in kdaj vam bo jasno
da je velika večina moških pokvarjenih in je za pričakovati, da je tudi vaš?
spodaj ena sprašuje, če so moški tu vezani ali ne…očitno nova…ker jaz sem že nekaj časa tu in ugotavljam da sta ena ali dve izjemi, ki potrjujeta pravilo…drugače so pa vsi zblojeni…varanje jim je normalno, pedofilija, seks odraslega s petnajstletnico..še raje trinajst no…normalno se jim zdi da žena skuha čeprav imata oba topli malici in bi samo mož potem še en topel obrok…če mu ne skuha, je ona egoistična..preverite v tisti temi, vsi moški so rekli, da mu mora skuhati…izkoriševalci torej…eden je celo eni rekel da ni čudno da je samska ker ni pripravljena na suženjstvo
če bi jih vprašali po prostitutkah so vsi na tekočem kr hodijo k njim
če bi jih vprašali, če se je dolžna žena zašćititi čeprav to njej škodi bi rekli da normalno ker oni drugače ne uživajo dovolj pri seksu
če bi jih vprašali če mora dati žena noge narazen čeprav ji ni…..
če pogledam teme z deprami, down fazami, vidimo, da verjetno štima, da smo tu taki, ki imamo neki manjko .. smo dali hude stvari skozi
in kot taki bi naj bili mi med tisto populacijo, ki zna ceniti resnico, pravičnost, svobodo…
če so torej tukajšnji moški brez vrednot, kakšni so šele tisti, ki še ne vejo kako je življenje?
“bruham” pa spet zaradi moških komentarjev pri temi o spolnih zlorabah….
Pa jih dajmo obdelat:
Mavrični bi rad seksal z mladoletnimi.
BMW če se ne motim se spozna na prostitutke.
DDDR in Megaboy sta za pedofilijo.
Vsi so za varanje, preberite si njihove odgovore pri temah varanje.
Vsi so za sužnjelastništvo žensk, preberite temo o kuhanju dveh toplih obrokov.
Nihče ne uporablja kondoma, raje vidi ženo da se zastruplja in si uničuje zdravje in libido s tabletami, ki so zelo močne pravi kolegica ginekologinja. Niso to bombončki, ženske jih pa jemljejo popolnoma brezskrbno.
Izjema je Marko, pa Primoža še nisem videla da bi kaj norega napisal v zvezi s tem.
Čestitke tisti, ki je našla nekoga, ki sodeluje pri gospodinjskih opravilih.
podpišem
ima probleme s seboj[/quote]
Če se motim, potem to ne pomeni da imam problem sama s sabo, temveč da ne razpolagam s pravimi podatki. Malo logike prostim, ni treba nekaj na brzino med britjem tamale pisat in zraven še mislit na to, kaj mu boste skuhale za večerjo, same ttako ne smete nič jest, ker ne marajo debelih, kar si če imaš 10 kg viška po novem.
Počakaj še malo, da bo tudi tebi jasno, kar je meni.:-) Ker veš kaj je ne…ne želiš si tega verjeti potem je pač s slom nekaj narobe…kaj misliš da je meni ok to dejstvo? ni…bi raje videla, da bi bile vrednote[/quote]
Poznam mnogo dobrih moskih. Ne popolnih, ker takea pa res ni, ampak so pa dobri, sicer vsak s svojimi napakami, ki pa niso usodne.
In konec koncev, kdo sem jaz, da zahtevam od moskega, da popravi svoje napake, ce jaz nisem pripravljena popraviti svojih!
Pa jih dajmo obdelat:
Mavrični bi rad seksal z mladoletnimi.
BMW če se ne motim se spozna na prostitutke.
DDDR in Megaboy sta za pedofilijo.
Vsi so za varanje, preberite si njihove odgovore pri temah varanje.
Vsi so za sužnjelastništvo žensk, preberite temo o kuhanju dveh toplih obrokov.
Nihče ne uporablja kondoma, raje vidi ženo da se zastruplja in si uničuje zdravje in libido s tabletami, ki so zelo močne pravi kolegica ginekologinja. Niso to bombončki, ženske jih pa jemljejo popolnoma brezskrbno.
Izjema je Marko, pa Primoža še nisem videla da bi kaj norega napisal v zvezi s tem.
Čestitke tisti, ki je našla nekoga, ki sodeluje pri gospodinjskih opravilih.[/quote]
Pa saj BMW, DRRR …. to se hecajo. Tega kar napišejo ne morem vzeti 100 %.
Pozabila si pa Rok_1, flashgordon …. in še jih je, ki kar “pametno” pišejo 🙂
Počakaj še malo, da bo tudi tebi jasno, kar je meni.:-) Ker veš kaj je ne…ne želiš si tega verjeti potem je pač s slom nekaj narobe…kaj misliš da je meni ok to dejstvo? ni…bi raje videla, da bi bile vrednote[/quote]
Poznam mnogo dobrih moskih. Ne popolnih, ker takea pa res ni, ampak so pa dobri, sicer vsak s svojimi napakami, ki pa niso usodne.
In konec koncev, kdo sem jaz, da zahtevam od moskega, da popravi svoje napake, ce jaz nisem pripravljena popraviti svojih![/quote]
Ti jih ne poznaš, v tem je štos. Kaj misliš, da govorijo okoli, da so bili pri prostitutkah? Jaz sem jih nekaj osebno spoznala, ki so mi zaupali to, ker vejo, da so njihove skrivnosti zaradi obojestranske diskretnosti varne. To so čisto normalni ljudje,niso to eni delavci s tujine ali bilo kako drugače neprimerni za zvezo in seks v zvezi.
