Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek erotični večer

erotični večer

Drage dame z MON takole pričakajte svoje partnerje oz. može in imele boste bolj srečno in zadovoljno življenje.

Takole je bilo včeraj zvečer pri nas doma.

Namesto svojih boksaric sem si tokrat oblekla črne tangice, pod katerimi sem imela sveže obrito muco, bel športni nedrček pa sem zamenjala za takšnega, ki je imel odprte košarice, iz katerih so kipele majhne, vendar kot breskvice čvrste prsi. Nisem delovala sramežljivo, ampak kot poredna zapeljivka. Še enkrat sem se samozavestno premerila v ogledalu: svoja vitka stegna plesalke sem ovila v črne samostoječe nogavice, ustnice namazala z rdečo šminko, ki je delovala nekako poredno ceneno. Povrhu še črna oprijeta kratka oblekica. Že sama misel nanj, kako bo otrdel in me zagotovo hotel na hitro vzeti, mi je pognala kri po žilah.
Privoščila sva si kratko sprostitev. Le dve urici, ko sva sama. Že med skupnim slačenjem sva se pomenljivo spogledovala. Čisto narahlo me je tlesknil po ritki in jaz sem pobožala njegovega korenjaka. Popolnoma gola sva bila. Ulegla sva se na ležalnik pred kamin. Nenadoma se je njegova roka znajdla na mojem stegnu, drsela je čedalje višje, narahlo pobožla mojo muco in se spet umaknila. Nasmehnil se mi je. To je najina igra. Vedno me draži. Zajahala sem ga in začela sva se poljubljati. Začutila sem njegovo roko na notranji strani stegna in zadrhtim, dovolim sem, da me boža in se pomika čedalje bliže moji muci. Končno je potopil svoje prste vanjo in zaječala sem od ugodja. Naenkrat mi je razširi stegna in se spustil z usti med moje zaklade, mmm, kako paše, noro me vzburja. Nisva se mogla več upirati. Moje mednožje je kričalo po tem, da se končno zarije vanj. Še bolj je razprl moja stegna in si me vzel. Šel je globlje, vedno globlje, še globlje. Čutila sem kako mi po hrbtu polzijo potne kapljice in čutila sem kako poten je njegov vrat. Vdihnila sem tisti njegov vonj, vonj po moškem, mojem moškem, in želela, da ostane v meni za vedno.

BRAVO! tako se to dela.

mater !…kaj vam je danes ? vse potrebne , pohotne ? pa saj je ok :)))

A je Brane Kastelic tvoj mentor?

Si tako lepo opisala, da si še mene razgrela…., a maš kej časa danes zvečer :)))

Imam, samo žal samo za moža 😉 Ne varam in se ne spogledujem, se pa trudim za svoj zakon.

Ja klinc pa tak trud za zakon, če moraš prav obelodanit kdaj svoj raztegnjen bel moderc zamenjaš za enega bolj fenci in pokosiš mednožje.

Od kje si ta tekst prepisala? Saj menda ne misliš, da ti kdo verjame, da si to napisala po svojem trenutnem navdihu?

Neki mate v zraku, da vas goni.

Lepo, lepo. Si me spomnila na moje trenutke, podobne temu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole me je zmotilo, saj nisi slučajno transvestit?
Drugače pa dobrodošel spis.

Copy – paste. Dolgčas.

very nice.

In potem si se zbudila z roko v kahli,hahhahahaahhah

A ni smisel samostoječk, da ostanejo v akciji?

Plus majhne, čvrste breskvice ne morejo kipeti.

Plus tole je bil en hiter misijonarc z zelo kratko predigro, če ni nihče opazil.

danes ste pa vsi zmesani,a boste kaj delal al boste sam na fuk mislili banda monovska haha

sladkorna na kubik hahaaaaaaa

k človek tele štorije bere res misli, da so same lepotice na svetu in hudi f…. v resnic pa klobase :))

na hitro je dve uri, kok dni dopusta pa vzameš ko na počasi?

upam, da je ležalnik preživu tole težo in akcijo

Ti privoščim, če je to res, kar pa ne verjamem. Današnji zaposleni ljudje nimamo časa menjati gat in modercev, to naredimo na hitro in večkrat.

Ti privoščim, če je to res, kar pa ne verjamem. Današnji zaposleni ljudje nimamo časa menjati gat in modercev, seksamo na hitro in večkrat.

A je mogoče kakšen natečaj za najboljšo erotično zgodbo kje?

Sorry, črne čipkaste tange in bel športni modrček skupaj?! ma si mogla bit pa res seksi, hihihih

Imam, samo žal samo za moža 😉 Ne varam in se ne spogledujem, se pa trudim za svoj zakon.[/quote]

Tvoj mož je pa res en srečko, ker ima tako fejst ženo. A sta že dolgo skupaj ??

Ne vem, ali naj zazehaaam zdaj ali bolj potem :)))

Še ne prosti spis z naslovom SANJAM!
Esej se menda reče temu sedaj, me je opomnila hči.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

copy paste ali pa ne…sploh ni važno…zgodba je super in sem jo 2x prebral:)!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close