Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pa zakaj hudiča smo tko…

pa zakaj hudiča smo tko…

Pa zakaj smo ljudje tako nestrpni do drugačnih!Mesojedci,vegetarjanci pa verni pa neverni pa samski pa ločenci pa psajeljubci pa ne vem kaj še.Kokr se pojavi ena podobna tema,takoj je vse u luftu.Uf sodrga!!
Pa kaj men briga kaj je kdo,dokler mi ne škodi se mi baš fučka kaj počne!

Nestrpni smo povečini zato ker nam “drugačni” tako ali drugače kratijo naše pravice in nas samo s svojo prisotnostjo spravljajo v slabši položaj.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Pa saj nam škodijo. Pasjeljubci in nedrekpobirači nam škodijo. Zelo. Z veseljem bi jim dala drek njihovega psa za požret. Z veseljem ga poberem za njimi in jim ga zatlačim v gofljo. Sam kaj, ko bi potem kazen napisali meni…

Pomoč v spodnji temi “prodam karte za nhl”, se prepirata dve uporabnici.
Sama ju ne zmorem miriti pomooooč prosim;))
hihi to je nestrpnost……….

Pa lepo te prosim,da bi se zarad dreka sekirala,kolk ga je na kmetih(kurjekov,pa kravjekov)pa sej to je sam gnojilo:)

a zakaj? zato ker hočjo folk v nekej prepričvat. K bo vegetar to iz svojih nagibov in v to ne bo prepričeval drugih, bo imel mir, dokler bo pa ven skakal bo pa na udaru, kt sm že omenu v spodnji temi, dokler ne bo vsak svojga “boga” molil bodo štale na svetu.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

A si ti mogoče nestrpna do nestrpnih? :D:D:D

Ja,ja dobr,sem prebrala.Ja to tud ,kdo kej posluša pa ktera muska je bolš…:))

Ja, ti si pa zgled strpnosti, odprtosti in razgledanosti. Pfuj vsi ostali a ne?

Ja, ti si pa zgled strpnosti, odprtosti in razgledanosti. Pfuj vsi ostali a ne?[/quote]

a ti pa si?

sicer sm pa že večkrat omenil, kolkor cajta se štoka, tok cajta bodo porcije letele. to velja tud zate, še mal boš štokala, boš kasirala porcijo pol bo pa spet jok iz tvoje strani.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Bolj kot je človek omejen v sebi, manj drugačnosti je sposoben sprejeti. Širše kot je obzorje, več si sposoben sprejeti. V človekovi naravi je tud, da se skor nezavedno boji novega in zanj drugačnega. ČUti se ogroženega, pa čeprav ne direktno.Še ne tolk nazaj so se kakšne mamce iz hribov, ki so le redko zašle iz svoje vasi, zgražale nad ženskami v hlačah in tud TV so v začetku imeli za hudičev izum.

Ja, ti si pa zgled strpnosti, odprtosti in razgledanosti. Pfuj vsi ostali a ne?[/quote]

a ti pa si?

sicer sm pa že večkrat omenil, kolkor cajta se štoka, tok cajta bodo porcije letele. to velja tud zate, še mal boš štokala, boš kasirala porcijo pol bo pa spet jok iz tvoje strani.[/quote]

Če ti že ob očitnem nicku dvigne pritisk in sploh ne prebereš, kaj ta nick piše, te človek težko označi za strpneža, kaj praviš.

…tega sveta je samo eno zdravilo in to je ignore. Vse ostalo je spuščanje se na nivo bebavega ojdipovsko zakompleksanega, čez delodajalce udrihajiočega nesposobnega fizikalca. Tud taki morjo bit, da ni dolgčas.

pravm, da še zmer ne poznate pojmov kaj pomen bit nestrpen in še nekaterih drugih pojmov. Izražanje lastnega iskrenega mnenja še ni nestrpnost kar eni to označujete za nestrpnost.

zakaj pa pol skačeš v debato če tolk promoviraš ta ignore?

Psi lajajo na tiste, ki jih ne poznajo.

Sigurno se ne bom pustila zajebavati eni zdolgočaseni moni, ki se vtakne v post, ki se nje ne tiče…

Tale tema,se me sicer ne tiče,ampak……zeh. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close