erotični večer
Drage dame z MON takole pričakajte svoje partnerje oz. može in imele boste bolj srečno in zadovoljno življenje.
Takole je bilo včeraj zvečer pri nas doma.
Namesto svojih boksaric sem si tokrat oblekla črne tangice, pod katerimi sem imela sveže obrito muco, bel športni nedrček pa sem zamenjala za takšnega, ki je imel odprte košarice, iz katerih so kipele majhne, vendar kot breskvice čvrste prsi. Nisem delovala sramežljivo, ampak kot poredna zapeljivka. Še enkrat sem se samozavestno premerila v ogledalu: svoja vitka stegna plesalke sem ovila v črne samostoječe nogavice, ustnice namazala z rdečo šminko, ki je delovala nekako poredno ceneno. Povrhu še črna oprijeta kratka oblekica. Že sama misel nanj, kako bo otrdel in me zagotovo hotel na hitro vzeti, mi je pognala kri po žilah.
Privoščila sva si kratko sprostitev. Le dve urici, ko sva sama. Že med skupnim slačenjem sva se pomenljivo spogledovala. Čisto narahlo me je tlesknil po ritki in jaz sem pobožala njegovega korenjaka. Popolnoma gola sva bila. Ulegla sva se na ležalnik pred kamin. Nenadoma se je njegova roka znajdla na mojem stegnu, drsela je čedalje višje, narahlo pobožla mojo muco in se spet umaknila. Nasmehnil se mi je. To je najina igra. Vedno me draži. Zajahala sem ga in začela sva se poljubljati. Začutila sem njegovo roko na notranji strani stegna in zadrhtim, dovolim sem, da me boža in se pomika čedalje bliže moji muci. Končno je potopil svoje prste vanjo in zaječala sem od ugodja. Naenkrat mi je razširi stegna in se spustil z usti med moje zaklade, mmm, kako paše, noro me vzburja. Nisva se mogla več upirati. Moje mednožje je kričalo po tem, da se končno zarije vanj. Še bolj je razprl moja stegna in si me vzel. Šel je globlje, vedno globlje, še globlje. Čutila sem kako mi po hrbtu polzijo potne kapljice in čutila sem kako poten je njegov vrat. Vdihnila sem tisti njegov vonj, vonj po moškem, mojem moškem, in želela, da ostane v meni za vedno.
Forum je zaprt za komentiranje.