kako bi se ve odločile?
Živjo!
Eno vprašanje imam za vas, ki vse veste 😉
In sicer. Z možem imava 23.12. obletnico poroke, 15 let. Že kar nekaj časa imava v planu, da bo to “najin dan”. Malo razvajanja…kakšna savna, romantično kopanje…nekaj podobnega. Še ni nič rezervirano in točno planirano.
V službi pa smo dobili danes obvestilo, da imamo novoletno zabavo ravno na 23.12.
Vedno sem šla in smo se imeli dobro, željo, da grem, imam tudi letos.
Zdaj pa razmišljam. Moža imam vsak dan na razpolago, službena zabava pa je samo 1 x letno.
Rada bi šla na zabavo, z možem pa bi kak dan prestavila, čeprav običajno praznujeva točno na ta datum.
Možu še nisem omenila. Verjamem pa, da se bo prilagodil moji želji in ne bo zaradi tega užaljen ali prizadet.
Kako bi se ve odločile?
Hvala za vsak odgovor in lepooo se imejte.
Glede na to, da se jaz teh službenih zabav udeležujem zgolj zaradi “delanja vtisa” in mi nič ne pomenijo, bi jaz vsekakor raje preživela večer z možem.
Ampak če tebi službena zabava veliko pomeni in če mož to razume, pa res ne vidim, kaj se imaš tu za spraševat in odločat. Z možem imata žur npr. en dan prej, pa je.
Jaz sploh ne bi razmišljala. Dan oz. večer bi preživela z možem.
Konec koncev je to vajina tradicija, že dolgo se pogovarjata o tem dnevu in verjetno bi se imela veliko lepše kot na službeni zabavi.
Službena zabava bo tudi naslednje leto.
To je samo moje osebno mnenje.
Ne vem, a je dejansko obletnica kaj slajša, če jo praznuješ dejansko na tisti dan ali dan prej? Se to res kje pozna in če se, kje? So drugačni občutki? Ni takšnega vznemirjenja? Resno me zanima. A je rojstnodnevna zabava kaj slabša, če ni točno na datum?
Ima 15. obletnica sicer kako posebno ime?[/quote]
Ko boš doživela obletnico boš vedela, kaj sem mislil. Do takrat pa se lahko samo sprašuješ kako in kaj.
Hvala vsem za odgovore.
Elaine: sodiš po sebi? 😉
Ja…malo sem pretehtala zadeve, premislila. Mogoče sem prehitro spraševala tu za mnenje, vendar smo datum dobili šele danes in sem želela slišat še kako mnenje preden povem možu kako in kaj.
Odločila sem se, da bom dan preživela z možem. Ker ga ljubim in si to res zasluži. 15 let poroke je samo enkrat v življenju. Zabav bo pa še in še…..
Dino91 – dober spomin imaš 🙂
tečna tašča – na zabavi ne počnemo nič takega, kar bi lahko burilo domišlijo. Plešemo, kaj dobrega pojemo, se poveselimo, vzdušje je sproščeno in veselo….čisto običajna zabava.
Lep pozdrav iz močno snežene dolenjske…pejte kakega snežaka naredit..
To je resna dilema…
Službene zabave so prov fajn. Da lahko kaj rečeš tudi neformalno…
Po drugi strani pa sodelavci, ki so mone med letom je tudi tko na sluzbeni zabavi..
Glede obletnice pa… mogoče prestaviš na ker drug dan ali kar vel vikend…. pa gresta kam..
in tko bo volk sit in koza cela…
odloči pa se sama…
Forum je zaprt za komentiranje.