njegovi starši
Ni nujno, da te ne marajo, samo mogoče so imeli tisto radi in niso prenesli, da on2 nista več skupaj. Daj jim čas, da te bolje spoznajo, ker mogoče, ti pa ne pustijo, da se bolje spoznaš – ampak oni se tega ne zavedajo. Če te pokličejo po napačnem imenu jim pač vsakič z MIRNIM glasom povej, kako je tebi ime. Mogoče pa samo rabijo čas, da se navadijo na nov ime.
Če so jo pred mano opravljali, da se je pretvarjala itd pa še marsikaj, seveda takrat mojega ni bilo zraven in jaz sem bila v bližini pogovora in to so vedeli. In seveda vedno se zmotijo ime ko mojega ni zraven. Nalašč me tako pokličejo pol pa aja…. Skratka tega mi je počas dovolj[/quote]
samo to je pa že preveč, jaz bi ga takoj v istem momentu brcnila, njega in njegovo sprovocirano familjjo, naj se po domače grejo solit.
tega ne rabiš trpet, tale tvoj moški ni moški ampak mamin sinček, čimprej ga brcni pa si najdi orng dedca, kaj pa čakaš stari te provocirajo sinček se ne postavi za tebe
pusti ga nimaš kaj drugega pa odkorakaj z dvignjeno glavo
gremo women-power
_______
by mon-team:)
Mogoče bi šlo tako, da vztrajno ponavljaš svoje ime. Ko te na primer pokličejo: “čuj Micka!”, jih prekineč, pa rečeš: “Jaz sem Tončka!I in nadaljujejo,: “ja Micka…”, pa uletiš: “Jaz sem Tončka!!, pa za vsako:”jaz sem Tončka”, kadarkoli moreš! Razumeš? lepo z mirnim tonom, ampak nonstop! Verjemi, da bodo hitro začeli zelo paziti kako te pokličejo!
Sem tašča in sem enkrat pred dvema letoma sinovo sedanjo imenovala z imenom bivše. Kar zletelo mi je, zelo me je bilo sram in tisočkrat sem se ji opravičila.
Ker pa je kar strpna, ni bila užaljena. Vsaj pokazala ni.
Še zdaj mi je hudo zaradi tega, ko se spomnim.
Če starši to delajo večkrat, bi jih mogoče njihov sin opozoril, da nehajo s tem početjem.
To se dogajalo ne bi, če bi bil tvoj fant kaj vreden. Mama od mojega fanta je poskušala marsikaj, da bi me užalila pa ji ni ratalo, ker se je vedno zauzel zame. Na koncu je prišlo celo tako daleč, da ni hotel več niti na obisk k svojim. Najdi si takega, ki se bo zauzel zate in ne bo dovolil, da te steptajo.
Forum je zaprt za komentiranje.