moško mišljenje
imam prijatelja (hm-hm), s katerim se precej hitro skregava. drugače se štimava, lahko se zaneseva en na drugega, dostikrat pa poči.
in sem hotla raspucat med vikendom, pa sem vprašala, kaj mu je, da mu takoj odnese pokrov v komunikaciji z mano.
dobesedno ponorel je, češ, da ne ve, o čem govorim in me začel obkladati z žaljivkami.
domov sem prišla čist pokropana in povedala možu, kaj se je zgodilo.
in on, namest, da bi me potolažil, mi reče, da je tip sigurno zaljubljen vame. nisem mogla verjet, da sploh lahk pomisli na kaj takega..
pa kaj so moški vsi po vrsti na glavo padli???!!!
se podpišem…
moraš vedeti, da moški, ki je v žensko zaljubljen ali pa samo interes vidi v njej, bo naredil vse za njo
vse ostalo je sprenevedanje…veš tisto, milijon izgovorov, zakaj ne pokliče več…resnica, zato, ker mu dol visi zate
tvoj prijatelj pa je lahko samo vzkipljiv človek, povrh vsega pa s temi žaljivkami še nekulturen…
nisem pripravljena tega poslušat, nikakor!!!
vedno, ko je eksplodiral, je bilo v mejah normale. sicer povišan glas, koleričnost, nikoli žalitev.
zato sem zdaj samo obnemela, skoraj okamenela. tako se nikoli ni obnašal z mano! počutila sem se kot v kakkšnem ameriškem getu, take kletvice so letele iz njega.
nekulturen do amena. žal mi je, da mu nisem (kot si zapisal) prisolila ene močne okoli ušes!
Forum je zaprt za komentiranje.