Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dr. Martens

Dr. Martens

Na Trubarjevi v LJ so zaprli trgovino, kjer se je dalo dobiti čevlje dr. Martens.
Kje v LJ jih imajo, kdo ve?
Lp

Včasih je bla v BTC, mislim da v Hali A v kleti Martens trgovina..ampak nism zihr.

V Sloveniji se jih baje nikjer vec ne da kupiti. Tako mi je zatrdil en prodajalec, ko sem jih iskala po Ljubljani. Sem jih pa videla v Zagrebu.

hm….js mam dobr ohranjene dr.martens…kuplene so pred kšnimi dvemi leti in ful mau nošene…

če te še zanima mi lahko pišeš na mail

aja moj mail je crs_sanja@yahoo.com
čaw čaw 🙂

Če imaš št. 39/ 40 imam jaz ene 2-krat nošene rjave barve bulerje, visoke, lahko prodam…

Alja!

Zakaj jih pa ne nosis?

Js si jih kupujem ze kar nekaj casa, pa bi jih odkupla ce poves ceno pa kje jih lahko vidim, ce so mi ok?

Lp, Chila

no sj ta post lih ni biu men namenjen… Chila:če te zanima so moji dr.martensi modre barve št 38/39 (sam mislm da je mau več kt to)…pa so modre barve in visoki,majo rumene šive..
cena cca. 8000-9000
no če te zanima je zgori pripisan moj mail…
al pa kle post pripiš…
lep pozdrav…sanja

Jst sm si par let nazaj kupla Summer Martens take rjave barve, klasične pa sm jih tut sam parkrat obula..št. msilm da je 38 al pa 39…

v mega factoy outlet v kranju jih imajo cel zaboj, snižane so za 80%!!

lp

kaj pa v Grazu jih prodajajo kje?

Sonja, me zanima, a so tvoji dr. Martens temno ali svetlo modri. Pa ali so visoki nad gležnji ali do sredine meč. No, gotovo gre za klasične bulerje a ne.
Ja, pa šše to, kolk so cifra 38 ali 39.
Lp
P.S. so lepo ohranjeni?

a vi bi res rabljene čevlje kupil, bljak?! aja, glivice dobite zastonj, so v ponudbi.

hmm…moji martensi so tmno modri,so 38/39 št tko so mi rekl…drgač jih pa js nism kj preveč nosila k so mi mau prevelki,pa še niso mi več kul in zdj sam stojijo v omari…hmm…glede kolk so visoki: emm…od gležna se ˝dvignejo˝ za prbližno za 10 centi,nekje ne sredini meč…pa tud ohranjeni so 🙂
če te še zanima se lahko dobive pa jih vidš…tko bo najbl preprosto…
aja glede glivic uk—> sorry sam jih je treba doplačat :)) hihi

lp,sanja

Ej punce punce … no comment

he he…zakaj pa no comment?

Lp!

Hvala za vse ponudbe:)
Saj v bistvu me je zanimala samo cena, ker vem, da ste prvic odstele velike denarce (glede na cevlje), zdaj pa bi jih kr tko prodale:)

No, pa lep pozdrav

Chila

Tom;

Martense se dobi najbližje v Celovcu in sicer v Army Shopu(Benediktinerplatz 6)ali pa v Ami Shopu(Lidmanskygasse 8).

Lp,
nočna

Jaz prodam Martense, bulerje, številka 37. Unikatni, kupljeni v Londonu in sicer potiskani z rožicami pastelnih barv. Če katero punco zanima, se naj oglasi.

Jaz prodam pa bordo Martense, št. 37, obuti 2x, ker se nisem dobr počutla v njih. Prodam jih pa za tri jurje.
Imam pa tudi poletne Martense, tiste s solzicami, bordo barve isto 37, obuti ene 4x ampak mi sploh niso bili všeč. Prodam za 2 jurja.

sasha, one bordo bi jaz kupila. ali lahko pustis mejl??

sassha@email.si

Oboji so bordo, eni so bordo bulerji, eni pa poletni.

Sasha, jaz kupim sandale s solzicami, ce jih se imas.

Imam.

Javi se mi na mail pa se zmeniva. Sem iz Ljubljane.

Chila prodajam jih za 15000 sit, so pa brezhibni, brez praskice. Napiši mi mejl, pa ti lahko pošljem sliko. Aja…ne nosim jih pa ker sem spremenila stil oblačenja.

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close