Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanimivo pri ženskah

Zanimivo pri ženskah

Mlade punce, stare do 25, večinoma dobro zgledajo. So pa večinoma polne nekih kompleksov, dvomijo o svoji samopodobi, kar rezultira v tem, da so ali sramežljive, ali pa glumijo neke hard to get dive. Čist so nesrečne, da niso podobne ženskam iz naslovnic.

Ženske čez 35 so čist druga zgodba. Čeprav se jim ponavadi poznajo leta, so samozavestne, prepričane, da so lepe in seksi, ne dvomijo o sebi, ne gledajo na svojo zunanjost skozi prizmo cosmopolitan meril. Mogoče bi temu enostavno lahko rekli odraslost.

Take 25 do 35 pa vleče v eno smer, ali drugo..odvisno od tega, koliko so inteligentne in koliko delajo na svoji osebnosti, ne le na svojem videzu….Če so še samske, so ponavadi prepričane, da jih preganja čas…

Je res, ali ni?

Marsikatera 35-letnica zgleda boljše kot 25-letnica…

Ne vem, kaj ti potem ženske dajo toliko opraviti, če je tako preprosto.

Pa še podvprašanje: kam sodijo tiste nesrečnice, ki jim spustiš vrata v nos, ker se ti zdijo grde?

Marsikaj je tudi odvisno od vzgoje. Če hčerki govoriš negativne stvari, imajo slabo samopodobo. Jaz sem svoji vedno govorila, da je frajerka, da je oh in sploh in je pri 23 zelo samozavestna in se počuti lepo. Žal pa je res tako, da ženska pri 40 ugotovi katere so njene prednosti in da jih mora poudariti, npr ustnice, noge… Pa seveda vse kar je v medijih retuširano in polišpano, pa žal vemo, da je realnost drugačna, da so izjeme, ki so zjutraj lusštkane brez make upa in frizurce. Ko si nekomu lep in te ima resnično rad, te tako ali tako sprejema takšno kot si. Pač otroku, in deklici in fantu je potrebno vsak dan povedati, da je lep, da ga imaš rad, da ima super npr nohte, lase, postavco…. pač tisto kar je cool na njem in njegova samozavest bo na nivoju.

En odgovor nižji od tvojga se govori o nohtkih, laseh, postavci kot pogoju bit lep za met rad. Hecn, a men je tale izsek z vrati iz druzga Jakovega modrovanja tud v uč padu … Te pa taka selekcija drugje po nosu vžge …

Vidm, da si punce v dvoje hodjo ogledovat nove terene. Si ti s tvojo pasjo frendico že trčla v kakega sprehajalca? Men se zvezde že neki cajta prekrivajo, da boš v kratkem. 😉

tudi manekenke niso popolne (glej sliko – link)

http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=188519

Jaz lahko zase rečem, da je točno tako kot je rekel Jaka. Lahko rečem, da šele zdaj zavedam, da dobro zgledam, da se znam oblečt, nosit, počutim se super, tudi kar nekaj pogledov se ustavi na meni, prav tako komentarjev, povabil. Skratka, šele zdaj se počutim ženska v vsej svoji veličini.

. Si ti s tvojo pasjo frendico že trčla v kakega sprehajalca? Men se zvezde že neki cajta prekrivajo, da boš v kratkem. ;)[/quote]

Ja ne vem, kaj se me tolk izogibaš 🙂

Ce bi sodila po sebi, imas kar prav ;), skoraj 30

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close