Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skupno življenje

Skupno življenje

Zanima me zakaj današnje čase se zelo malo mladih parov odloči zelo pozno za skupen dom.
Tam šele pri 30+. Saj so prej tudi možnosti in pogoji, sicer slabši ampak so pa.
Je to mogoče zaradi močne navezanosti na starše?

A ni enostavno, če sta dva skupaj, da tudi skupaj živita. Pa tudi če sta pol leta skupaj to nebi smel biti problema, a ne?

Drugače gledano je to zelo dober test za zvezo, če vzdrži.

Kje je smisel veze, če se vidiš z partnerjem 2-3x na teden. Saj to je bolj prijateljevanje in občasen seks, kot pa zveza.

Mogoče pa si mladi želijo predvsem to (prijateljevanje in občasen sex).

midva sva skupaj od mojega 19ga in njegovega 21ga leta. februarja bo 3 leta kar živiva skupaj. meni osebno se zdi, da je skupno življenje nekakšen predpogoj za nadaljno skupno življenje – poroko. ker le tako dejansko vidiš kako funkcionirata v različnih situacijah in tako tudi dejansko šele izveš ali si sploh za skupaj ali ne. poznam ogromno parov, ki so se skupaj preselili šele po poroki in se po nekaj mesecih že ločujejo ali pa fuuul prepirajo, ker jim ni všeč da je nekdo ves čas poleg njega, v isti hiši, v istem prostoru. pa šele sedaj so ugotovili, da jim gre pri partnerju marsikaj na živce in če bi to prej vedeli, izkusili se sploh nebi poročili oz sploh bili skupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close