Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sterati moža iz hiše?

sterati moža iz hiše?

uničuje življenje hčeri in meni,se goni ogrog,poseda z p….mi po lokalih.

hiša je skupna, noče it. Dokler se to reši se nam bo zmešalo.Pa še pije po vrh vsega. kakšen nasvet?hvala vam

Ali nabaviš toliko šnopsa,da bo do amena pil, ali pa se loči in razdeli premoženje.

Ločitev?!

Dam ti strokovni nasvet; TAKOJ POJDI NA CENTER ZA SOCIALNO DELO IN BODO MORALI ZAKONSKO UKREPAT !!! Center za socialno delo , socialno skrbstveni organ bo pognal uraden postopek , kjer bodo moža postavili pred dejstvo !! Nadlegovanje družine je kaznivo dejanje.
Lep pozdrav
NE ČAKAJ, AMPAK POJDI NA CENTER ZA SOCIALNO DELO !!! JUTRI ALI V PETEK IN TAM POVEJ , NE TUKAJ !!!!!!!

tako je…tukaj ne boš nič rešila…kaj pa moraš naredit, je pa itak logično 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

al pa babo prjavit, da zanemarja otroka, da sama prizna in piše po forumih, da se ji že meša in jo poslat v polje :)))

CSD nima nikakršnih zakonskih podlag za ukrepanje.
Posedanje po lokalih ni prepovedano in ni kaznivo dejanje, ” gonjenje” tudi ne, pijančevanje prav tako ne,….žal.
Ta tvoj “strokovni nasvet” je na precej majavih nogah. To vsekakor ni nadlegovanje družine, morda se lahko označi kot zanemarjanje starševskih dolžnosti,težko pa bo to označeno kot kaznivo dejanje in kot taka podlaga za ukrepanje. Za izselitev moža iz hiše pa sploh ni nikakršne pravne podlage glede na povedano.

Ločitev in delitev premoženja to bi “bila rešitev”.

Ko preberem o teh družinah, kjer vlada groza in pijača in teror.. Zakaj je to potrebno ? Zakaj morajo imet eni otroci doma pekel, morali bi pa imet Nebesa. Pa tako kratko je življenje vseh nas….Zakaj si delamo toliko gorja sami sebi v svojih družinah ? Zakaj to delate Očetje in matere svojim otrokom? Zakaj se ne pogovorite ? Zakaj ne gresta starša na posvet k psihologu, socialnem delavcu, zdravniku ? Zakaj uničujeta življenje lastni hčerki ? Zato, ker je to najlažje delat, kajne?

Če bi imela možnost bi šla jaz s hčerko živet drugam, da vsaj imamo mir. Potem bi začela postopek ločitve in seveda razdelitve premoženja. Upam, da vsaj ni nasilen. Pa bi se seveda še prej obrnila na kakšnega dobrega odvetnika, da ga maksimalno oberem. Srečno.

Ti si pa še zeloo mlada ali pa zelooo naivna,…ali pa kar oboje skupaj.
In definitivno nimaš otrok.

Res sem še rosno mlada in kot ugotavljaš tudi naivna. No pa mi prosim odgovori na zgoraj postavljena vprašanja ? Hvala v naprej za pričakovane odgovore. Morda bi mi lahko odgovorila tudi sama “pobudnica” te zgodbe ?

Pojdite v varno hišo, sproži postopek za ločitev, hiša se naj proda, denar razdeli in si kupiš stanovanje – enostavno.

No, enostavno glih ni. Meni se zdi, da bi bilo bolj enostavno, če bi mož šel v kakšno komuno na zdravljenje alkoholizma, otroci in žena pa bi ostali doma, kjer se dobro počutijo v znanem okolju.

Ti ne bo nobena odgovorila…:) Ker tu so sam ženske s takimi problemi kot si jih ti zastavla v vprašanje in ker si se izpostavila, boš vedn dobila samo odgovor, da si mlada, zelena in ne vem kaj…
Ampak moraš vedet, da imaš vsaj zdrave poglede na vezo in si takšnega pofla od zakona, ki ga ene opisujejo, ne boš dovolila imeti v lajfu… Nas je malo takšnih, zato smo že skor dragocene :))))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Ti ne bo nobena odgovorila…:) Ker tu so sam ženske s takimi problemi kot si jih ti zastavla v vprašanje in ker si se izpostavila, boš vedn dobila samo odgovor, da si mlada, zelena in ne vem kaj…
Ampak moraš vedet, da imaš vsaj zdrave poglede na vezo in si takšnega pofla od zakona, ki ga ene opisujejo, ne boš dovolila imeti v lajfu… Nas je malo takšnih, zato smo že skor dragocene :))))[/quote]

Tell it to the marines 🙂

Eno je idealizem, drugo pa resnično življenje. Medsebojni človeški odnosi so kompleksni, s časom se (lahko) zelo spreminjajo. Verjetno tudi sama na sebi vidiš, koliko si se spremenila v zadnjih 10 ali 20 letih. Jaz priznam, da nisem povsem ekvivalentna oseba kot 10 let nazaj. Služba, otroci in s tem povezane izkušnje te dejansko spremenijo.

Res je, še kako res.

Eno je idealizem, drugo pa resnično življenje. Medsebojni človeški odnosi so kompleksni, s časom se (lahko) zelo spreminjajo. Verjetno tudi sama na sebi vidiš, koliko si se spremenila v zadnjih 10 ali 20 letih. Jaz priznam, da nisem povsem ekvivalentna oseba kot 10 let nazaj. Služba, otroci in s tem povezane izkušnje te dejansko spremenijo.[/quote]

Človeški odnosi so kompleksni, spreminjamo se vsi z leti…. Smo pač ljudje. Nismo živali. Žival vodi nagon. Ljudje pa imamo pamet, razum, voljo, presojo, izobrazbo, komunikacijo…..Vsak odloča o sebi in svojem življenju kako bo živel. Torej je treba “dvignit svojo rit” in se aktivirat, si pomagat, bilo kako !!! Zato draga mlada žena in mati, pomagaj si, aktiviraj se. Tu je kar nekaj dobrih napotkov, zato pot pod noge in pamet v glavo. Ne daj se! Sama moraš stopit na to pot . Srečno !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close