O varanju so tudi tiho. Jaz sem tudi mislila, da koga poznam, pa sem kasneje zvedela to in ono o njem. Nikoli ne moreš reči, da koga poznaš.
Ljudje so tiho o vsem in o vsem, kar bi jih lahko diskreditiralo lažejo. Tu edino si upajo povedati, tu in na forumih za prostitutke, v klepetalnicah za zmenke…to kar vidiš tu, je čisto vino, v reali tega ni
Tebe bolj poredko berem, tako da ne vem, pod katere skupine bi te dala..kar vse? Mislim da sem enkrat prebrala, da zaničuješ južne brate? Samo njih ali tudi ostale na tako močno arijske narode kot smo mi Slovenci?:-)
No ti tako ne boš napisal kr te Primož pozna .. nisi ti anonim tako kot ostali..izpadeš iz statistik.:-)
Ženske, med tednom, namesto da pridete na mon, pejte mal na portale pa na chat, ni vrag, da ne bi na svojega naletele.
Ena je pisala o svojem tipu, ki se je menil z njeno prijateljico za dopoldanska srečanja … Da ne bi še jaz začela limati cifer sem.
Zadnjič en (ne vem, ali naj napišem njegov poklic), mlad, sanja o čipkah, podvezicah, kakih pripomočkih, ker je žena strogo proti. Vprašam, zakaj se je potem vezal z njo, saj je verjetno ona že od vsega začetka proti, ni se nekega jutra zbudila in rekla, od danes naprej pa samo še misijonarc v temi. On ne ve čisto točno, pač dokler je bil zaljubljen in se je seksalo noč in dan, je še nekako šlo … Zdaj so pa otroci tle, ne seksa se več noč in dan, in se je spomnil, da bi on še kaj več … In bi imel eno tako za mimogrede, dopoldne, ko žena dela in je on frej, ali celo med šihtom, ker si lahko vzame uro, dve pavze. Človek je po horoskopu bik, tako da niso samo ribice take 🙂
Dopoldne so na teh portalih in chatih itak skoraj izključno poročeni, tako da ne morete falit. Prej ali slej boste naletele na svojega. Cifre pa itak talajo, da jim samo namigneš, da bi jo imela. Možno je pa seveda, da imajo za kurbanje drug telefon.
In kaj ti počneš dopoldne na fukfehtarskih portalih? Zbiraš statistiko? delaš raziskovalno nalogo? čakaš, da boš naletela na svojega moža?
V resnici si sama pokvarjena hinavska varalica, le da sama še nisi imela dovolj jajc, da bi napravila tisto, po kar hodiš tja gor, zato te pa to tako moti pri drugih.
In konec koncev, kdo sem jaz, da zahtevam od moskega, da popravi svoje napake, ce jaz nisem pripravljena popraviti svojih![/quote]
Ti jih ne poznaš, v tem je štos. Kaj misliš, da govorijo okoli, da so bili pri prostitutkah? Jaz sem jih nekaj osebno spoznala, ki so mi zaupali to, ker vejo, da so njihove skrivnosti zaradi obojestranske diskretnosti varne. To so čisto normalni ljudje,niso to eni delavci s tujine ali bilo kako drugače neprimerni za zvezo in seks v zvezi.
O varanju so tudi tiho. Jaz sem tudi mislila, da koga poznam, pa sem kasneje zvedela to in ono o njem. Nikoli ne moreš reči, da koga poznaš.
Ljudje so tiho o vsem in o vsem, kar bi jih lahko diskreditiralo lažejo. Tu edino si upajo povedati, tu in na forumih za prostitutke, v klepetalnicah za zmenke…to kar vidiš tu, je čisto vino, v reali tega ni[/quote]
Samo to bom rekla: okoli sebe vidis tocno to kar hoces. In dokler bos videla samo slabo, se ti bo kazalo samo slabo. (velja tudi za tiste, ki zelijo in vidijo samo dobro)
Prebudi se, osvesti se in poglej malo okoli sebe. Ni vse crno belo in ni vse slabo-dobro (verjetno imas sebe za dobro, a ne?). Svet je poln barv, od najbolj temnih do popolnoma svetlih, blescecih, topih,hladnih… Dovoli si, da te obarva.
Saj verjamem, da je veliko takih, a zelo veliko je tudi drugačnih.
Če samo svojo družino in službeno okolje vzamem – vsi moški, s katerimi se jaz družim (z mojim možem vred) kuhajo več kot jaz, vsi ti lepo skrbijo za otroke (jih vozijo ali hodijo ponje v vrtec, šolo, na popoldanske dejavnosti in so sposobni biti tudi nekaj dni sami z njimi, če gre žena npr. na službeno pot), večinoma jih ima največ 1 popoldan/večer na teden prost za druženje s kolegi ali rekreacijo, pa večina od njih tudi ne išče seksa drugje.
Pri tem pa tistih, katerih življenjski stil je “kuča-posao” in gredo morda 2x na leto na zabavo brez žene, sploh nisem omenila.
Magdalena, mene na tvojem mestu bi zanimalo, zakaj očitno kozmično privlačiš same izmečke oz. bi se zamislila, kje iščem moške, da naletim na same take – predvidevam da na seks forumih?
To je tako, kot če bi šla v živalski vrt in se potem spraševala – pa zakaj zaboga so okoli mene same živali?
Forum je zaprt za komentiranje.