Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšen moški je to?

kakšen moški je to?

Ko sem slabe volje, je on slabe volje, ko sem vesela je on vesel, ko sem razdražljiva, je on razdražljiv,…. čedalje bolj mi gre to na živce.
Se mi zdi kot da sem nora. Sploh mu ne morem razložit da to kao ni normalno – saj njemu to je normalno.

Se obnaša kot nekakšen privesek, brez lastne volje, itd… kako vidite vi takšnega človeka?
Mi lahko pomagate ker jaz tega ne razumem? Kaj se z njim dogaja?

prevec resno je vzel..ko dva postaneta eno

“pameten” 😛

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

A ni boljše tako, kot pa da bi bil vesel, čeprav bi bila ti žalostna. Če ne bi s teboj delil veselja, ki ga doživljaš. Če bi te ignoriral, ko te kaj razkuri. Če njegovo obnašanje vidiš kot obnašanje nekoga brez hrbtenice… po mojem to še ni pokazatelj tega.

ja, takšen k si ti

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

In ker ti meniš, da to ni normalno, njemu pa je, velja torej samo tvoja volja? Diši po dresiranju. Ne bo šlo tako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Skriva lastna čustva, občutke…, zato igra občutke drugih. Morda je tako nesamozavesten, da se boji biti takšen kot je. Misli, da bo drugim ugajal, če se bo obnašal/čutil tako kot se obnašajo/čutijo drugi.

Če ti gre na živce in te “dela noro”, malo razmisli, kam vodi taka zveza.

Pomagaj mu in se pogovarjaj z njim o njegovem otroštvu. Manjka mu samozavesti. Ne zaje…. ga še ti. Verjetno je dobra, malo boječa dušica. In zgleda da te ima rad.

In zakaj si z njim, če je tako zelo narobe? Kaj če ti rabiš ta “privesek”?:)

Vsaj v nečem ti ne sledi.

S tem se pa tud zelo strinjam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz sem taka. Enostavno partner tako vpiva name. Če je dobre volje, razvedri še mene, ni važno, kakšna sem prej. Če je tečen, ratam še jaz tečna. Tako pač je. Raje ne bi bila taka…a kaj si morem.

Odvisnost od odnosov je to, odvisnost….

Pa si prepričana, da si bila ti prej slabe volje kot on ali da si bila ti prej dobre volje kot on. Kaj pa, če je obratno in ti ponavljaš za njim :))

Verjetno te v bistvu premalo seksa in si nepotešeno nervozna.In če ni pogostega strastnega seksa,kemije, potem nas na partnerju začne motit vse živo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close