Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oddaja TLP s Tjašo Ž.

oddaja TLP s Tjašo Ž.

kako se vam zdi ta oddaja?

meni totalno brezveze,najslabša oddaja kar jih je kdaj blo.prav tako mi je voditeljica antipatična.

Pogleda si samo prispevek marjana jermana,nedeljsko oko al kaj je že.

Jaz je ne gledam več odkar jo ta Tjaša vodi. Tako dolgočasne in neprebavljive oddaje se ne da gledat, sploh pa ni potrebe, pri 60 ostalih zanimivih programih. RTVS v glavnem nikoli ne gledam in ne vem, zakaj plačujem 12 €.

Se strinjam s tabo, včasih pogledam samo prispevek Marjana Jermana, vse ostalo je pa kar nekaj. Me zanima, kdo to sploh gleda?

Se strinjam,dolgčas za umret,pogledam Jermana,če slučajno naletim ravno na prispevek.

je ne gledam več. Tjaša je luštna za pogledat, ko pa spregovori, pa deluje kot mestna afna.

mene pa jerman ne potegne. sama kregarija.

Men je blo pa kr všeč, ko sta vodila skupaj s Klemnom.
Tko fajn se mi je zdel, ker se je kazalo malo simpatije, pa on je mel vedno kake take fajne “vložke” vmes.
Zdej pa, ko je sama, je pa tudi gledanost in zanimivost oddaje bolj borna…
Čeprav je Tjaša sicer čedna punca (no ja, že kr ženska).
lp

Kdo sploh še to oddajo gleda ? Nimam nič proti voditeljici. Če bi dali popoldan en ali pa dva dobra filma, bi bilo dosti boljše. Tako pa en sam dolgčas…so si zgleda sami sebi namenjeni, pa naj se gledajo. Včasih se mi zdi, kot da programerji oddaj RTV Lj. nalašč jeb….narod v mozak.

saj pri jermanu je fora v tem da se kregajo…ponavadi zaradi hudo dobrih medsosedskih odnosov.

Tako nekako sem hotela tudi jaz komentirat.
In tudi pri meni nima voditeljica nobene veze z negledljivostjo oddaje.

Tako nekako sem hotela tudi jaz komentirat.
In tudi pri meni nima voditeljica nobene veze z negledljivostjo oddaje.[/quote]

Se strinjam, samo, ko vodilne na RTV to ne briga. Imajo plačo ali delajo kaj ali pač ne.

Ojoj, spet dvoličnost. Vse gledate Jermana in se naslajate nad kregarijo, tu gor se pa fine delate kako obupen je ratal ta forum, zaradi te iste kregarije.

So bile pa fletne,

se strinjam … po dolgem času sem danes mal pogledala in ravno obe Nini … res lušni, nadarjeni in simpatični … edino slovnica je pešala, žal vodteljica ni popravila njunih napak, ampak jih je še sama začela ponavljat, kar za profesionalko res ni OK… predvsem mislim uporabo ženske dvojine.

sicer mi je Tjaša čist povprečno gledljiva … mnogo precej hujših je na TVju

Jerman (kolikor sem pred časom ujela kak njegov prispevek, pa najbrž so še zmeraj taki) je za na kakšno trač TV, ne pa za na nacionalko.
Tjaša mi je pa všeč, luštna, lepo napravljena … gledam, kadar ima kakšne meni zanimive goste. Danes nisem, ker ne vem, kdo sta bili tisti pupi v studiu.
Vsekakor je pa še dosti bolj butastih stvari na nacionalki. Žal.

Ne gledamo že dolgo več, beri vsaj dve sezoni! Tudi Maria ne!

Meni sploh ni všeč. Deluje mi kot da ima tremo in da ne ve kaj povedati. Ne gledam več, odkar ni Anje in Ladota.

Totalno dolgočasno od kar je TLP zapustil Klemen ,da o Flegu nebi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close