Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Turbofolk “kultura”

Turbofolk “kultura”

Jao, kaj sem danes izvedel, kar tresem se od jeze..Taspodnji ( Bosanci, Srbi, al koji kurat) so mi premlatili prijatelja. Mladega fanta, 18-letnika, mirnega pubeca. 40-letni konji, pa 10 na enega. Sej drugače oni ne znajo.

Pa lepo sem mu rekel, ne hodi na bosanske primitivne koncerte, ker je to podn glasba, na katero hodi podn folk, boš imel probleme. Ampak ne, mali je jugonostalgik. Neki Baja, al koji kuratz. Mali gre not, so ga vprašali: si Bosanec al Srb? Mali reče: Slovenec…je že padalo…Je moral v bolnico.

Prekleta gamad, gredo tepst tipa, ki v lajfu bolhe ni pohodil, zato ker je Slovenec, sredi Slovenije…Gabijo se mi. Najboljše, da še mi Slovenci naredimo stražo na rock koncertih, da ne bo slučajno kdo na -ić noter..

Sramota, kaj se dogaja sredi Slovenije, neki taspodnji pretepajo naše ljudi, ker niso Bosanci in Srbi…to ni Evropa, to je jebena SrboSlovenija.

Se strinjam da je grdo, če je bilo kot pišeš.

Ampak nikar se zdaj ne spuščaj na enak nivo in ne posplošuj. Niso vsi slabi samo zato, ker so z juga. Če bi bilo tako bi bili mi nujno slabši od Avstrijcev, oni od Nemcev, itd.

Prav bi bilo le, če je kakšna možnost da se polovi tiste, ki so ga res nalomili. ALi pa da se jih nalomi nazaj – vendar točno tiste ljudi, ne kar ene.

jebiga, za guske nije seno))

Meni pa tale post diši po provokaciji in širjenju nestrpnosti.
Preprosto ne verjamem, da se je res zgodilo tako kot pišeš. Mogoče pa je pubec v resnici rinil v kake pijance, ki so samo iskali prepir?

seveda ni blo tako nedolžno vse skup…mali je iskal pa je našel:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close