Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek korekcija-dvig prsi

korekcija-dvig prsi

Sem komaj 30. Po dveh nosečnostih in dojenju so moje prsi čista žalost. Ne samo, da so se za vsaj 1 številko zmanjšale, tudi upadle so 🙁 K moji postavi in stasu, tudi karakterju te prsi ne grejo in sem zaradi tega iz dneva v dan bolj nesrečna. Ne bi imela rada velikih da dol padeš, samo lepe, take da bi šle k postavi. S postavo sem drugače zadovoljna, skrbim zase. Zanimajo me torej izkušnje s korekcijo prsi- če je kakšna takšna tu gor, ki si je dala dvignit in napolnit prsi? K kateremu kirurgu ste šle? Kako ste zadovoljne z operacijo? Koliko ste plačale?…

Jaz sem imela 53 kg na 164 cm in C košarico.
Rodila sem 3x v 3,5 letih, vse dojila…

Med prvim in drugim ni bilo sprememb, po drugem in tretjem katastrofa.
Po tretjem sem imela isto kilažo, kot pred nosečnostmi, prsi pa iz C na A 🙁
povešene, prazne, majhne,…

Po dveh letih po prenehanju dojenja sem se zredila za 4 kg 🙁
Sedaj imam košarico B, niso več tako povešene, malo bolj polne…
Niso kar so bile, ampak tudi tako grozne niso več. Rada bi shujšala te 4 kg
in upam, da bodo prsi ostale vsaj take 🙂

Po dojenju je kriza (dalj kot dojiš, bolj se prsim pozna-na slabo). Imam srečo, da se mi niso veliko zmanjšale,so še kar čvrste.Imam za sabo le eno 5 mesečno dojenje. Če ni stvar res ,reees, estetsko moteča, se ne bi odločila za korekcijo.Za silikon nikakor.

No, jaz sem dojila prvič 14 mesecev, drugič dobrih 12 (oz. še zdaj občasno). Razlika se precej vidi no, brez modrčka sploh ne morem biti. Mož sicer pravi, da ga ne moti, a jaz bi predvsem zaradi sebe naredila nekaj v tej smeri. Itak, da bom še počakala kako bo. Ko bom popolnoma prenehala z dojenjem se bo morda vrnilo vsaj malo volumna (ali ne?)… Zdaj zaenkrat zbiram informacije, mogoče me bo pa kasneje minilo in se bom sprijaznila… ne vem. Pa hvala za mnenja. Mogoče še kakšna izkušnja?

Prsi sem si popravila pred 12 leti, pred nosečnostmi. S tem, da sem jaz imela dvig in pomanjšanje. Sem imela čisto prevelike za mojo postavo, pa že tudi povešene. Kaj bi šele bilo po nosečnostih?

Skratka, poseg je kar konkreten. Vidi se šiv pod dojko in po spodnji polovici in okoli kolobarjev. Bradavici so morali v celoti prestaviti. Brazgotine so kar konkretne in da bi bila zgoraj brez na plaži, ni šans.

Kljub temu nisem obžalovala niti sekundo. Popravki stvari, ki te pri tebi motijo do te mere, da nikjer v družbi nisi sproščen, da vsakemu, ki te gleda, zdrsne pogled tja dol, delajo čudeže za samopodobo in samozavest. Bi ponovila takoj. Najboljša odločitev mojega življenja in najbolje vložen denar, kljub ‘stranskim učinkom’.

Po dveh nosečnostih so se prsi minimalno povesile in so še vedno v odličnem stanju. :)))

Super, me veseli da imate tako krasno izkušnjo 🙂

Kje ste to bila na operaciji? Pa ste lahko potem dojila? Ni rečeno namreč, da se kdaj ne odločim še za enega otroka… Drugače se mi pa zdi, da lažje prebolim kakšno brazgotino, kot pa čist poležane joškice. Ko imam push up moderček se ne vidi, so prsi ok, tudi bolj izrezan dekolte še zmeraj paše. Push up pač naredi svoje. Ko se pa tuširam se pa nerada v ogledalo pogledam. Vse mi dol pade 🙁 Res otrok terja svoj davek, če že nimam strij po trebuhu imam pač boge prsi, ampak če se da tudi to porihtat, zakaj pa ne? Dandanes so tudi cene že dokaj sprejemljive za tak poseg…

Operirana sem bila na kliničnem centru. Če bi danes izbirala, bi šla v katerega izmed zasebnih sanatorijev. Z operacijo sem bila zadovoljna, s samo obravnavo pa mogoče ne. Nihče mi recimo ni niti omenil, da se da brazgotine korigirati z laserjem. In motem se sprašuješ, če je mogoče treba, da so take brazgotine. Kakšen kirurg bi mogoče znal lepše, ne vem.

Mleko se mi je sicer delalo, dojenje pa je bilo ovirano. Očitno ni prišlo več po pravih kanalih ven. Sta pa dobila otroka toliko mojega mleka, da se jima je vzpostavil imunski sistem in nista imela zaradi tega nikakršnih zdravstvenih težav. Popolnoma zdrava. To je eden izmed stranskih učinkov, ki vsekakor je pomemben. Če imaš v mislih še enega otroka, se ti vsekakor splača počakati.

Jaz nisem hotela, ker ko sem se odločala za to, še niti partnerja nisem imela in nisem hotela čakati še par let, da si popravim prsi.
In ja, tudi zame so brazgotine še najmanj. Biti topless mi je bilo neprijetno tudi z velikimi in povešenimi prsmi. Zdaj se počutim udobno vsaj, ko sem oblečena in v kopalkah. :)))

Ženske prsi so vsekakor pomembne za samopodobo. Osebno se ne bi branila tudi kakšnega vsadka, če bi že bilo na tem, verjetno. Kolikor vem, delajo tudi že take, ki so polnjeni s fiziološko raztopino.
Kaj več pa ti bo povedal kirurg, če greš samoplačniško na pregled.

[img]http://www.shrani.si/f/1M/iQ/3hEZFGVD/duck-power-tape-black-25.jpg[/img]

pocen, hitra in zanesljiva rešitev 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Implantate si daj noter, silikon pa bo!

Mleko se mi je sicer delalo, dojenje pa je bilo ovirano. Očitno ni prišlo več po pravih kanalih ven. Sta pa dobila otroka toliko mojega mleka, da se jima je vzpostavil imunski sistem in nista imela zaradi tega nikakršnih zdravstvenih težav. Popolnoma zdrava. To je eden izmed stranskih učinkov, ki vsekakor je pomemben. Če imaš v mislih še enega otroka, se ti vsekakor splača počakati.

se pravi, da si potem svoje mleko iz dojk iztiskala ali kako? če sta otroka kljub nemožnosti dojenja tvoje mleko dobila?

in kako je z občtljivostjo dojk (spolnost) po opraciji?

Uf, vsaj ko to berem sem zadovoljna s svojimi majhnimi čvrstimi prsmi. Pri teh letih niti modrčka ne rabim kaj šele duct tape. 😀

Jaz si nikoli ne bi dala silikona notri pa tudi če bi jih imela do popka. Imam raje zdravje kot pa ‘samopodobo’. Samopodobo se da tudi z modrčki izboljšat, pri slabem zdravju pa ti nič ne pomaga. Pa tudi če si poln šivov ne vem če ti ravno dvigne samopodobo. Punce dajte se zresnit, ko bo taprav prišel bo vesel, da je s tabo verjetno tudi zaradi drugih razlogov ne samo jošk. Če pa bo samo zaradi tega te pa ni vreden. IMHO

Veliko, ljubezni in sreče v 2011 želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close