Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Verjamete v Angele?

Verjamete v Angele?

Ali ste med tistimi,ki se po pomoč in zaščito zatekate tudi k prošnjam Angelov?Sploh verjamete v bitja luči,bitja,ki imajo to nalogo,da nam stojijo ob strani le takrat,ko jih zato prosimo?Vse zaradi svobodne volje.Koliko ste povezani z višjimi sferami nasploh?

Imam večkrat priprošnje in verjamem,da pomagajo na svoj način,ki ga velikokrat ne slišimo in ga spregledamo.

ne verjamem v nič…ateistka…”pomagaj si sam in boš največ naredil” 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

neb imela nic proti ce bi kakega srecala

Jaz načeloma ne verjamem, včasih je pa tolk enih naključij, da pa človek že pomisli, kaj pa če…

ne.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

poznam angele v črnem ;>

[img]http://www.shrani.si/f/2N/YT/27w6iDxm/logo.jpg[/img]

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

tebe bodo en dan tele živali pojedle.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hja, jaz pa verjamem, nekaj moraš verjeti, da preživiš kadar ti je hudo. Nisem pa verna v pravem pomenu besede, cerkev itd…mi je malo mimo, čeprav so me v mladosti vzgajali nekako v tem duhu…

Verjamem. Da.

o ja, vsak dan ga gledam in se mu čudim

Angeli tako niso nujno nekaj s cerkvijo povezani z vidika duhovnosti.Vse vere jih poznajo,na način kot ga te prikazujejo.Ni treba,da smo pripadniki katere religije,da se povežemo s temi božjimi odposlanci.
Na Angele lahko gledamo na svojstven način,molimo prošnje z našo mislijo,našo iskreno besedo.Ni nič kopiranega,da bi se vsi morali držati enega vzorca.
To so breztelesna bitja,ki so vsak dan vključena v naša življenja.Večina se tega ne zaveda.
Ne poznajo ne časa,ne prostora,odtod simbol kril.
Angeli so tukaj zato,da jih prosimo za pomoč in prošnja k njim je zelo močna energija.Brez sebičnih razlogov,z iskrenostjo,so oni tisti,ki nas ne bodo pustili na cedilu.Samo ne pričakovati rezultatov takoj in sedaj.Če je zadeva uslišana,potem bo tudi rezultat enkrat.
Bolj,kot smo dojemljivi za vodstvo Angelov prej bomo začutili njihovo prisotnost.Zato jih velikodušno povabimo v svoje življenje,kot naše varuhe,vodnike in zaščitnike.

Bo držalo napisano.

Sveti angel varuh moj,
bodi vedno ti z menoj,
stoj mi noč in dan ob strani,
vsega hudega me brani,
prav prisrčno prosim te,
varuj me in
vodi me.
Amen.

[img]http://www.shrani.si/f/2H/A0/2S93EsId/1/angelpray88339131529std.jpg[/img]

p.s.to je vse kar vem o angelih,še iz mladih dni. 😉

V angele glih ne … vrjamem pa v rdečo kapico :)))

(za nevedneže: pisano z malo)

Ja, verjamem . . .nikoli nisem verjela v nič takega, tudi krščena nisem, s cerkvijo pa tako nimam nič . . . ena oseba mi je vedno govorila: “prosi angele, pomagali ti bojo”, vse skupaj mi je bilo smešno, dokler mi ni bila kriza in takrat sem to tudi naredila . . . Pomagalo je in vedno pomaga, je pa res, da si tisti trenutek to želim zelo močno in pomaga, vedno in takoj . . . zdaj se pa drugi smejijo meni ampak se ne obremenjujem kaj preveč;))

Verjamem v moč božjega stvarstva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close