Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poljubljanje z možem

poljubljanje z možem

Koliko se sploh še poljubljate tisti, ki ste že več let poročeni ali v vezi? Midva se sploh ne poljubljava, ker se on noče, jaz bi se. Čutim, da mi nekaj manjka in včasih se mi sanja, da poljubljam druge in to je božanski občutek. Zakaj se moški noče poljubljati?

Po dvajsetih letih nič več.

Samo tam:)) , saj veš, a ne:))

He,he,pa si najdi nekoga,ki se bo rad lubčkal.Pa povej možu,da potrebuješ samo nekoga za ljubčke,drugač je pa on ok:)

Sej miš,ko jo ujameš v mišnico, tud ne futraš več s sirom.

Se pravi, da je nepoljubljanje čisto normalna zadeva?

po 19. letih skupne poti poljubljanje je še vedno zelo pomembna, za oba 🙂

Po vsakem umivanju zob. Dolgo sva trenirala … zdaj že znava.

skupaj sva 10 let, in se lupčkava kar naprej

Sva se samo prvih par let, sedaj se ne več.

Konec poljubljanja, konec ljubezni.

Po 17 letih zveze (nezakonske:)): redno (vsak dan, kar tako malo spotoma, ob slovesu, ob prihodu)..pa ne na lička..

po 23 letih – vsak dan večkrat:)

Ma, midva se mal med seksom, samo meni se zdi, da se moj sploh ne zna več kušvat. Kr neki ima usta odprta pa z jezikom opleta … K bi mal bolj s filingom to počel, bi blo kar ok.

Drgač pa za nov let pa za rojstni dan si stisneva enga :-)))

Skupi 22 let. Mislim, kaj leta tečejo …

Po 15 letih od poroke se poljubčkava redno vsak dan, ko zjutraj vstaneva, ko me pripelje v službo za slovo in ko pride mož iz službe.Torej trikrat na dan brez, da bi bilo treba premišljevati.Potem pa še kdaj vmes, ko se spomnim jaz ali on kar tako za veselje.Kakor ste navajeni tako pač je.Zato pa jaz vem, da nobene navade ne smeš pustiti da ponikne.

Ha??? A vi to zares? Brez poljubov?!

Ravno sem dobila enega:-))) Gre v službo:-((
Skupaj sva 25 let pa si ne morem zamislit, da se ne bi poljubljala.

Uživajte v snegu!!!

hahaha joj si me nasmejala….:)))

hvala enako

po več kot 5ih letih je to še vedno čisto normalno in upam da se z leti to nebo spremenilo. pri mojem verjetno ne, ko mi reče dej lupčka, pa čez 2 minuti spet, pa čez pol ure spet, nikol ni dovolj, hvala bogu, če bi bilo to tipu čudno nima z mano kej delat

Po 38 letih še vedno , tudi tam mmmmmmmmmmmm 😉

Ja seveda, po 20 letih poroke se zalizujete…

joj, jaz pa res ne smem v službi tale forum prebirat, se sodelavkam zdim mal čudna, ko se na vsake toliko začnem smejat,…….

drugač se pa midva tud bolj mal lubčkava, na usta pa včasih tud tako izgleda ko pri ježešna,……..skupaj sva 21 let

Ja se, in ne po 20 letih, ampak po 38 letih, tvoj problem če ti da tvoj dec vrečko čez glavo, saj veš zakaj ;-))))))

Sem tip, ne ženska.

In jaz temu tvojemu samoprepričevanju čist nič ne verjamem.

Tvoj problem !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close