Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek se res delimo na grde in lepe ljudi?

se res delimo na grde in lepe ljudi?

Tema spodaj o parkiranju me je presenetila o delitvi ljudi na lepe in grde.

Citiram: grdi ljudje so zavistni in hudobni!

Lepi so pa angelčki.

Dojenčki so lepi in grdi, otroci so lepi in grdi…. pa kaj se greste?
Res je, da najprej opazimo zunanjost, ampak prej govorimo, da nam nekdo ni simpatičen, ne pa grd. Kaj ko vam bo otrok rekel – mami, oči, babica ti pa nisi lep, si grd? Ko bo sošolec rekel sošolki da je grda?

Lahko se sprenevedamo kako da grdih ni, ampak vsi vemo da to ni res. Ljudje so lepi in grdi, brihtni in zabiti, prijazni in ošabi itd itd

tako je

Jaz sem bolj mnenja, da se ljudje delijo na samozavestne in nesamozavestne.

Vprašanje se nanaša samo na lepoto, ne o pameti.

Ne delim ljudi na lepe in grde, prej simpatične, privlačne…

Grdi ljudje – če so že so zaradi kakšne bolezni, iznekaženosti, starosti
Kako bi opisali dojenčka, ki se rodi prizadet, boste rekli da je grd.. ali starega človeka pred smrtjo..bi vam bilo všeč da vam kdo reče da si grd?

Vsake oči imajo svojega malarja!

Niti približno ni res. Grdih ljudi ni.
Je pa res, da se ljudje delijo. So dobri in so hudobni !!!

Meni je moj fant “lep”, moja najboljša prijateljica mi bo pa rekla zakaj sem si zbrala tako “grdega” fanta.

Tega se jaz ne grem. Zunanjost je važna, a tudi najbolj neprivlačen moški ali ženska imata srce in če je tisto v redu je lahko ta človek najlepši na svetu.

Res je ! Ljudje smo po zunanjem videzu zelo različni. Jaz sicer nikoli ne rečem, da je kdo grd, ampak rečem, da ni glih lep. Res je rezultat isti, vendar mislim, da je zelo pomembno tudi to, na kakšen način se izraziš.

Pa še to…sama dobro izgledam, pa sem zaradi tega v življenju imela več težav kot pa koristi in verjemte mi, da sem si večkrat kot ne, želela da bi bila že od nekdaj povprečna.

In osebno imam dosti raje ljudi, ki imajo notranjo lepoto.

Jaz sem lep, brihten in ošaben…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

BRAVO! Se podpišem pod tvoj post!

Ko je že govora o lepoti, pa bi rekla, da imajo vsake oči svojega malarja, čeprav pa je res, da je resnično lepih ljudi zelo malo.

Plosk, plosk!

Jaz ljudi ne predalčkam na grdi – lepi, ker mi večina ni ne eno, ne drugo. Večina je pač povprečna, nekateri so res lepi (tisto uau), za zelo malo ljudi si mislim, da so grdi, rečem pa tega ne naglas. To je kar se zunanjosti tiče.

Seveda se delimo na lepe in grde, ampak vsak ima svoja merila. Kar je meni lepo, ni nujno, da bo tudi tebi.
Ugotavljam pa, da igra (ne)lepota vlogo samo na začetku, potem stopi v ospredje karakter. Nekdo je lahko še tako lep in urejen, a če ima grd in hinavski karakter, tudi njegova lepota nekako zbledi in se nam sploh ne zdi več lep. In obratno – nekdo, ki je po vseh (naših) merilih grd, ima lahko tak karakter, da se nam potem začne zdeti lep. Moja najboljša prijateljica je že taka – na prvi pogled nikakva, ampak njen karakter te pa potegne in velja za prav fejst in hudo babnico in že parim se je zgodilo, da so najprej mislili: ‘Kako si bo pa tale našla tipa?!’, potem so se pa do ušes in še čez zatrapali vanjo (med temi je tudi njen mož)

Se delno strinjam.

Bolj velja za moške. Namreč, ženske so manj vizualna bitja, kot mi moški. Če ima moški samozavestno držo, bo vzbudil pozornost žensk, tudi če ni lep, ampak je povprečen po zunanjosti.

Ženska pa je lahko zelo samozavestna, če ni vizualno privlačna, se moški ne bodo zanimali zanjo.

delimo se tiste k majo več pod palcem in na tiste k majo manj. Kar se tiče “lepote” pa prej na simpatične in antipatične oz. nekje vmes.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Da so lahko eni lepi, morajo biti drugi grdi, sicer tudi lepih ne bi bilo, bili bi vsi povprečno grdi ali pa lepi, kakor koli vzamete.

Se strinjam, ampak takega sprenevednja je tu gor na tone pač. Meni so pa nekateri prav pošteno grdi, pa so lahko še tako fajn, ampak ej….pa k nobenemu ne grem rečt “ej ti si pa grd”, in ravno tako ne govorim ljudem joj kako si pa ti lep.

Sipatičen ali antipatičen je pa spet druga stvar. Naprimer meni je Dejan Zavec grd, ej sorry ampak tako je. Je pa blazno simpatičen in verjamem da tudi človek na mestu. Kontra je denimo meni Tina Maze, lepa kot slika, antipatična pa tudi.

In da imajo vsake oči svojega malarja pomeni točno to, da so nam eni lepi in drugi grdi, pa obračajte kolikor hočete.

Ali obstajata besedi lep in grd ?

Potem se lahko s tema besedama označi karkoli in tudi kogarkoli.
Tako pač je.

Točno tako.

Ženske se delijo na lepe in grde.
Grde se pa delijo na strojno in elektro…

Ma, jaz vem, da so mi eni ljudje vizualno (!) res grdi.
To ne pomeni, da niso sicer zanimivi ljudje.

Ampak grdi so mi pa tudi plastično popravljeni ljudje – recimo Planinšek sam je prava karikatura svojega poklica. Pa Molkova, pa Špela Grošelj ipd. – samo še za v rumen kontejner. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close