saj en ne rabi podnapisov :))

razmere, odnos – če nis iz pravega testa pol rajš bod doma:)[/quote]

hvala, ker saj en ne rabi podnapisov :))[/quote]
KTJ je OK? Upam da ne rabiš prevoda!!!:)

huh…zgleda da si nekkomu stopila na gnojni žulj…bo počasi špricnil:))))

nevem zakaj po nepotrebnem smetite temo, če nobena ne pozna odgovora!

http://www.ringaraja.net/forum/wolford/m_5564654/tm.htm

Hvala metulka, vem za temo tam, saj sem jo odprla jaz:)

huh…zgleda da si nekkomu stopila na gnojni žulj…bo počasi špricnil:))))[/quote]

je zdej metulka rešila situacijo, tko da bojo vsi pojmi jasni ko beli dan :))

res ji že dolgo ni špricnil, pa je tečna naša aleksandrica:)

Aja, pa res, sploh nisem gledala nickov.

Z iskanjem na monu si že poskusila?

tale čvek je itak skoraj prazen. celo tako, da prestavljajo teme sem, da se kdo ne prestraši.

še dobro, da imamo leksi!! a ne klicajček???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

in mene obtožjo pol, da nč ne povem, pa sem jo obrnila na kadrovsko in ji mal spodbudila delovanje možganov, ker sem jo ujezila – torej neki dobrega sem naredila 🙂

večina ostalih me je kurcala in s tem si tale gospa tut ni mela kej pomagat, torej smo vsi smetili hahaaaaaa

Mene si pa kar odpisala? 🙂

Mene si pa kar odpisala? :)[/quote]

mogoče si bl polna :)))))

Zenske, zenske. Odprite novo rubriko cvek in si tam izmenjujete vse kar vam lezi na dusi.

Mene si pa kar odpisala? :)[/quote]

mogoče si bl polna :)))))[/quote]

hehehe ….. čist mogoče….. kot sončnica 🙂

Moški, moški, nikoli vam ni prav 🙂 Če čvekamo nas odganjate, če pa nas ni, pa nas pogrešate 🙂

Pravim samo da odpri novo temo ČVEK in naj bo tam prostor za take zadevščine. Tako pa se v vseh temah odvijajo raznorazni cveki ki nimajo veze s temo. Ampak ni tesko priznati: POGRESAMO VAS!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close