Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem pa mislila da me ne mara – partner za flirt

Sem pa mislila da me ne mara – partner za flirt

Malo več kot dva meseca flirtam z enim tipom in uživam v mislih nanj. Kako bi bilo fino če bi se midva dobila na samem…… se mučim s sanjarjenjem o njem…. trpim itak, ker sem po malem zaljubljena vanj… ampak to je tako sladko trpljenje…..prijetna bolečina pri srčku, paše. Večkrat na teden se srečava, pa si malo gledava v oči in se nasmejiva eden drugemu. Dnevi, ko ga vidim, so še posebej prijetni. Sanjam do neba.

Sedaj pa ga že nekaj dni nisem srečala…… čudno mi je bilo, ker sva se prej srečevala vedno na istih mestih, kot da bi bila dogovorjena… in sem tavala in si predstavljala, da sedaj ima pa verjetno punco in mu dol visi zame…… trpela sem, tokrat zares.

Danes pa izvem, da pripravlja eno stvar s prijatelji. Ne bom omenjala kakšno stvar, ker se ne bi rada razkrila….. skratka en projekt, eno zadevo, za katero obadva veva, da bova večkrat prisotna obadva in si bova bližje kot sicer. In se bova videla večkrat za dalj časa…….

Spet živim, ker vem, da bom imela priliko govoriti z njim in se bova gledala v oči in si bova izmenjala misli…… razmišljam, kako naj ga pripravim, da bo nor name. Čeprav vem, da mu srček zaigra, ko me vidi. Ampak rada bi dosegla, da me ne bo spravil iz svoje glave. Da bo tudi on okušal sladko trpljenje, če me ne bo videl…..

Komaj čakam, da se potopim v sanje. Imam občutek, da bodo danes nekaj posebnega.

Uf, sem bila dolga. Hotela sem samo povedati, da sem mislila, da sem ga izgubila, še preden sem ga osvojila. Pa vidim sedaj, da še imava čas.

Nočko!

Kot si napisala akcija. Sanje so fajne ampak dejanja so še boljša. Uživaj na poti do cilja ;-).

pa ne zdej čist vn padet.
Mal ga podžgi, pol pa ga mal odstav, pa spet mal podžgi, pa odstav
jebemti ,da bo znoru, pa mislu nate, ko si ga bo….

Dino 91 – tenks za odgovor. Kot da mi bereš misli. Nekaj takega bi rada, ja, da me ima v glavi ves čas….. komaj čakam, da ga vidm.

Pogled pove velik…glej, da se narediš tud mal freh, kot, da si se ohladila…
pol šele je decu užitek…ker hoče bit lovec.
vso srečo…lepo, da ni oženjen pa ti tud ne …
če pa ma punco, pol pa …jah, nič ,to pač ni tvoja stvar ane …
joj ,sem nesramen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close