O čem se fantje pogovarjate z žensko, ki vam je všeč?
Saj vse pove naslov. Spoznala sem se z enim fantom, poznam ga že eno leto, a več sva se začela več pogovarjati šele sedaj. Oba sva malo sramežljive narave.
On je prvi pristopil k meni, začelo se je s pozdravi in pomežiki, sedaj sva se že parkrat pogovarjala in pogovor je bil zelo kul, dosti smeha, z nobenim fantom se v pogovoru nisem do sedaj ujela tako kot z njim. Lotila sva se že kar nekaj tem, tudi o ljubezni in zasebnih stvareh, o katerih drugače z drugimi ljudmi ne govorim.
Zanima me predvsem, kakšna vprašanja postavljate fantje punci, ki vam je všeč in ki bi jo radi spoznali. Rada bi namreč ugotovila, če me vidi kot morebitni girlfriend material ali pa je samo prijatlejski in vljuden. Je to mogoče sploh ugotoviti iz pogovora?
Ne, samo iz pogovora – in takole na splošno – ne. Lahko bi, če bi točno vedela kako se pogovarja z vsemi drugimi – vendar je to nemogoče.
In tudi primerjati nas ne moreš med sabo na tak način. Bi bile same napake, ker ni univerzalnega načina, na katerega bi se pogovarjali vsi moški z vsemi ženskami, ki so jim všeč.
Avtorica vprašanja tukaj.
Najlepša hvala za odgovore, čeprav sem največjo zahvalo dolžna Roku-1, ki je se mi zdi, edini resno vzel vprašanje.
Počakala bom, da bom videla, kako se vse to razvija naprej. Vem, da znate fantje fajn glumiti v pogovoru, da je vse ok, a da potem vseeno ne kličete. S tem fantom še nisem bila na zmenku, srečujeva se službeno, a verjetno bom razbrala vse iz tega, ali me bo povabil na zmenek. Res si ga želim, zato upam, da se bo zadeva pozitivno razvijala naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.